Kimle knk olsam çıkma teklif etti ben kabul etmeyince arkadaş olduklarım sonradan küstü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ateş ile barut yanyana durmaz diye saçma sapan, cinsiyetleri sanki sadece seks yapmaya programlanmış gibi gösteren ayarsız bir düşünce yapısı olsa da... Kadın ve erkek 'arkadaş, dost, kanka' gibi sıfatları yerine getirebilirler. Bu karşınızdakinin önce düşüncelerine, sonra karakterine ve final aşamasında da sizden beklentisine göre şekillenir. Yani kişiyi tanımadan yorum yapmak akılsızca olur. Benim bir sürü kız arkadaşım var kanka anlamında. Hiçbirine de bu güne kadar flört ya da sevgililik teklifi etmedim, cinsel açıdan ilgimi bile çekmedi. Kadını ve erkeği cinsellik dışında bir arada göremeyen toksik kafa yapılarına göre bu imkansız zaten; demek ki senin kanka diye tabir ettiklerin de bu türden olması muhtemel bireyler. Bir kadının erkek, bir erkeğin de kadın kankası olur. Çok da iyi olur. Hayatı karşı cinsin gözünden arkadaşça dostça tüyolar bile alarak pekiştirilebilecek hale getirir. Artık kafalar değişmeli; zihniyet ve karakter bozuksa siz kanka dediğinizi cinsel obje de görürsünüz, sevgili de... Nasıl başlandıysa ilişkiye o şekilde devam eder, kararlı ve dürüst insanlar böyledir. Haricinde kalanlar sadece birer fırsatçı...
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ben de çevremdeki erkeklerle konuşamıyorum. Dışarda her kesle konuşuyorlar benle konuşmayınca kötü hissediyorum. Akrabalarım çoğu, insan üzülüyor ne farkı var el kızınında bu kadar muhabbet ediyorsunuz benle bir muhabbeti bile çok görüyorsunuz. Akrabayım benden zarar gelmezki dışarıdan gelir size diyesim geliyor. Kızlar hep kıskanc dedikodu peşinde erkeklerle de konuşamıyorum içine kapanıksın diye suçluyorlar bide🙄 insan yerine konmak güzel bir şey ayrım yapmadan konuşanının olması.
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle diyorsun bana içine kapanık değilim
Cevap sahibi+1 yıl😀sana içine kapanıksın diyen olmadı ki ben kendimden bahsetmişim görüşümde demekki içine kapanıksın üstüne alındığına göre🙄
Soran+1 yılAlınmadım sadece bana diyorsun sandım
+1 yılBenim buraya hesapları olsa da etiketlesem dediğim bir sürü erkek kankam var dostla medyadan tanışıp kardeş gibi olduğum hepsinin ilişkisi var benim de ilişkim var dert etmiyorlar mesela çünkü bizi biliyolar bu da bize kalmış arkadaşlarımızı kendimiz seçebiliriz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
62Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. erkekten kanka olmaz zaten selamlık arkadaş olur en fazla..
samimiyetin şeysi çıkar..20 Yorumla
+1 yılÜzücü bir durum yani sen karşıyı saf sevgi ile görürken onun durumu yanlış anlaması ya da ilginin etkisinde kalıp aşk sanması hoş bir durum değil üstelik seni de zor durum da bırakıyor anlıyorum seni.
Benzer durum tekrarı olunca da haliyle güven sorunu yaşamış sın ama elbette ki karşı cinsler sadece arkadaş olabilir.
Bunun için kendini kısıtlama bence ama şunu yapabilirsin sınırlar çiz küçük ama nitelikli sınırlar.
Mesela
Fiziksel temasları en aza indir
İletişim saatlerini belirli saatler için kısıtla örneğin saat 10:00 öncesi ve gece 22:00 sonrası iletişimi sonlardın.
İletişim konularını kısıtla
Kişisel konuların da aşırı tedaycı olma (kendin hakkında)
Bu ve buna benzer küçük sınırlar çizersen o zaman sevgilin ile arkadaşın olma ayrımını da sağlamış ve korumuş olursun.
Mutlu kal 🌺20 YorumlaErkekten kanka olmaz. :D Arkadaş olur, dost olur. Kankalar pek sağlam olmuyor. :D
61 Yorumla- +1 yıl
Evet deneyimledik saolsunlar
+1 yılErkekler sadece göğüsleri olmayan kalçası olmayan kızla kanka olur, o da bacaklarını görene kadardır 😂 inanmayın yani. Erkekle kız kanka olamaz. Erkek bu sonuçta senin vücudunu görüp etkilenmemesi gerekiyor kanka diyebilmen için o da imkansız.
23 Yorumla
Soran+1 yılBenim hem göğsüm hem popom hemde tipim iyi
- +1 yıl
O yüzden çok zor yani çocuk kanka demek istese de memeler ve kalçana ilgisi daima olur kanka gözüyle bakamaz göğüs ve kalçaya erkekler karşı koyamaz
+1 yılErkekten kanka olur tabi de çoğusu zaten ilgi gördükleri kadınlardan hoşlanıyor sert bi tavır sergilesen aslında çıkma teklifi etmezler dertten kastım çıkma tekliflerini kabul etmeyen kadın imajı ver
12 Yorumla
Soran+1 yılYumuşak davranıyorum
- +1 yıl
O yüzden öyle yapıyorlar işte yumuşak davran tabi ama çok üstlerine düşme onları kardeş gibi gördüğünü açıkça ifade et
+1 yılErkekten kanka olmaz sen kanka olarak görsende onlar görmez.(Bence)
32 Yorumla
Soran+1 yılKanka ayağı döt ayağımı
- +1 yıl
Hiçbir erkek birlikte olmak istemediği bir kızla kanka olmak istemez :D
- Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılÜnv zamanında öyle bir kankam vardı ama sonuç illaki biri birine yazıyor tabi gençlik ve sonuç aşk veya yatakta bitiyor sonra kankalıkta bitiyor
16 Yorumla- +1 yıl
Gizli üye senmisin
Soran+1 yılHangi gizli üye
- +1 yıl
Yorumu begenen nick
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sayfanı bulamadım güzellik
- +1 yıl
Şimdi de bulamıyorum sayfanı 😏
Bir çekiciliğin varhi arkadaş olmak akıllarına gelmiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılÇekicilik göremedim kendimde
bak sen şu işe. vay terbiyesizler vay.. her genç kızın başına gelir böyle şeyler üzülme kanks
11 Yorumla
Soran+1 yılAğlıyorum şuan😆
Olmuyor maalesef asla olmuyor😂😂 o iş başka şeylere gidiyor erkeklik hormonları el vermiyor onların😂😂
30 YorumlaOlur ama her insanı bilemiyorum. Benim kız kankalarım var samimi olduğum, hiç o gözle bakmadım, bakmam. O gözle baksam önceden kanka olmazdım diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılbence olur , benim de kardesim gibi gördüm arkadaşlarım var
30 Yorumla
+1 yılTabikide olabilir benim senelerdir erkek kankam var kız arkadaşlarımdan bile iyi anlaşıyoruz onunla ama her erkekle kanka olamazsın
22 Yorumla
Soran+1 yılKızlardan samimi eğlenceli oluyor erkek kanka
- +1 yıl
Çok haklısın dersler konusundada çok yardımcı oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olunur ama zamanla duygular kayabilir kesin birşey yok
20 Yorumla
+1 yıl
Unut gitsinTakma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın Sen yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın10 Yorumla
+1 yılBarut ateşi söndürmediği gibi. Kadın içinde erkek knk a olmaz.
10 Yorumla
+1 yılOlmuyo ayni sorun bende de var. Erkekler arkadas gozuyle bakamiyolar
10 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın alımın çalımın yerindedir dayanamıyordur sana 😉😊👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olur niye olmasın benim üniversitesi tede vardı hepsi gitti bitti
10 Yorumla
+1 yılErkeklerden kanka mı olur ya. Bakın ciddiyim erkekler bir gün sevgili olabilir gözüyle baktıkları kızlar ile kanka olur. O kız kankalar da mutlaka güzelidir.
00 Yorumla
+1 yılDemek ki etrafında yanlış tipler var. Erkekle kanka olunurda, senin çevrende ki elemanlar gevşek. Senlik bir durum yok yani. Onların sapıklığı.
07 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta sürmüyor teklif ediyolar
- +1 yıl
Herkes ile arkadaş olunmaz, arkadaşlarını seçeceksin.
Soran+1 yılAynen biri seni istiyorum dedi😅😃
Soran+1 yılKnkalarım sapık sanırım
- +1 yıl
Seni istiyorum? Ben alabileceğin bir mal değilim de ona.
Soran+1 yılBen cevap vermedim
- +1 yıl
Ben veririm.
+1 yılCokk kızdan kankam vardı cokkk hepsi evlendi gitti kankasiz kaldım ve 🥺🥺🥺
12 Yorumla
Soran+1 yılAga be...
- +1 yıl
Sorma be reisss
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAteşle barut yanyana duramaz. Erkekle kız kanka olamaz inanmıyorum. Sonunda muhakkak bı taraf patlıyor hiç atlamiyor.
10 Yorumla
+1 yılOlmuyo hepsi aynı mantık kanka ayağına çıkma teklifi ediyolar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Erkekten kanka olur fakat etraf şu sıralar çok fazla it kopuk abaza kaynıyor o yüzden kanka olacağın kişiyi iyi seçmen gerekiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkekle kadın arkadaş olamaz, çünkü eninde sonunda birinin duyguları değişecek
10 YorumlaOlmaz yavrucum onlar hep birazcık fazla gülümsemeyi ilgi olarak görürler çok istiyorsan da lan lun hakaret dolu hitaplarda bulun daha kalıcı bi çizgi çekersin araya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz. Bir kızda benimle kanka olmak istedi ben farklı düşündüm hergün yüzyüze bakıyoruz ama küstük konuşmuyoruz artık.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmasın bir çok kişi var erkek kankalarıyla anlaşan
Cevap sahibi+1 yılErkekler hep başka niyet arar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kankası siz onlara kanka gözüyle bakarken onlar sizi tavlama peşindedir bence
10 Yorumla
+1 yılOlur ya neden olmasın. Senle olan muhabbettinden yaklaşımından anlarsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Olur ama kankana arada sırada vermen gerekecek. Yoksa aşık olur problem olur.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz, erkekten sevgili bile olmaz bi halt olmaz onlardan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kanka kankaya kalkmaz
kalksada çocuk olmaz
olsada ortada kalmaz
Kalsada...00 Yorumla
+1 yılErkekten kanka olur tabi. Benim de var o gözle bakmadım.
00 Yorumla
+1 yılOlur benim çok erkek knkm var çıkma teklifini reddetsem bike knkyız
00 Yorumla
+1 yılBende nedense hep kanka olabiliyorum sadece :D demek ki oluyormuş :D
07 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi birisin ama ben Arkadaş olarak düşünüyorum seni yaa
- +1 yıl
@Pınardiyebiri ya ahahaha
- +1 yıl
Seni Beğenmedim diyemiyorum ama sen anla krrbjr
- +1 yıl
@Pınardiyebiri Salak değilim o kadar da :D
- +1 yıl
Hahahahhaha beni beğenmeyen de ne biliyiö
- +1 yıl
@Pınardiyebiri'ni beğenmeyen de ne bileyim :D
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler için
Kız=CİNSELLİK
Kızla knk olmak=cinsellik
Sevgili olmak=cinsellik
Nişanlanmak=cinsellik
Evlenmek=cinsellik
Kızla arkadaş olmak=cinsellik03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO YÜZDEN ÇOK NORMAL
Cevap sahibi+1 yıl"109 yaşındaki kadın uzun yaşamın sırrını açıkladı: Erkeklerden uzak durmak - Hardware Plus - HWP" hwp.com.tr/.../amp
- +1 yıl
Öyle yaşamak olmaz olsun 😄
+1 yılOlur ama ben olmamayı tercih ediyorum. İşin sonunda hep bi hoşlanma oluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olmaz. Erkeklerin yeterince erkek kankası varken kadınlarla neden kanka olsunlar ki.
00 YorumlaOlur ya ben şimdi Bi kankam olsun isterim yiyip içeceğim gezeceğim kalk hadi Bi çorba içelim maça gidelim tatil yapalim diyeceğim isterdim yani mesafeli saygili
00 YorumlaValla benim sadece bir tane kız kankam var
Çok da iyi biri kendi memleketimden zaten asla ona o gözle bakmadım bakamam yani10 YorumlaDoğru erkekle kanka olursan hiçbir sorun olmaz sana cidden değer verse reddedikten sonra da arkadaşlığını kesmeye kıyamaz zaten boşver bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. evet olur oluyor da lakin senin arkadaşlarında sorun var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama yaklaşım biçimini ayarlaman lazım fazla samimiyet ilgi duyduğun anlamına gelebilir
00 Yorumla
+1 yılŞimdi karşı tarafa bağlı ateşle barut diyenler olmuş. Ellbette ama 2 tane yakın dostum var 6 yılı aşkın beraberiz yeri geldi beraber sabahladık alkol aldık ama hiç birbirimize patlamadık yani olay kafada bitiyor bence
00 Yorumlaolur neden olmasın sen çirkinsen olur güxel kızlarla kanka olmaz erkekler
02 Yorumla
Soran+1 yılOlamıyorlar
+1 yıldemek ki sorun onlardaymis. benim kiz kankalarimda var. kankalarini iyi sec
10 YorumlaErkeklerden ne kanka nede sevgili olur istediklerini aldinmi doner giderler içlerinde benide say
10 Yorumla
+1 yılher erkek için konuşamam ama bence bu ihtimal göz önünde bulundurularak iletişime geçilmeli 5 yıllık arkadaşım mesela :( evet benden hoşlanıypdu şu an konuşmuyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bence zamanla duygular degisir
30 Yorumla
+1 yıl6 senedir bir erkekle kankayım olunur o yüzden
30 Yorumla
+1 yılOlurr kankam var bir sürü erkek çıkma teklifi etselerde hayır deyince tamam diyolar daima kanka olarak kalıyoruz 😎
00 Yorumla
+1 yılBana da aynısı oluyor, muhtemelen yaşları büyüyüp olgunlaştıklarında böyle şeyler olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılErgenler hep böyle mi olur
- +1 yıl
Evet geneli böyle olur
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olunur. Benim 11yillik bir erkek kankam var
10 Yorumla
+1 yılolur nasıl yaklaştığın önemli seninde
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim kızın olamaz erkek kankası
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıloluyo sana öyleleri denk gelmis demek ki
10 Yorumla
+1 yılAslinda erkeklerden de süper kanka olur:) İstersen yaz bana, cikma teklif etmicem soz:)
00 YorumlaBenim erkek kankalarim var bal gibi de olur zaten kanka olunmayacak erkek kendini belli eder
00 YorumlaOlmaz ya erkeklerin çoğu kanka ayağı yaparak sevgili olmaya çalışırrrrr
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerle kanka olamıyorum hep çıkma teklif ediyorlar, erkekten kanka olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler