Ayni is yerinde calisiyorsaniz size yeşil isik yakmayan bir karsi cinse yakinlasir misiniz eger asiksaniz
Ps ben yesil isik yakmıyorum ayni ortamdayiz diye ama bana bakislari asik gibi
Ps ben yesil isik yakmıyorum ayni ortamdayiz diye ama bana bakislari asik gibi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yakınlaşırım. Ama ısrarla yeşil ışık yakmıyorsa uzaklaşırım. Zorla güzellik olmaz
Aynı iş yerinde sevgili hatadır. Tecrübe ettim gördüm.
Demekki sendede var biraz istek ki konuyu buraya taşımışsın
Özgüveni yoktur çekiniyordur sen bikaç şey sor heyecanını yensin sonra gelir bülbül gibi öter
Evet evet beni gorunce heyecanlaniyo gibi ben de bazen diyorum ne salak cocuk diye😂 ama 6 7 aydir boyle bu cocuk bunca zaman duygulari niye bitmiyo
Sana baya aşık 😂 ama açılamıyor günah ya. O sıkıntı bende de var elim ayağıma dolanır 😂😄🤣
Ama instadan falan ekledigi yokbi kere meraba deyince 2 hafta bakmayi kesmisti bana ondan sonra da yuz vermedim ben
Ahahaha 😄😂 o nasıl bı manyak ne güzel adim atmışsın değerlendirmiyor. Bu çocuğun ki farklı sorunları var herhalde. yakışıklı mı peki
Pek diil
Diyorum ya salak gibi bence hayran hayran neye bakiyon salak
😄🤣 tamam sinirlenme. Boşver knk öyle insanda çekilmez yüz verme bence
Yaşlar kaç sizin
25 falan
Oyle tahmin ediyorum en azindan
Önüne bak kanka öyle adamlarla ömür geçmez bı ortama girse belki Allah'ın selamını bile veremez
Ya sosyal ortamlrda normall gayet cevresi olan biri tam tersi benim pek arkadasim yoktur ama ozguvenim durusum tamdır
Sen cokmu güzelsin yoksa dili tutuluyor 😂🤣
Herkesle konusuyo masallah kibirsiz biri ben mesela secici havalı daha cok duruşu standartlari olan bir kadinim o enerji de hissediliyodur yani disardan
Hahahaha bilemem onun gözünde güzellik derecem nedir mecnuna sormuslar leyla leyla bu mu diye mecnun demis siz bide onu benim gozumden görün diye diyenin hesap😂🥰 saka bi yana fena degilimdir sikir sikir giyinir kusanirim havaliyimdir
Bakseeeen işin rengi değişti bak şimdi 😂🤣 cadı seni aklını başından almışsın çocuğun kalpten gider felan sebebi olursun 😄😂
Hahahaha ay güleceğim yoktu hiç😂
Yahu bu cocuk 7 8 aydir bu vaziyette bu vakte kadar gitmediyse daha da gitmez artik da
İnsan hic mi adim atmaz hadi atamiyosun vazgec ikisi de yok bunda
Belki atar ilerleyen zamanlarda da seni merak ettim niye gizlisin gizemli kız 😄
Bu oğlan niye böyle olmuş bilmek istiyorum 😂🤣
Ay valla onun salakligindan yoksa bisi
oldugundan değil
Bu akşam çok güldüm inşallah ağlamam 😂😄 seninki imtihan gibi bişey kanka
😂😂😂
Gerci bunun bolumunden biri daha var bana yuruyen de bunun haberi yok is yerinde konuştuğum bi flortum daha vardi da olmadi onunla
Özelden yazabilirmisin bana?
Bu kaldi tek secenek mecbur🤢
Niyeee
Valla foti atmam
Tamam atma bana yaz yeter 😄
Belki hoşlanıyordur hemen aşık diye yargılama tnaışmak istiyordur.
Yani bak nasil desem tavirlari salakca ve cocukca geliyo beni gordugunde derin derin bakiyo kayitsiz kalamiyo ama bi yandan da benden kaciyo gibi mesela ben asansore binmissem o yürüyerek cikiyo vs mantiksiz davraniyo
Korkuyordur reddedilmekten bazen sadece uzaktan sevmek gerekir kendini beğenmiyodur sen çok güzelsindir.
Peki bu isin oluru yok mu bu şartlarda nasil bu tarzdusuncelerden uzaklaşır ben tanımak isterim aslinda en azindan bi kahve icsek guzel olurdu ☕️
O senden utanıyorsa bir kez de litetatürden uzaklaşıp sen adımı at ve şaşırt onu sonuc olarak her şeyi erkekler yapacak değil ya tanış konuş kahve içelim mi de zaten gözü sende hayır diyemeyecek.
Yakınlaş olmazsa zaten olmaz en azından denemiş olursun
yeşil ışık yoksa rahtsızĺık vermek ezikçe olur
Işığı görmüyosam aşıksamda yanaşmam
Aynı işyerinde birinle öyle