Kendini ifade et baktın olmuyor ayrıl ileride daha büyük sorunlar olabilir ama once onun ilişkide payı olduğu kadar seninde payın olduğunu ve tek taraflı bir ilişki degil 2 insanin ilişki yaşadığında ortak karar vermesi gerektigini öğret söyle
0|0
0|0
asosyal_berduss | Aşk İlişkileri konusunda 3,9b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Konusmalısın ama ciddi bir sekilde bu durumdan hoslanmadıgını soylemelisin.
Hayır , bunun kadını erkeğimi var Allah aşkına ya çıkın şu yobaz kafa yapısından müşterek olmaya öyle düşünmeye çalışın biraz senin de ondan farkın yok gibi.
'' Kadın olan benım ve benım öyle olmam gerekmiyor mıydu '' Bir kere bu toplum algısına göre tamamen yanlış. Erkek dominant ve yöneten olmak zorundadır toplum algısına göre , yapmamışsındır doğrudur da geneli bu kafada olduğu için problem oluyor. Çok geniş konu ya hiç girmeyeyim yalnızlık güzel ama onu biliyorum :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44Ben bırsey teklif ediyorum o istemiyo ve benı ertelıyo her seferinde bunu yapıyo
konus anlamiyosa bitir.
Kadın olan benım ve benım öyle olmam gerekmiyor mıydu
Hayır , bunun kadını erkeğimi var Allah aşkına ya çıkın şu yobaz kafa yapısından müşterek olmaya öyle düşünmeye çalışın biraz senin de ondan farkın yok gibi.
Ben onun gıbı hıc yapmadım bılıyor musun
'' Kadın olan benım ve benım öyle olmam gerekmiyor mıydu '' Bir kere bu toplum algısına göre tamamen yanlış. Erkek dominant ve yöneten olmak zorundadır toplum algısına göre , yapmamışsındır doğrudur da geneli bu kafada olduğu için problem oluyor. Çok geniş konu ya hiç girmeyeyim yalnızlık güzel ama onu biliyorum :D