Niye göbekli? O kadar yoklukta değilim ya. Dengi dengim olsun ben 50 kiloyum maks 70 kiloyu geçmemeli sevgilim , sadece görünüş değil onun içinde bu zararlı
Yok artık ya bilerek kilo aldırmak nedir 🙄 millet kafayı yemiş. Göbekte uyuma güzel fikirmiş birde ayi postu giydimi tam olur. Ayıcık üstünde uyuyor gibi mis.
Zevkler değişiyor milletin ben fit vücut beğenenlerdenim hem kendim hem kızlar için, gerçekten böyle göbekli eşim olsun diyen azımsanmayacak evli kadınlar var. :D
Cadisinya kemdinemi dusnuyorsun sen dusnmesende burda cok kizlarin olgun sevdiyi soyle 30 gecsin fark diyorlar ve sen oyle San Bana gore turkiyeden 100 erkekten 80 gobeklidir 40 yasi gecmislwr
Xper ve görüş kasmak için başkalarının özeline ait iğrenç iğrenç fotoğrafları başka platformlardan araklayıp burada paylaşmayın. Babanın göbeğine bak ondan sonra konuş.
Bunu paylaşan kişi topluma açık paylaşmış. Hesabı gizli olan kimsenin görselini su zamana kadar hiç paylaşmadım hatta hesabı açık olup yüzü gözüken kişilerin bile yüzünü karalayıp öyle paylaşıyorum. Bilip bilmeden yorum yapma ayrıca neyin duyari bu sanki fotoğraftaki sensin 🤨🙄
Sen başka şeye sinirlenmişsin gelmiş bana patliyorsun, Hem bu sitede gördüğün fotoğrafların hepsi sosyal medyadan alıntı. Sen sosyal medya platformunun ne olduğunu bilmiyorsun, eğer kişi hesabını millete açık kullanıyorsa fotoğraf ve videosunu almada herhangibir sıkıntı yok. Yasalar bile izin verirken sen kim olarak karışıyorsun 😂🤔
Yasalar degismez sadece 1 tanesini ogrenmis gelmissin. Senin dedigin yasa kuralini da biliyorum. 2016/5349 K. Sayı ve 30.03.2016 tarihli bir kararında “herkese açık bir profilde paylaşılan fotoğraflara kolaylıkla ulaşılabildiği, fotoğrafın kullanıldığı yerin ortak alan olduğu, buradan alınmasının hukuk aykırı olmadığı..” gerekçelerinden hareketle eylemin özel hayatın gizliliğini ihlal suçunu oluşturmayacağı belirtilmiş.
Ayrıca kişiye hakaret etmekte suç her kapısı açık olana hakaret mi ediyorsun?
O kadınlarda kusacağım gelse altına yatmak zorunda kalıyor çok kadın kocama vermiyom versemde gözlerim kapalı üzerimde seni hayal ediyorum desi hepsininde göbekli pasaklı erkeklerdi kocaları
Esnafın ben para için değil zevk için evli bekar olması sorun değil önemli olan istekli olmak o konularda sınırsız uçlarda yaşayabilecek doyumsuz olmalı
Zina lan Z İ N A evli olup milletin altına yatan kadınlarında allah belasını versin. Aslında kadın erkek fark etmez kim eşini aldatıyorsa allah onları bildiği gibi yapsın.