Sevdiğim kadın eski eşi ile barışıyor ne yapmalıyım?

Merhaba yaşım 30 onun yaşı 36. Aynı mağazada çalışırken tanıştık, evlenip ayrılmış birisi 2 çocuğu var, ben hiç evlenmemiş bekar bir erkeğim. 2 yıldır beraberiz, tanıştıktan 2-3 ay geçtikten sonra evlenmeyi düşündük hep. Ailem istemedi ailemle görüşmedim uzun süredir. Beraber yaşadık 2 yıldır çocukları bana alıştı ben onlara. Sürekli evlilik yüzünden kavga ediyoruz bir ben istedim bir o istemedi süreç böyle geçti hep, çocuğum olmasını bekledim evlenmek için, kendimi hep dışlanmış hissettim çocukta olmadı Allah nasip etmedi o evlatlarını severken annesi gelip torunum kızım derken hep içime atıp üzüldüm. Birçok borcu vardı eski eşinden kalma hepsini benleyken kapattı, benimde borçlarım vardı benimki bitsin sonra sana başlarız dedi hep. Bu sıralar tüm borçlarını kapattı bense aynı borçlarım katlanarak arttı faizi ile. Şimdi herşey iyiydi dün sabah öpüp işe gittim, saçma bir kavga çıkardı ben iş yerindeyken, akşam eve geldiğimde artık eve gelme eski eşim gelecek birleşiyoruz diye mesaj attı inanmadım eve gittim , yanımda eski eşini aradı beraber tutacakları evin yerini seçtiler. Eski eşinin gene borcu varmış, sen gel evde dur iş bulana kadar idare ederiz ben çalışıyorum dedi, bu konuşmadan sonra evden çıktım. Çok seviyorum, kendimi kötü hissediyorum. En çok gururuma dokunan benim yanımda arayıp böyle plan yapmalarıydı. Ne yapacağımı bilmiyorum herşey boş geliyor. Ne yapmalıyım?
Sevdiğim kadın eski eşi ile barışıyor ne yapmalıyım?