Erkek seviyorsa nasıl belli eder?

Bir erkek var benle şakalar yapıyordu konuşuyorduk ve karşılaştığımızda sürekli bakıyordu bir gün ne olduysa instagramdan çıkarmış ama Facebooktan çıkarmamış günlerce konuşmadı yüzüme bakmadı sonra bileğim şişti buz istemeye gittim yemekhaneden oda yemek yiyordu sesimi mi duydu bilmiyorum sonra biraz ileri gittim benim otarafa bakarak gitti o günden sonra konuşmaya başladı ustası Neslişah balık yemiyor dedi oda hem bana hem de tabağıma bakarak Neslişah balık yemiyor dedi geçen onun bölümün oraya gittik elimde eldiven yoktu böyle olmaz eldiven vereyim dedi kesersiniz dedi bana diyeceğine benim karşımdaki kadına dedi ben konuşmuyorum diye o da konuşmuyor bide yanımdan geçerken sürekli bakıyor ama ben bakmıyorum Facebookta sevgilisi olduğu halde ilişkisi yok yazıyor ve sevgilisi olduğu halde neden sürekli karşılaştığınızda bakar bugün fabrikada yüzümüzü okutturduk bir baktım baya insan vardı suratını bana cevirip baktı ve instagramdan koymuş resmini ama Facebookta koymamış sizce ne yapmaya çalışıyor arkadaşlar
Erkek seviyorsa nasıl belli eder?