davranışlarıyla tabikide görüşlerinizi yazarsanız sevinirim hatırlatma: öğretmenime aşık falan değilim böyle birşey söz konusu bile olamaz farklı davrandığı için sizinde görüşlerinizi almak istedim bu kadar.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şupheleniyorsan vardir mutlaka birseyler. Uzak dur sakın yalniz başbaşa kalma bi odada onunla
evet işte bazıları bunu anlamıyor ben birşey hissetmem kaç yaşında adam sürekli benle ilgileniyor çağırıyor bir yerlere
Uzak dur derim
Duruyorum teşekkür ederim görüş için🙂
Nedemek, cidden zor bi durum
Evet zor...
Bazıları sana farklı davranır. Ama bunu tüm derslere katıldığın için gözde öğrenci olmakla asla karıştırmamalısın.
Derslere katılan biri değilim bana iltifat ediyor sürekli yapıyor bunu ve ne bilim işte değişik davranıyor herşeyi burda yazsam ohoo neyse teşekkür ederim görüşün için.
Baban sayılır o senin. Saçma şeyler düşünme dersine bak
Zaten derslerime bakıyorum? Bana farklı bir ilgisi var o yüzden sordum beni ilgilendirmez
Gözlerine uzun bakarsa. Seninle farklı ilgilenirse. Basında böyle bişey var ise Uzak durmalısın
Farklı bir ilgisi var ama ben hiç kötü düşünmemiştim keşke ders anlatıp çıksa kafa karıştırmasa
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Mesaj atabilirsen mesaj at veya bana
Mesaj atamam xper yok aramızda en fazla 9 yaş var fazla yani
Göz göze gelme bakma hiç sert dur yanasmasin
Zaten tersliyorum
Gizliden çık ben yazayım
Diğer kızlara nasıl acaba
İşte onu bilmiyorum sana karşı böyleyim diyor
Oha ağzıyla mi söyledi
Evet
Benim ilk okulu beraber okuduğum bir kız vardı lisede olan hocasıyla okul bittikten sonra evlendi şu an evliler
Yani yanlış mı düşüneyim şimdi samimi olduğu için mi sence böyle bilmiyorum ki bende ya
Tanımak gerek tanımadan bişey diyemem ama yalnız kalma belki cinsellik için seni arzuluyordur
Evet olabilir haklısın
Fotoğrafıni atabilirmisin fotoğrafını görsem biraz anlarım muhabbeti sakın yanlış anlama bı erkeğin hoşuma gidecek birimisin diye bakmak istiyorum
Malesef atamam eğer kendimi göstermek istesem direk hesabı da adımla açardım🙂 gizli kullanıcı modunda yazıyorum
Sağlık olsun ama benden sana bir öneri seni seviyorum diyen senden hoşlanıyorum diyen erkeklere inanma ortalık çok kötü Allah korusun. Çoğu erkek bu dediklerimi kızı elde etmek için yapıyor amaç cinsel ilişki af edersin. Hocanida tersle veya bişey yap saplantılı olmasın ilerde başına iş alma
Çok teşekkür ederim görüşün için ben zaten yüz vermiyorum ama öyle bir hoca değil zaten yani sapık olduğunu düşünmüyorum iltifat ediyor senden hoşlanıyorum falan tabikide demedi😂
Gülme 😄 herşey öyle başlar biraz yüz ver neler olur neler 😂
Öyle mi😂 aramızda yaş farkı var ama
Onu kim takar ki önceden kalbi atsın yeterdi. Şimdi hareket etsin tamam 😄😂 ortalık 56
Hem sen 19 yaşındasın erkekler 19 20 yaşındaki kızlara bayılır dayılar olsun gençler olsun. Ondan diyorum sana dikkat et diye
Beni eve falan çağırmıştı ben izmirdeyim işte saat kulesinde falan buluşalım diyordu bilmiyorum neden gezeriz diyordu😂
19 yaşında değilim yanlış bilgi neysee
Ciddimisin
Valla
Denk getirse af etmez sana diyim 😄😂
Senin biraz hoşuna gidiyor sanki 😂
Öyle bir hoca olduğunu sanmıyorum ya denk getirse derken😂
Hoşuma niye gitsin😂
Kaç yaşındasın
16 buçuk😂
Hadi canım sende
Noldu
Çok küçük 16 yaş ondan sordum
Sanki hep 16 kalcam büyüycem😂
Hocan 26 mi benimle mi yaşıt
Tam bilmiyorum yaşını 25 ya da 26 dır
Benim kadar yakışıklı değildir 😄😂
Hakkını yemiyim yakışıklıdır ama ben o gözle bakmadığım için😂
En iyisini yapıyon boşver hiç bulaşma ama tahminime göre senin fiziğin iyidir ondan etkilenmiş olabilir 😄😂 senin hocada garip ya tuhaf
Evet benimde tuhafıma gidiyor işte ne bilim bende buraya sorayım dedim aşık değildir onu biliyorum büyük ihtimal çıkar ilişkisi gibi birşey😂
Eve çağırmış niyetini belli etmiş daha ne bekliyorsun 😂
Direk yanlış mı anlıyayım sohbet ederiz otururuz😂
Ateş le barut yan yana gelince devamını biliyon 😂 sohbeti niye dışarda yapmıyor peki
Orası öyle bende bilmiyorum ki ya yanımda olsaydun keşke seni istiyorum falan diyodu yanlış mı anliyim yani korkutma beni🙂
Kızım sen safmısın benimi trolluyon dediğim gibi yalnız yakalamasin seni
Zorla bile sahip olabilir
Saf değilim saf olsam çağırdığında giderdim sadece kötü düşünmek istemiyorum.
Düşünsen iyi edersin herşey ap açık ortada faydalanmak istiyor senden iyiki gitmemissin
Bu adamdan Uzak durman geleceğin için atmış olduğun en güzel adım olur
Direk faydalanmak mı Bilmem belki seviyordur😂 şaka ya evet herşey Ortada
Farkındasın değilmi beni sinirlendirmek icinmi yaptın 😂
Hayır niye seni sinirlendirmek için yapayım kötü düşünceli bir insan değilim olmadım da hayatım boyunca hep iyi tarafından bakmaya çalıştım ama bazı şeylerinde sınırı var bu konu gibi ilk başlarda bişeyler olduğunu sezmiştim ama nasıl bakarsan öyle görürsün işte biraz kötü huyum işte oda öğretmendir öyle düşünmez öyle yapmaz kaç yaşında sen yanlış düşünüyosun diye diye kendimi kandırmışım.
Bikaç ay önce öğretmenin biri öğrencisine tecavüz etti daha tecavüz edip öldürüp toprağa gömen bile var. Boşver sen işini sağlama al yaşın daha çok küçük sevgili işleri için. Geleceğinin yakma
Ben zaten hiçbir zaman o niyetle bakmadım bakmamda kaç yaşında adam heleki öğretmenim ama kafamı karıştırdığı için de buraya sormak istedim. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum yoksa var mı bişeyler
Var biseyler senden hoşlanmıyor bunu bil. Senden faydalanmak istiyor gözüne kestirmiş
Ama bilmeden de öyle düşünmek istemedim neyse teşekkür ederim
Rica ederim sen abini dinle kafan rahat yaşarsın. Bunu hangi kıza söylersen onlar da benim dediğimi der çünki sürekli yaşıyorlar böyle şeyleri. Sen biraz küçüksün ilerde anlarsın dikkat et kendine
Teşekkür ederim herşey için zaman ayırıp düşünceni de söylediğin için keşke bütün meslektekileri derslerden değil de önce insan mı ona göre seçip koysalar işlerinin başına.
Rica ederim kardeşim Sadece okulda değil bunu çoğu yerde yasican ilerde her zaman iyi düşünme yaşadığımız çağ çok kötü iyi düşünülecek gibi değil
Aynen haklısın
Hayal gücünüze hayranım 😌😌😀😀
Ya böyle insanlarıda anlamıyorum var ki bişey böyle düşünmeme sebep açtı öğretmen benim gözümde öğretmendir başka bir yere koymam davranışları yüzünden böyle düşündüm.
Adam maaşlı çalışan birisi evde çoluğu çocuğu var karısı var hem siz onun çocuğu yaşındasınız tamam yapanlar yok demiyorum o kadar ahlaksız pislikler de var ama siz görseniz bile görmemezlikten gelin yani zihninizi kirletmeyin bizim de ortaokuldayken beden hocası vardı öyle bir tane iğrenç sapık herif ama biz gözle gördük yani icraat yaparken bütün okul gördü siz de görürseniz patlak verirsiniz
Evet böyle ahlaksızlar var ama öyle bir hoca değildi ve bekardı bende kötü düşünmek istemiyorum o gözlede bakmadım hiç
Neler yapıyor sana kariı mesela 🤔
Farklı davranıyor beni çok sevdiğini söylüyor bunu yanlış anlamadım tabikide okuldayken yanıma oturuyor birsürü boş sıra varken gözlerime bakıyor tenefüslerde de sürekli yanıma geliyordu
Bundan çok daha samimi olduğumuz ortamlar olmuştu birkaç hocamız üç beş erkek kız öğrenci
Sadece bunlar değil mesela facebooktan falan sosyal medya hesaplarından da sürekli yazıyor sadece ders hakkında değil teşekkür ederim görüşün için
Daha farklı bi tavrını mı hissettin yoksa 🤔
Evet değişik geliyor bilmiyorum neden
Bakışları dokunmaları falan oldu mu
Dokunmaları değil de bakışları oluyo sapık bir hoca değil zaten
Hm yaşlar kaç
9 yaş var aramızda
Belkide ben yanlış düşünüyorum
Peki sen hiç açık falan giyinir misin
Hayır normal giyinirim
Hm neye nasıl bakıyor ki
Farklı bir yerime bakmıyor gözlerimin içine içine bakıyor
Başka arkadaşların sana veya kendine karşı böyle bir şey hisseti mi
Arkadaşlarımda söylüyor sürekli sana bakıyor vs
Bekar mı
Evet evli olsa zaten böyle birşey düşünmem
Senle evlenmek istese kabul eder misin
Öğretmen olarak görüyorum hiç düşünmedim böyle birşey
Lise hocan dimi
Evet
Lise Son mu
Hayır 2
Hm küçükmüşsün daha bence
Evet işte sorun orda neden böyle davrandığını anlamadım
Çok mu güzelsinn yoksa 😂
Ne alakası var ki 9 yaş var niye böyle davranıyor anlamıyorum😂
E güzelsen ilgisini çekmiş olamaz mı 🤔😂
Olabilir mi bilmem ki
E olabilir tabi güselsen seksiysen bekar erkek sonuçta 😂
Kendi yaşında daha ilgi çekici bayanlar varken bana bakmasıda ilginç değilmi o zaman🙂
Belki çıtır seviyor bilemezsin dimi 😂
Bilemem tabikide
Yani sen okulu bitirince bi bakmışsın seni istemeye gelmişler 😂😂
Sence aşık mıdır ki değişik geliyor bana😂
Dm den yazsana ordan devam edelim 😂
Ben yazamıyorum sen gizli kullanıcı modundan çık bi
Çıktım
bakmaz kank
Her insan aynı değil kanka var böyle ahlaksızları