+1 yılNefse uyarak yaptığın en küçük bi hata bütün hayatını tekrar değiştirir düzenini dahi tekrar oluşturur bunu yaşayacaksın yine hayatında bi dönüm noktasına girdin eğer kocana karşı saygın sevgin kalmadıysa ayrılabilirdin onun yapmış olduğu hatayı sen hamile kalarak cekeceksin şimdi haklıyken haksız olacaksın o hamile kalmadı ama sen kaldın doğal olarak sen daha da zararlı çıktın şimdi senden syrılsa tazminat ödemez nafaka ödemez mağdurum diyemezsin ayrılsan çocuğunla baş başasın.. şu an zarardasın peki ne yapılabilir?
İki üç seçenekte bakabiliriz sonuçlarına yapılabilir durumlara
- önce gidersin kocanın karşısına çıkar her şeyi anlatır olacaklarada peşin peşin katlanırsın ayrıl artık boşar üstüne ailene anlatıp seni küçük düşürür herkesten dışlanırsın bulunduğun konumdan düşer tutunamazsın hayata kendine çocuğuna
-ya hiç bişey olmamış gibi yapar devam edersin ortam hazırlarsın kocanın en küçük hatasını bulup ayrılır boşanırsın hem çocuğu saklamış olursun hem onun hatasıyla ayrılıp kendi hayatını sağlıklı bir şekilde kurabilirsin destek alırsın herkesten haklı durumda olmuş olursun ama bu sefer vicdanın durabilir mi bilemem
-üçüncüsü çocuğu saklarsın onunmuş gibi yapar hayatına devam edersin belki ilerde belli olursa daha kötü sonuçlara yol açılabilir ama onuda göze almak gerek
- dördüncüsü ayaklarının üstünde duruyosan kimseye muhtaç değilsen direk boşan kimseye bişey deme çocuğu al kendin büyüt zorluklarına katlan en hayırlısı en zararsızı onada bişey bahsetme olabilirse aldattığın kişiyle evlenme durumun varsa bahset çocupun ondan olduğunu evlenmeye sıcak baktığını söyle bir sürü seçenek olabilir tabi değerlendirilebilir ama önemli olan şu an senin ne istediğin olan olmuş biten bitmiş bundan sonra ne yapabilirim diye bak.. umarım her şey gönlünce olur🤞
#vazgeçme10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kötü bir şey yapmış ve bundan da üzüntü duyuyorsunuz. Buraya kadar bilinen. Bilinmeyen ise sizin ne yapmak istediğiniz veya neyi yapamayacağınız. Bu durumu eşinize söylerseniz elbette boşanır, ama vahim olaylar zinciri de yaşanabilir. Eğer çocuğun babası babalık yapmak isterse bu durumu ona da söylemelisiniz. Muhtemelen burada klavye delikanlılığı çoğu erkek gibi kaçacaktır. O halde geriye siz ne yapabilirsiniz, bunu düşünüp karar vereceksiniz. Buradan sonrasını size bırakıyorum, akıl verip günaha girmek istemem. Çözüm elinizde.
Unutmadan...
İnsanların sizi yaftalamalarına takılıp öyle kalmayın, burada bulunan çokların veya dünyada tüm insanların çoğunun kalbinde veya yaşantısı mutlaka iğrençlikleri vardır, ancak konu kendileri olunca ketum olur, kendilerine dönünce kaybolurlar. Siz siz olun ayakta kalmaya ve yaşamaya kaldığınız yerden devam edin. Herkes hata yapabilir, önemli olan sorunu çözmek ve ders almaktır.30 Yorumla
+1 yılçok iyi yapmışsın senin hiçbir suçun yok kendi kaşınmış bir insan evleniyorsa sadık olması gerekiyor bu kuralı bozan o tatlım şimdi kendisi düşünsün bakalım
515 Yorumla- +1 yıl
ama hamile kalması :(
- +1 yıl
@everytimeisbeauutyyy iğrençliği savunan da nedir? Aynısıdır.
- +1 yıl
Neyin kafasındasın sen ya adam ilişkiye girmiş sen hala neyden bahsediyorsun? Ayrıca istediğim görüşü yaparım herkes fikir özgürlüğüne sahip burada fikirlerine uymayan bir görüş varsa eğer saygı göstericeksin uymuyorsa benim görüşüme karışma git kendi görüşünü paylaş senin gibilerle çingenelik yapamam burada
- +1 yıl
Zihniyet kirli.
- +1 yıl
yaniii değilmi insan intikam için gidip yatarmı değilimi every
hadi yattın hamilemi kaalınır - +1 yıl
@arifolanlar26 her koyun kendi bacağından asılır maalesef. Sadakat ve güven zaten bitmiş bu ilişkide. Yani olmayan bitmiş büyüsü bozulmuş bir ilişki hakkında konuşmak pek doğru olmaz bir anlık öfke de bazı geri dönüşü olmayan olaylara sebebiyet verebiliyor.
- +1 yıl
Bu durumu yaşamadan anlayamassınız beyefendi
- +1 yıl
Her koyun kendi bacağından asılırken diğer koyunlar da sırasını bekler.
- +1 yıl
Böyle bir durumu aynı şekilde siz yaşasanız bu kadar sakin olacağınızı sanmam
- +1 yıl
Sakin olup yasalar ve etik kurallar çerçevesinde işlem yürütülür.
Kendimizi pisletmek beyin yetmezliği Sendromu - +1 yıl
Ben kendimi tanıyıp bildikten sonra sizin yok zihniyet kirli yok şöyle yok böyle gibi seviyesiz söylemlerinize pek kulak asmam çünkü hayatımda beni tanıyıp yargılayacak bir vasfa sahip değilsiniz 😏
- +1 yıl
Beyefendi bence siz sakin olun ve mümkünse benimle, görüşlerim üzerinde polemik yaratmayın. Kendi fikirlerinizi ve görüşlerinizi de eğer varsa tabii seviyenizi aşmamak ve milletin görüşüne salça olmamak şartıyla sunabilirsiniz ki bence çok güzel olur 👍
- +1 yıl
Kendini özetle tanıttın.
Kalite düşük. - +1 yıl
Bence benim kalitemden ziyade sizin seviyeniz çok daha düşük muhattap bile olmak istemeyeceğim birisiniz o yüzden sizi Allah’a havale ediyorum. Sizin hakkınızdan başka türlü gelinmez iyi günler 👋
- +1 yıl
evet maalesef böyle insanlar dolu dünyada
sonu hüsran sonu kadın cinayetleri :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaketmiş ama aldır çocuğu ve boşan yahu aldatırsın anlarjm da bari korunsaydın
13 Yorumla
Soran+1 yılCocugun günahı ne ki yapamam ayrıca geçti süreyi
Cevap sahibi+1 yılO zaman doğur abi hatta kocanı da kandır senden diye bötle saçmalık mı olur napıcaksın yani çıkış yoku nedir sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Neden HARAM' dan ZİNA' dan yılandan, fareden korktuğunuz kadar korkmuyorsunuz. Allah' ın sizlerden yüz çevirmesinde, Rahmetinden, Merhametinden esirgemesinden korkmuyor musunuz. Unutmayın ki siz ne yaşarsanız çocuklarınızda onu yaşar. Allah affetsin inşallah.
72 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorumdu ❤ insanoğlu ne zaman Allahtan korktu ki zaten hep böyle sona geldi mı merhametine sığınır. Allah affetsin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoru net şekilde troll çünkü neresinden baksan tutarsız.
Birincisi diyelim ki böyle bir karaktersizlikle karşılık verdiğini varsayalım peki hangi daha önce ilişki yaşamış insan korunmaz mutlaka ilişki anında olmasa da sonrasında yine hap ile korunur. Ayrıca tek seferlik bir ilişki ile direkt hamile kalabilmen de ayrı bir yetenek.
İkincisi çocuğun ondan olduğunu nereden biliyorsun sonuçta sen eşinle evlisin ve hiç mi yanaşmadı da sana direkt olarak çocuk bu adamın diyebiliyorsun.
Üçüncüsü kürtaj 10 haftaya kadar yapılabiliyor ve sen geç kaldığını ve alınamayacağını sanıyorsun oysa 2 ay 2 hafta süre içerisinde hamile olduğunu çok net anlayıp kürtaj olabilirdin.
Yani böyle saçma trol ve yalan sorularınızla insanların zihnini bulandırmayın haksız yere.
Sizin gibiler böyle yaptıkça insanlarla birbirlerine güvenini sorgular haline geldi artık.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha da berbat olmadan çocuk kimdense ona haber ver ve ayrıl. Çünkü adamı bir ömür aldatcaksın, çocuğu gerçek babasından ayıracaksın, asıl babada senin yüzünden çocuğundan ayrı olacak. Okumuş adamsa genetik farklılık görünce içinden geçebilir. Yol varken söyle kiminle yattın isen ona. Gelip alsın seni. İşte başkasının şeyine bakarsa böyle olabiliyor. Sende iyice sıvamışsın. Gerçek ise çok vahim bir durum, vebali ise söylemeye gerek yok. Cezası bile çok ağır. Araştır. Tevbe etmeye başla, durma. Allah kerimdir. Seni ne kadar suçlasak birşey olmaz, ama öneri işe yarayabilir. Namusuna dikkat et bir daha. Bu namussuzluktur. Karaktersizliktir. Elinde imkan yok ise daha da dikkat edeceksin. O adam çocuğun kendinden olmadığını anlarsa o zaman fena olabilir. Erkek değil mi? Kendi yaptığını saklar, seninkini duvara asar. Utancından insan içine çıkacak halin kalmaz. Tüm yolları dene. Çöz olayı kısaca.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaossever seni🤦🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılSoru Sor anını çok merak ettim 🤣🤣 bastık gittiiiii gibi bir hal 🤣 da sen bol bol soruyorsundur yaa, ne yeminler vardı 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTiksinmelisin de. İşte günümüz kadıni bu. Bu kadar adi, cani ve yakıp yıkan talan eden işte sen. Allah tüm töğbeleri kabul eder ama kadının ihanetini asla. Erkek ya da kadın her kim olursa olsun inadına, intikam ve öfke ile, planlayıpvtasarlayarak bir ihanet kurgulamak akıl alır şey değil. Hepimiz şunu anlarız:etkilendim, beğendim, aşık oldum ve yaşadım, aldattım dersin buna kimse laf söyleyemez.Çünkü ask ve tutku var, duygular, samimiyet, güven ve sadakât var der saygı duyarız. Ya seninkisi?Öyle gözün dönmüş,öyleonursuz ve şerefsiz, midesiz olmuşsun ki, gözün dönmüş, haklı iken lanet yağdırmışsın kendine ve bu ihanetinden bir de hamile kalmışsın. Allah bel.. nı vermiş anladın mı? Şimdi ne olacak?
212 Yorumla- +1 yıl
Vay be dayi allah peygamber sallamissin kadinin kocasinin yaptigina tek kotu laf etmemissin. Kadinin ihaneti affolmaz ama erkegin ihaneti affolur mu? Bu da tipik musluman turk erkegi iste
- +1 yıl
Sizi esefle kınıyorum. Aşk, tutku v. b. olunca aldatmak meşru mu oluyor? Aşka saygı duymak ayrı bir şey aşk ile aldatmak ayrı. Ayrıca kadına karşı olan tutumunuz erkeğe gelince neden hiç ortada olmamış acaba? Yazık çok yazık...
- +1 yıl
@MissMontgowery Size göre her bakış, düşünce, srlam sabah aldatma iken, ihanet iken, asıl es, sevgili, ask olmanın geregini yapmayıp, isine gelen hayatı yaşamak, erkeği bir başka kadına, kisiye, yere, hayata gitmeye zorlamak cok kadınsı ve insanca öyle mi? Oysa kadın artık aşka inanmıyor ve sevgisiz, samimiyetsiz, duygusuz ve sûrekli şikayet eden haliyle her gün nikahla değisen yeni halini erkeğine kakalamaya çal8şır iken, yedigi kazığa aldırış etmeden hala ses çıkarmamamızı bekliyor ise, bu gercekten midesizlik, karaktersizlik ve ahmakçadır. Yok öyle bir dünya.
- +1 yıl
@sevimlimanyak Günümüz kadınının değişmeyen huyudur erkeği enayi sanarak, konturol etmek, kullanmak, dilediği hayatı kafasına göre yaşamak kadının. Erkek ne zaman vazgecer başkasına gider biliyormusun? Kadınının asıl niyetini anlayıp, onu salak ve enayi yerine koydugunu anladığı zaman. Gittigi de bir kadın sonuçta. Aşk, sevgi, tutku, samimiyet ve güven bulduğu yere gitmek herkesin hakkıdır. Yoksa sen yaptın, ben de yapayım deyip, inatla, öfke ve planlayarak yapmak değildir haklı olmak.
- +1 yıl
Sebebi ne olursa olsun aldatmak hak falan değildir. Madem birileri gitmek istiyorsa ayrılır eşinden istediği yere hesapsızca gider. Ama bu aldatmak şeklinde olmamalıdır.
- +1 yıl
@sevimlimanyak Nedrn şu at gözlüklerini atmıyorsun ki. Adam eşinden bulamadığı kadınlığı, güzel söz, sevgi, samimiyet, güler yüz ve aşkı, hak ettiği huzur ve mutluluğu, bu bir kader, bu bir mecburiyet olamaz deyip bir başkasında aramış. Anı yaşamak, s8radan bir algülüm ver gülüm, ihsnet, fuhuş, zina durumu bu diyerek aşamazsınız ki bunu. O adama hiç sormuş mu neden bunu yaptın diye? Kim o kad8na kocan bunu yaptı sen de git bul birini al öcünü, hatta hamile kal, iste böyle alınır intikam de ve şeytanı bile isyan ettirecek böyle bir zulme, imza at. Bu iliskide bir tek suçlu var kadın. Nikahtan sonra bir anda değişen her şeyi yakıp yıkan kadın.
- +1 yıl
Belli ki çevrenizde ki tum kadinlar boyle oturdugunuz yerden sallamayın bence sırf sizin çevrenizde ki kadınlar böyle diye diğer kadınlar da böyle olmak zorunda değil aldatmakla erkek için aşk kadın için ahlaksızlık değil ikisi içinde ahlaksızlık ve ihanettir meşrulştirmayin bunu !!
- +1 yıl
Hayir sorun ne biliyor musun? Aldatmak igrenc bir eylem zaten. Ama sen erkek icin ‘erkegi itmek kadinsilik mi’ diyor, kadin icin hakaretler savuruyorsun. Askla aldatmayi da mesrulastiriyorsun. O yuzden sana ne anlatsak bos Şu an .
- +1 yıl
@Depresif__00 Sen ve srnin gibi o kadar cok var ki bu sitede. Tek soru tek cevap:Gercek bir kadınmısın? Gercek bir kadını olan erkek gercekten bir baska kadın da macera, ask, huzur arar mı? Hala anlamıyorsunuz degil mi? Her şeyi kadın belirler. Bizler sadece sizlere inan8r, güvenir, zannederiz.
- +1 yıl
@Erhancanlar insan türleri fazlaca sizin gibi beyin yoksunu insanlar da var böyle sitelerde edep namus diye atarlar ama pek öyle degillerdir sadece ağızları laf yapar sizin sizin gibi bir insanla muahttap öldüğüm için kendimden de özür dilerim😏
- +1 yıl
Dayı malsin a. mk
- +1 yıl
@Erhancanlar yaşın gereği sana o gözlükleri yakıştıramadım. O nedenle bir şey demiyorum. Haydi EyvAllah.
+1 yılsöyle bence ama söylersen belki de boşanacaksınız aldırırsan niye der belki çok istiyordur gerçi aldatmış ama neyse eşin aldattığına göre anlayışlı biri değildir diye düşünüyorum eğer öyleyse anlaşarak çözersiniz gerisini zamana bırakırsınız ama eğer anlayışsız ise ve istiyorsan boşan öyle kolay değil boşanmak keşke ikinizde yapmasaydınız herşeyin yoluna girmesi dileğiyle
10 Yorumla
+1 yılO seni aldatmış diye sen de aldattın ondan farkın kalmadı! Bu kadar basit mi ya her şey iyi o aldattı bende aldatıyım iyi kocam başka birisini hamile bıraktı bende başkasından hamile kalayım cart curt. Aldattıysa ve elinde kanıtın varsa boşarsın arkadaş
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir şey gizli kalmaz ileride hem çocuğuna şok hem kocana şok yasatirsin al sana rezillik çocuğunun gerçek babasına soyle şimdi sana çözüm bulsun ama bence çocuğu aldır ve eşinden de ayrıl bu nedir ya insanlar yuva kurma hayali kuruyor siz de yuvanın içine ediyorsunuz
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılboşan ve ayrıl kocandan bence.
birinin seni aldatması iğrenç bir durum ise ki öyle, bu size aynı iğrençliği yapma hakkı vermez !
boşanır o kişiyi sensiz bırakırsın çıkar gidersin hayatından olur biter !
şu durumda kazanan kim sen mi kocan mı?
ben söyleyeyim : cinsellik yaşadığın adam ! bir anlık sinir ya da bozuk ruh hali ile şeytana uydum deyip herhangi birini cinsellikle ödüllendirdiniz bravo !!!
bence ayrılın.20 Yorumla
+1 yılKınamayın hor görmeyin arkadaşlar bize kazancı olmaz bunun zararı bile olabilir, her insan hata yapabilir, hirsının kurbanı olup yanlış yanlışı doğurabilir, allah kimsenin başına vermesin benim başıma gelmez deme herkesin başına hic ummadık yerden Birsey gelebilir, Allah dogru yoldan şaşırtmasın hepimizi , şerden beladan icinden çıkılmayacak kötülüklerden korusun 🙏🙏diyeceğimiz tek Birsey varsa allah kimseyi şaşırtmasın.. herkesin yanlışını doğrusunu yadırgamakta kimsenin üzerinde kimse hak sahibi değildir.. unutmayalım hesabı soracak yaradandan baskasi olamaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılHer 10 evlilikten birinde kadin baska erkekten çocuk yapip kocasindan gizliyormuş. toplumda bu çok var ama aciğa çikmiyor. yani bu soruda bile 8 tane evlilik disi çocuk var. bilim adamlari oyle diyo 😀
25 Yorumla- +1 yıl
kaynak?
- +1 yıl
@enteresanbiadam bi haberden okumustum su an aklima helmiyor
- +1 yıl
hmm
- +1 yıl
@enteresanbiadam bu soru kanit gibi degil mi dostum 🙂
- +1 yıl
evet öyle görünüyor hfgjghj
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiliyoruz ki boşanmayacaksınız çünkü sizde bu gurur yok, büyük ihtimalle aileniz bu durumda sizi istemez. E ekonomik özgürlüğünüz de yok yazık cidden!
Bu cahillik falan değil kusura bakmayın bile isteye yapmışsınız. Cahillik 17-18 yaşındaki kızların yaptığıdır o çoçukluktur ama bu başka bir şey.
Sonra önce okuyun sonra evlenin deyince kötü oluyoruz işte. 😏30 Yorumla
+1 yıl
Çocuğun işçiliğini iyi yaptıysanız çakmaz kimse korkma sksksksk 10 Yorumla
+1 yılHadi adam yapmış sende göz yummuşsun ayrılmamışsın madem için almıyor boşasaydın adamı bide üstüne sende aldatmışsın ve başkasının çocuğunu taşıyan yine sensin hangisi daha kötü 🤨
10 Yorumla
+1 yılİnsan prezervatif takar Aldatcaksan bari kurallara uysaydın..
46 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yollar belli
ya çoçuğu aldırcan
ya da çoçuğu bilerek düşürcen
ya kocandan ayrılcan
ya da gerçeği dicen
ya da çoçuk onunmus gibi davrancan
Bide şey sorcam aldatıyorsun kısasa kısasda içine neden bıraktırıyorsun bu arada çözüm yolları bunlar - +1 yıl
Kankam yargı dağıtıyor 😅
- +1 yıl
@ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 Eyv kankam yargılamak Bizim işimiz 🤓
- +1 yıl
@Ayşegnlvsn cansın can
- +1 yıl
@ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 ♥️♥️♥️💞💞💞
- +1 yıl
@Ayşegnlvsn ❤️❤️❤️🌹🌹🌹
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli bir kadının başkasından hamile kalması, bir erkeğin evli bir kadınla bilerek beraber olması, sizin gibi kötü insanlar yüzünden kıyamet kopsun artık. Eğer bunu saklarsan pişmanım sözü lafka kalır, kocana karşı şere₺sizliğin daniskası yapmış olursun, boşan ve diğer şere₺siz adamla evlen birbirinize layıksınız.
10 YorumlaBu yüzden evlilikten tiksiniyorum bir insan neden evlenir ve neden başkasıyla beraber olmak ister aklım almıyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO bir bokk yedi sende kalktın daha büyüm bir bokk yedin afferim
50 Yorumla
+1 yılYanliş yapmışsın. ALLAH AFFETSIN. Eğer seni gerçekten aldattıysa, merak etme o kadından çocuğu olduğunda pişmanlığın geçer.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılHamile oldugunu biliyorsa yapacak birşey yok. İtiraf et herşeyi. Çok zor bir durum ama katlanacaksın.
10 Yorumla Ona bunu söyle. Ve de yani sen beni salak yerine mi koydun de. İlişkiye devam etmek isterseniz edin ama kendi ayağın üstünde dur derim ben.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞeytana filan uymamışsın, şeytan bu kadarını düşünüp yaptırmaz sana. Şeytan şu an seni ayakta alkışlıyordur...
Ayrılın ve herkes yoluna gitsin, daha da iğrençleşmeyin...36 Yorumla- +1 yıl
Nefsime uydum demiyor da şeytan a suç atıyorlar reis aynen 👍
- +1 yıl
@Karrizmatik Kesinlikle, nefsine uymuş ve o kadar gözü dönmüş ki bir de hamile kalmış, şeytan bunun yanında mazlum kalır...
- +1 yıl
@bunaldimama şeytanın ta kendisi sen oluyorsun o halde.
- +1 yıl
Şeytan kötü şeylere teşvik eder ve nefis de kötü isteklerdir? Bana sözlük anlamlarıyla gelme, nefis şeytanın ta kendisidir ve bu İslâm dininde böyledir. İkisi ayrı kavramlar değil.
- +1 yıl
@bunaldimama Konuştu İslam alimi... Canım benim, nefs insanın içindeki arzudur, bunu illa kötüye mi yorman gerekir? Nefs bize bugün iskender kebap yemeyi de istetebilir, bunun nesi kötü?
Kötü olanı şer olanı ise şeytan vesvese yolu ile yaptırır, fark budur. Nefs=Şeytan diyemeyiz... - +1 yıl
@bunaldimama sokak edebiyatı yapma.
Neyin amacındasın,. sorudan saptın gittin.
Soru sahibini mi savunmak amacındasın.
İyi gidip onunla bununla zigişin, suçsuz gibi gezin.
Hayret bir şey ya. Kız neyi savunuyor belli. degil
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tadını aldıysan vazgeçemezsin
zaten çocuk tip olarak benzemezse anlaşılır12 Yorumla- +1 yıl
:))))
+1 yılÖnce çocuğun kimden olduğuna emin ol bence. Sonra hareket edersin..
10 YorumlaValla ne desem bilemedim oda suclu sende suclu ayrica sen hakli zor durum
11 Yorumla
+1 yılPes ya bu ne hirslik haklıyken haksız duruma sokmuş sun kendini
10 Yorumla
+1 yılYorumsuz ama yaptığınız genelde kadınların yaptığı birsey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHadi aeytana uyup o b. ku yedin de ne hamile kalırsınız be birde evlisiniz, bir zina çocuğu daha işte, bakalım bu zinanın meyvesinin günahını ahirette nasıl ödeyeceksin
11 Yorumla- +1 yıl
Senin var ya mk. Oldumu neden böyle sacmaluyoraunuz kardeşim, gerçi senin icinde olan o demekki
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende sözlüm beni aldatınca onu aldattım ama deli gibi pişman oldum bir daha asla yapmadım tövbe ettim kendimden öğrendim nasıl yaptım diye
26 Yorumla- +1 yıl
Sozlunumu. akdattin şimdi nasılsınız. oeki
Cevap sahibi+1 yıl@estetisyendoktoremre bilmiyor aldattığımi ben onu aldattığını öğrenince yaptım sinirle öfkeyle yaptım sadece sanal sexting yaptım nude attım deli gibi de pişman oldum
- +1 yıl
Anladım Ya bir kadın kolay kolay aldatmaz mutlaka bir şeyler olmuştur Ama tabi aldatmanın derecesi de önemli
Cevap sahibi+1 yıl@estetisyendoktoremre malesef buluşmadım kimseyle o gece biraz seks konuştum o adamla nude falan attım pişman olduğumu söyledim sabaha kadar ağladım adam da beni tehdit etti bu mesajları ve nudeleri sozlune atıcam dedi bende ne halin varsa gör dedim sıkıyorsa yaparsın dedim o da atmadı
- +1 yıl
Okadar basit değil iyi yapmışsın tavrını koymakla nasıl nudelwrdi bunlar istersen takipleselim. ordan daha rahat edersin
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Olan olmuş artık. Aldıramazsında süre geçmiş. Her şeyi anlat kocana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide kocandandir öyle düşünme sen keşke en başında aldirsaydin bari bi bok yiyon niye hamile kaliyon
22 Yorumla- +1 yıl
Troll ya evli bu kadar acemi olmaz
Cevap sahibi+1 yılDünyanın çivisi çıkmış inşalla h trolldur değilse o çocuğu aldirma yoluna bak sonrada çocuğa yazık diyolar ya doğunca daha yazık olacak neler girecek böyle aileden
yani esinden dolayi sinirlenip duygularina yenik dusup aldatmissin. bu durumda cocugu aldirmak veya bosanmak daha mantikli olur. sonucta baskasinin cocugu. ilerde cok buyuk sorunlar yaratacaktir.
00 Yorumla
+1 yılÇözümü basit bir durum konuya farkli bakman gerek ama burda anlatmak ne kadar uygun olur bilmiyorum once kadinligini on planda tutman ve yerine koyman gerek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben de iğrendim şu an senden. Ne bu futbol maçı mı? Ayrılsaydın ispatlayıp. Şu an hiç bir haklı tarafın kalmamış. Üstüne bir de haksız duruma düşmüşsün. Allah korusun sizin gibilerinden.
10 Yorumla Aldattiysa aldatarak karsılık vermek yerine ayrilabilirdin simdi yapacak hic biseyin yok eger ayrilip kendi kendine ve cocuguna bakacak durumun varsa ayril ondan. Tabi bunu yapabilcek gururun varsa 💁
10 Yorumla
+1 yılZor bir durum ama dürüst olmak en iyisi gibi.. birlikte olduğun kişi kabul ediyor mu çocuğunu?
12 Yorumla
Soran+1 yılHamile olduğumu söylemedim
- +1 yıl
O bekar mi evli mi? Severek mi birlikte oldunuz?
Gizli Üye(18-24)+1 yıltövbe ediyosunda , bebek yapmışsın adamdan ayrıl bak , 1 sene sonrası 5 sene sonrası 20 sene sonrasını düşün.
harbiden şeytana uymuşsun10 Yorumla
+1 yılBak dostum. İntikam seni öfkelendiğin kişinin seviyesine indirir. Ayrıca intikam döner dolaşır sahibini bulur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. o sana söylerse sen de ona söylersin boş ver. içine at.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan erkeğin orospusuu sende daha beteri ne iğrenç şeyler bunlar valla Allah zor affeder çocuğun babası kimse onla evlen adamı boşa öteki taraftan işin zor o çocuk kıyamam zina çocuğu
30 YorumlaAbla aferin sana 👏
Bu kadar basit mi sizce
Lütfen yapmayın şöyle şeyler
Aldattıysa boşayacaksın bu kadar
Bebek diğer adamdan mı offfff
Kocanın bunu bilmesi lazım Ah be abla ah ah10 Yorumla
+1 yılÖncelikle kızgınlıkla yapılmış bir durum. hic kolay olmamıştır bir kadın olarak bu dan sonrasına bakalım. ama. istersen kocanın aldatma sebepleri i araştıralım. beraber yaslariniz kaç
10 Yorumla
+1 yılBence olan olmuş ayrilman seni daha zora girersin nasıl yaptın bu hatayı mantıklı doğru cözümler bulmalisin kendini daha çok yıpratma konuşmak istermisin
10 Yorumla
+1 yılAldatan terk edilir... sap gibi birakilir ortada... kendine yakismayan biseyle karsilik vermek hos degil.. o basit ve karaktersiz bir erkek evet birak yallah et gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aldırma çocuğu boşan o seni hamile bırakanlada evlen..
10 Yorumla
+1 yılbence en iyisini yapmışsın bedenin değerini bilmeyenin başkası bilir belliki kocandan daha zevk verdi sana sekte
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Tam Esra Erolluk hikaye😂 10 yıl sonra Atv’de izleriz sizi, DNA testi sonucunu falan beklerken😂
00 YorumlaEmin ol sen bunu söyleyince sanki kocan iyi birşey yapmışım gibi üste çıkacak 😂 Olan yine sana olacak onun yaptığı gözükmeyecek
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı itiraf edin affedin ve bir daha bu hataya düşmeyin birbirinizi eğer gerçekten seviyor ve onu istiyorsanız
10 YorumlaÇocuğu aldır yoksa ölene kadar vicdan azabindan kurtulamassin aldatmaya gelince seni aldattigini gormeden nasıl boyle birşey yaptin
14 Yorumla- +1 yıl
Hemde günahı iki katına çıkart diyorsun, birinin altında ezilirken ikinci gunah neden? 😏
- +1 yıl
Ondan bir farkın yokmuş , onun aldatması bahane olmuş.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılya bosanacaksın aldattıgın kısıye varacan ya da devam edecen bu sekılde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunu aldır ve devam et ilişkinr eğer hâlâ aldatmıyosa hâlâ aldatıyosa boşan istersen. Sonuçta karşılıklı yaptınız bunu devam etmiyorsanız aldatmaya devam edin.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldatmaya devam etmiyorsanız ilişkinize devam edin yanlış ifade ettim
+1 yılCahillik tir bir defa olmuş ders çıkarmak en iyisidir ama ayrılma
11 Yorumla- +1 yıl
Dertleşmk istersen yazabilirsiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYemın edıp trole yatanında ılk defa goruyorum
Aman sen evlenme00 Yorumla
+1 yılBirde şeytana uydum demiyorlar mi.. şeytan sizin yanınızda staj yapar. kocandan ayrıl.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yiyip ne içiyorsunuz hayret ediyorum. tencere kapak olmuşsunz siz
00 Yorumla Yarın gel noterde senaryoyu uygun bir fiyata bana bırak. Başrolde sen oynarsın bak :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılşeytan değildir o, şeytanında işi gücü yoktu zaten sizle ugraşsın
00 Yorumla
+1 yılO hakketi bence takma kafana hayatına. Devam et n eden bilecek onun değil öyle tanıdığım var
10 Yorumlakarşılıklı aldatmaya devam edin biyerden patlak verene kadar
10 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne