Efendi erkeklere ne tavsiye edersiniz?

Bunlar benim tavsiyelerim.

Efendi adam eninde sonunda kazanacakmis. 34 yaşında mutlu olmak falan. Katar ligi miyim ben bu yastan sonra mutlu olayim
efendi erkek hiç bir zaman kazanmayacak neden mi düşün efendi erkek geçmişi düşün hayatın boyunca kimin ilk tercihi oldun. Kimsenin. Seninle kim ne zaman ilgilendi efendi erkek biliyor musun. Eski erkek arkadaşından yaralı ayrılan kadın ilgilendi ne kadar süre ilgilendi seninle, yeni birini buluncaya kadar. Resmen evrene ben sizin yedeğinizim diyorsun efendi erkek. Kadınlar bunu biliyor. Biliyor ki işler iyi gitmezse geri döneceği sen varsın efendi erkek. Sen onların gözünde kaybedilecek biri değilsin ama p*ç erkek öyle mi. O bugün var yarın yok. Onu elde etmek daha zor. o daha popüler o daha çok sevilen. P*ç erkek senin gibi değil efendi erkek o kadınların her zaman ilk tercihi. Bu yüzden değiştir kafanı. git seni gösteren kıyafetler al. Herkese iyi davranmayı bırak. İşinize gelirse moduna geç. Sadece gerçek arkadaşlarınıza karşı iyi olun yoksa hayatın boyunca hep sevilmeyi bekleyeceksin.

Siz insanlara iyi davranmayı, hatalarını suratlarına vurmamayı, mümkün olduğunca sakin kalmayı, haksızlığa uğradığınızda alttan almayı, kendinizden fedakarlık yapmayı, kendinden önce karşıdakini düşünmeyi, karşılıksız karşıdakini mutlu etmeye çalışmayı düstur edindikçe; karşınızdakiler de tepenize çıkmayı, yaptığınız iyilikleri unutmayı, sesiniz çıkmıyor diye sizi ezmeye çalışmayı, size karşı arsızlığı, umursamazlığı, sadece kendini düşünmeyi, canı ne isterse o olsunu, hata yaptığınızda sizi ezmeye çalışmayı düstur edinirler. S*kerler olum hepimizi s*kerler gidip o*ospu çocuğu olun demiyorum ama.. uyanık olun. Efendi adam, kibar adam, naif adam sadece kitaplarda, filmlerde kaldı bu dünyada. Size bir vurana iki vurmadıkça, mutlu olamazsınız.
Efendi erkeklere ne tavsiye edersiniz?