BI KIZA 3 YILDIR ASIGIM KAVUSAMIYORUM BAZEN KENDIME ZARAR VERMEK BILE AKLIMDAN GECIYOR ÇOK CARESIZIM BEN NE YAPACAGIM?

Merhaba ;31 yasindayim Belki bana deli diyeceksiniz, takintili diyeceksiniz , hatta salak diyeceksiniz ama kendime engel olamiyorum.
2017 kasim ayindan beri 3 4 kez gordugum ve sadece adini bildigim bir kadina asigim bir kez bile merhabalasmadik o beni tanimiyor bir kac kez restaurantta gormustum bir kez cafede en son 2019 13 mayısta siyah bir jipe binerken gordum kendi kulllandi gitti o son karsilasmam son gorusum oldu öldü mü kaldi mi bilmiyorum bile ama eskisehirde yasiyor eminim plaka 26ydi.
Birdaha gorursem acilacagm karsisina cikip sana asigim hemde yillardir diyecegim evlenme teklifi edecegim olursa olur olmazsa olmaz hic olmazsa icimde umut kalmaz tek bir fotografi dahi yok bende bu cok uzucu, yasini dahi bilmiyorum 😒
Sosyal medyadan her yerden ismiyle aradim bulamadim 😒Soy adini blmiyorum.
Bazen kendime deli diyorum cunku 3 yili gecti hayatima 2018 agustosunda bi kiz girdi tatile gittik tum tatilde onu dusundum yanimdakini o olarak hayal ediyorum tum donus yolunda onu dusundum kaza yaptim dikkatim dagildi olumden döndük 😒 kizla tatilde opusemedim bile sanki ona ihanet gibi geliyor. O gun bugundur hayatima hic bi kizi almadim inanin umudum tukensede aklimdam cikmiyor ismi zerrin ama baska hic birseyi blmiyorum isminide arkadaslari seslenirken duydum bir kac kez ordan 😒 ben ne yapacagim baska yolu yok mu bulmamın inanin canima kiymak bile geciyor aklimdan biktim artik. 😔
BI KIZA 3 YILDIR ASIGIM KAVUSAMIYORUM BAZEN KENDIME ZARAR VERMEK BILE AKLIMDAN GECIYOR ÇOK CARESIZIM BEN NE YAPACAGIM?