Evli olanlara bir sorum var. Şimidi aklınız olsa evlenir miydiniz? Neden?
6
7
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
mehcab | Aşk İlişkileri konusunda 13,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Evlilik evliliği isteyen ve ona uyanlar için geçmiş zaman şimdi ki zaman tanımaz.. Kafa ve gönül dengini ulmak her şeyin başıdır sonrada bir meslek sahibi olup evi geçindirmek..
Diğerkâm1i | Aşk İlişkileri konusunda 510 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Bekârım ve açıkçası korkuyorum. Dürüstlüğü ön planda tutup yalancı çıkan mı dersin, hiçbir sorun yokken bir süre sonra sıkılan mı dersin, karısı/kocası evde yokken aldatan mı dersin, dersin dee dersin😏 sen söyle şimdi kime, neden ve nasıl güveneyim ben? Her türlü ziyan olacakmışım hissi var. Üstelik aa olmadı hadi boşanalım kafasında da değilim. Evliliklere bakıyorum çoğu geçinemiyor bunu fark edip kendi çözümümü bulabiliyorum ama karşımdaki yardımcı olmadıktan sonra napim ben evliliği... En iyisi böyle kalmak ve erkeklerle arama çokça mesafe koymak.😏
canınız yanmış demek ki. Sizin gibi düşünüdğümde hayatıma kimse girmemişti. Çok arıyorum o zamanki duruşumu. Ama birisi çıkınca ister istmez o koşullar kuralların çoğunu yok ediyoruz.
cicimod | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Maddi durumu afay ço takanlar var ama bence bu öncelik olmamalı evlilik kararında. Maddi durumuna göre yaşar zaten insan. Ama elbette fakir hayat yaşayacaksam 1 çocuktan fazla olmamasına dikkat ederim.
0|2
0|0
Ersinlivaneli | Aşk İlişkileri konusunda 443 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Oyle bi kanun olsa ki 25 yasina kadar herkes evlenmek zorunda olsa... super olur
0|0
0|0
münzevibirisi | Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bunun için evli olmaya ne gerek var? Aklı olan evlenmez zaten.
0|0
0|0
1randoman | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Maddi durumla bir ilgisi yok ki, yine evlenmezdim.
0|0
0|0
AsabiÖküz | Aşk İlişkileri konusunda 618 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Busra Ayaydın gibi bir tatlis bulursam evlenirim
0|0
0|0
sessizcemre1634 | Aşk İlişkileri konusunda 376 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Kimseye katlanamıyorum. Cıx
0|0
0|0
Kauss | Aşk İlişkileri konusunda 808 görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş