Hayatta eden bulurmu?

Çocukluk arkadaşımın başına gelen bir şeyi anlatacağım sizlere, 8senedir beraberlerdi kız her şeyini ona göre ayarlardı bizimle bile buluşmadan önce onun uygunluğuna göre bizimle buluşurdu. Kız üniversite okuyor ikinci üniversitesi oğlan üniversite terk, hiç bir zaman aralarında bu bağlamda farklılığı yaşatmadı arkdaşım ona hatta annesi bile kızın yanında oğlana öyle derken hep onu savunurdu okumakla olmuyor bazı şeyler diyerek. Her şey güzel görünüyor sözlendiler 2018 te bize yansıyan mutluluk tablosu zamanla öyle olmadığıno bir telefonla öğrendim. Aradı dediği tek kelime aldatıyormuş... doğum gününden bikaçgün önce öğrendi ve evlilik teklifi bekleyen arkdaşım yıkılmış bana evet seziyordum soğuktu durgundu ama evlilik telaşımıza verdim dedi. Ayrıldılar daha doğrusu kız ayrıldı ama bitiremediler. 2020 yılı boyunca ayrıl barış aşamasına girip girio çıktılar. Tam yıl biterken birgün yine aradı arkaşaım bittirdim dedi içinde oh der gibi bir hava vardı. Onca şeyini affettim ama tek kelimesi yetti dedi. Çokgeçmeden hayatına birini de aldı. Duydukki oğlanda aldattığı kadına geri dönmüş. Hayatta her şey oluyor arkdaşlar şimdi noldu arkdaşım üzülmekle kaldı ahı tutarmı bilmiyoruz ama hep bu laf geçtiğinde ahım tutsun isterim diyor.
Hayatta eden bulurmu?