Aşk İlişkileri Kızlar, Kadınlar nelerden hoşlanır dokunma konusunda? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hadi aydinlanalim erkekler olarak sarılmak ve el ele tutuşmak Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınız... Kızlar, Kadınlar nelerden hoşlanır dokunma konusunda? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ajlan72772 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Tabii ki sarılmak ona güven verir ama bir yandan da uslübu bozmamalı benim düşüncem 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Bende keza öyleyim huzur veriyor güven veriyor sanki dallarında çiçeklerle açıyor gibi bir his Yorumla Soran +1 yıl Özele kpalisiniz galiba Yorumla ajlan72772 +1 yıl Özele derken anlamadım? Yorumla ajlan72772 +1 yıl Evet gerçekten öyle bir his veriyor Yorumla Soran +1 yıl Mesaj Yorumla Soran +1 yıl Size mesaj atamıyorum Yorumla ajlan72772 +1 yıl Evet çünkü sapık sapık adamlar yazıyordu Yorumla ajlan72772 +1 yıl Birşey mi diyeceksiniz? Yazmışsınız Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla ajlan72772 +1 yıl Ne diyecen ha buyur Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlaşıldım Yorumla ajlan72772 +1 yıl Yok be yanlış anlamadım 😂 Yorumla ajlan72772 +1 yıl Kendini yanlış ifade ediyorsun sadece😃 Yorumla Soran +1 yıl Yani ama öyle de ne bileyim saik gibi olmak Yorumla ajlan72772 +1 yıl Yok ya yanlış anladın knk sen burda cinsellik çok fazla konuşuluyor ve bunun için hemen takibe alıp mesaj atıyorlar sana demedim yani 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sapık çok Yorumla ajlan72772 +1 yıl Aynen öyle bunun için hazır ol'da olmak lazım Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla ajlan72772 +1 yıl Umarım karşıma çıkmazlar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Emin olun çıkmaz Yorumla ajlan72772 +1 yıl Nerden biliyorsun😂belki çıkar Yorumla Soran +1 yıl Bak bak sanki birşeyler ima ediyorsun Yorumla ajlan72772 +1 yıl Yok be ama çıkar mı çıkar şans bu 😂kendin konuyu kendine çekiyorsun ya valla birşey demedim😂🙄 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tabii ki sarılmak ona güven verir ama bir yandan da uslübu bozmamalı benim düşüncem
Bende keza öyleyim huzur veriyor güven veriyor sanki dallarında çiçeklerle açıyor gibi bir his
Özele kpalisiniz galiba
Özele derken anlamadım?
Evet gerçekten öyle bir his veriyor
Evet çünkü sapık sapık adamlar yazıyordu
Birşey mi diyeceksiniz? Yazmışsınız
Evet
Ne diyecen ha buyur
Yanlış anlaşıldım
Yok be yanlış anlamadım 😂
Kendini yanlış ifade ediyorsun sadece😃
Yani ama öyle de ne bileyim saik gibi olmak
Yok ya yanlış anladın knk sen burda cinsellik çok fazla konuşuluyor ve bunun için hemen takibe alıp mesaj atıyorlar sana demedim yani 😂
Sapık çok
Aynen öyle bunun için hazır ol'da olmak lazım
Kesinlikle
Umarım karşıma çıkmazlar 😂
Emin olun çıkmaz
Nerden biliyorsun😂belki çıkar
Bak bak sanki birşeyler ima ediyorsun
Yok be ama çıkar mı çıkar şans bu 😂kendin konuyu kendine çekiyorsun ya valla birşey demedim😂🙄
boğazını sık öpüşürken