Çok özledim onu yüzünü gormek istiyorum 😞 nasıl bi bahane bulabilirim bulusmak için taktik verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelik geçmiş olsun derim neden geçmiş olsun diyorum üzücü bir olay yaşadın diye değil. Cok gereksiz fevri hareketine bir çırpıda evliligi bitirip boşandığın için geçmiş olsun tekrar eski kocanı istiyorsun özledim dedin sorunu okudum. Madem seviyordun niye boşandın o zaman sonradan pişman olup yeniden barışmaya çalışıyorsun yinede uğraş bakalım eğer sana eskisi kadar gönlü varsa ve seni yeniden istiyorsa rahat ol derim ama seni affetmiyorsa silmistir seni boşuna yıpratma kendini derim. Onu kazanmak için çok çalısman ve üstüne gitmen lazım. Daha hayatının baharindasin yapma bu kötülüğü kendine bencede cabalasan iyi olur bayağı seni seven eşini çok kirmissin kalbini haberleri izliyorsun kadına yönelik şiddet haberleri zaten çok sıktı ve ofkelendirdi bence böyle bir hatayı bir daha yapma ve bir daha böyle sudan sebeplerle boşanma yollarına başvurma. Bol şans
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPeki o zaman ben sana şöyle bir soru yöneltmek istiyorum eski kocanı özledin de Peki neden ayrıldınız o zaman demek ki bir taraftan bir tarafta sorun vardı yani Sorunları çözmek yerine olma neden ayrılmayı tercih ettin Daha doğrusu ettiniz diyelim yani Hiç kusura bakma da böyle bir şey olamaz Eğer sende evliysen o da evlendiyse kesinlikle ve kesinlikle böyle bir şey doğru olmaz bu bir ikincisi yukarıda bahsettiğim gibi özlediysen O zaman neden ayrıldın ya da o neden ayrıldı senden Demek ki bir bizi sevmiyorsunuz Burada şimdi lütfen Olayı farklı yere çekip dramatize etmeyin
120 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz de hala evlenmemişsiniz. Bu siteye 2012'den beri üyeyim yıllar önce bir bayan soru şeklinde yazdı eşiyle ayrılmışlar ayrıldıktan sonra daha bir sever hale gelmişler bir gün onun evde bir gün kocasının evde sevişiyorlarmış. Kabul etmeyip trip atarsa diye korkma ne olacaksa olsun. Ama taktik vereyim en sevdiği yemeklerden yap güzelce giyin kuşan sonra canım çok sıkkın de, hatta hastayım da diyebilirsin sonrası zaten iyi gelişir.
00 Yorumla
Eğer hala onu seviyorsan ilk tanıştığınızda nasıl yakınlaştıysanız o şekilde davran. Neden boşandınız bilmiyorum ama demek ki anlaşamadınız, tekrar bir araya gelirseniz yine aynı şeylerin olma ihtimali yüksek. Bence kendine biraz zaman ver onu unutacaksın eminim sonra da yeni aşklara yelken açacaksın. Umarım her şey istediğin gibi olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
113Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler dayanamaz özledim de gitsin
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yıl
Uzun lafın kısası her ne kadar özlesemde kendini kontrol etmelisin. Özlem olarak bence cinsel arzular içerisindesin bence bunları bastıramıyorsun. Belki de ayrılık süresince 1.02 kişi hayatına girdi ve onlardan beklediğim performansı göremedim ve şimdi o başında arar gibi eski kocanı arıyorsun bu ne kadar bir sağlıklı karar bence hiç. Neden niçin ayrıldığınızın da hiç önemi yok önemli olan ilişkinizin yürümemiş olması %99 yürüyen bir ilişki %1 oranında boşanma davasıyla bitmişse bitmiştir ne kadar acı da olsa kabullenmek gerekir.
Hayatında kendi ayakların üstünde durmayı başardın mı önemli olan bu işini aşını ekmeğini kendi başına sağlayabiliyorsan düzenli bir hayatın varsa düzenli bir erkek hayatına girebilir onu da tabii ki sen belirleyeceksin sen sınırlarını koyacaksın bunlar olduğu sürece hiçbir zaman eski koçan aramazsın.
Kendini belki boşlukta hissediyorsun ama bu boşluk zamanla geçer dolar kendini oyalamak için meşgale bu bunları yaptığın sürece sıkıntı olmaz hayatında başarılar dilerim.20 Yorumla Gafil avla bir iki gün nasılsın iyi misin gibi kolay gelsin işlerinde x kişisi gibi adını söyleyip mesaj at sonra bunu sıklaştır yine daha sonrasında kestirip at birden geceleyin ansızın ona aslında dost kalabileceğini eğer kendisininde isterse tekrardan ilişkinizin aşka ve de sevgiye dönüşmeden ikinizin himayesinde ve de gözetiminde kalabilecek şekilde ilişkiniz dostane bir şekilde eski bir kadim dostmuş gibi yürütebileceğinizi iyi bir ikili oluşturabileceğinizi söyle ve de etrafından onunda seninde bildiğin birisi varsa ona örnek göster hiç yoktan hülya avşarla kaya çilingiroğlu gibi bu ikiliyi bile gösterebilirsin gerçi onun arada kız çocuğu var arada çocuk varsada direk çocuğuda bariz bir şekilde örnek en kolay yoldan gösterebilirsin veya yoksada en iyi ihtimal dediklerimi söyleyip uugulayabilirsin ortak bir hobiniz vardır herhalde eakiden en çok beraberken yapmaktan keyif alabildiğiniz ortak bir nokta inanır mısın kendi bayan hemcins arkadaşlarımla bile seninle bu yönde vakit geçirirken keyif almıyordum alışverişe çıkmak daha çnce gitmediğiniz daha sonradan gittiğiniz bir yerde oluşmuş daha sonrasında hafızanızda canlanmış ufakta olsa bir anı vesaire gezi gibi aynı yere seninle tekrar gidelim aynı şeyden restauranttan bir daha yiyelim mi falan gibisinden vesaire dost olabilecek şekilde ve de kalabilecek şekilde aynı aktiviteyi ve de etkinliği bu hafta sonuda yapalım mı eski günler özlettin bayağıdır kendini eğer sende uygun görürde yanlış anlamazsan rica etsem dersin bir iki defalığına bile olacak olsa o kabul eder yüzde 90 zaten...
00 YorumlaAnlık gel git yapan duygularla hareket etmek onarılması zor yaralar açar insanda kesinlikle yazma derim. Seni bırakıp giden birine seni özledim demek yapılacak en büyük hatadır, zamana bırak her şeyi zamanla bu özlem duygusu azalacak daha az anımsamaya daha az hatırlamaya başlayacaksın. Seni çok iyi anlıyorum ama insanın özsaygısı da en az duyguları kadar önemlidir özlediğim de bende hiç bir şeyi dinlemeyen biriyim ama boyut farklılık kazanınca durmasını da durdırmasını da bileceksin iç sesini dinlemek her zaman iyi sonuçlar vermez biraz da mantığa ayak uydurmak lazım. Sabır her zaman huzura gider bunu asla unutma selametle kal 🖐️
20 YorumlaEski kocam diyorsun ne bahanesi? Görmek istiyorum seni özledim de çok mu zor :D
53 Yorumla
Soran+1 yılDeğilde cevap vermezse mal gibi kalırım 😞
- +1 yıl
Bende bunu demek istemistim yazmazsa umursama bosver
Çok basit, zaten niyetin belli ilişkiye girmek istiyosun
126 Yorumla- +1 yıl
Çok azgınım olmasın o
- +1 yıl
Hahahahahhaha
- +1 yıl
Hahahajhdjdjjejekw mükemmel 😂
- +1 yıl
Ezel ne çektti bu eysandan
+1 yılMadem ozleyecektin neden ayrıldın? Evliliklerde boşanma artık son nokta olmalı! Sevgililik olayı saçma ve saçma gerçi ayrıl, barış , ayrıl. Evlilik öyle değil işte. Çocuğunuz olsaydı onun bahanesiyle gorusurdunuz. Ama yoksa sonuçta eski kocan onun böyle hassas olduğu yerden meraklandir ya da açık açık konuş" Seninle konuşmam gerekn çok önemli bir konu var. Bu akşam yemeğe gelsene, gelmen gerekiyorr!! Gelirkene de iki kilo domates al" diye eklersin. Sonra da iş sende. Oldu da bitti maşallah. Belki tekrar karı- koca bile olursunuzz.
10 Yorumla
+1 yılBen diğer cevapları okudum coğu olayın iğer yönune odaklanmıs bende aynilarini düşünüyorum ama sen illa taktik istedin bende veriyim tabi burda kocanın kaç yaşında olduğu nasil bi insan olduğunu bilmem önemli ama bilmiyorum onun sevdiği bi konudan olaya girebilirsin hiç bişey olmamış gibi sonuçta eski sevgilin yani kocan ama arkadaş kalabilirsiniz bence örneğin oyun sever birimi oyunlarla ilgili bi konudan gir ya da random mesaj at sonra sil biraz bekle okuyunca falan şey yaz sence ne yazmıştım de burdan başlayabilirsin msl
00 Yorumla
+1 yılBaska kisilerle evlimisiniz... yoksa evlenmediniz mi henuz... bilmem ama eski koca istegi degildir o bi erkek olsa istegidir... guvenilir sirdas birini bulmak zor o yuzden zaten daha once birlikte oldugun biri aklina geliyor bence guvenilir sirdas yeni birini bul gizlice gorus
00 YorumlaNeden bahane uydurman gereksin, açıkça söyle ne hissediyorsan
10 Yorumla
+1 yılAyrıldıktan sonra neden eski eş seksüel olarak çekici gelir anlamıyorum. Erkek mi yok? Yeni bir aşk, yeni bir ilişki düşün. Eski eş sevgili olmaz. Bitmiş artık neden birdaha aynı hatayı yapıyorsunuz. Evliliğiniz hataymış ki ayrıldınız.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBosandiktan sonra hiç konusmadınız mı kötü ayrılmadıysanız arkadaş pek ala kalabilirdiniz. bir kahve içelim mi demek zor olmasa gerek. Kabul etmezse de etmesin senden birşey gider mi hayır. Özgüveninize zarar gelmez merak etmeyin.
02 Yorumla
Soran+1 yılZor değil ama cevap vermezse rezil olurum 😞
- +1 yıl
Niye rezil olasın cevap vermezde umudu keser engeller yoluna bakarsın.
Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Eski eşinle buluşmak nedir ayrilmişsiniz bitmiş gitmiş her adamı özlediğinde görüşemezsin adam kendine bir hayat kurmaya çalışıyordur sende kendine yeni hayat kurmaya çalış.
30 YorumlaO seni özlemişmidir ki?
Özlediyse seviyordur seninde ozleyip sevdiğin gibi neden ani bir kararla boşanip pişmanlık duyuyorsunuz?
Ortada çocuk varsa onun için konuşabilirsin yoksa zaten normal karşılanmaz bastırmaya bak duygularını10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak kolay karar verilebilen Birsey değil , genelde son çaredir , boşandığınıza göre yürümemiş evliliğiniz , kendini üzmek mi istiyorsun tekrar
40 Yorumla
+1 yılOnunla önemli bir konu hakkında konuşmak istediğini rica etsem gelebilirmisin de ve seninle vakit geçirmek istiyorum dersin buluştuğunda gerisi sende zaten 🔥🔥🔥👍
00 YorumlaOnun yapabileceği bir konu ya da bir fikir bulabilirsiniz, arabalarla ilgili mesela anlamadığınız bir ses geliyordur arabadan🤔 gelmiyorsa bile siz öyle sanmış olabilirsiniz😅🤣
00 YorumlaBurda uazılan herşeyii bırak ve ona yaz deki; gece çok kötü bir rüya gördüm ve merak ettim seni iyimisin diye yazahım dedım de.
01 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermezse ya 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKıyamam ya 😄 biraz sohbet etme şansımız var mı seninle konuşmaya ihtiyacım var de açık açık hem biraz dertleşirsiniz hemde yüzünü görmüş olursun neticede eski eşin yabancı değil 😄 ay çok tatlış 🥰
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Yenisinde aradığını bulamadın mı, Neden bahane arıyorsun ki yeni kocamda aradığım sende olan yok de buluş.
05 Yorumla
Soran+1 yılYeni bi arayışa hiç girmedim
Soran+1 yılOda bende evli değilim
Soran+1 yılDeğiliz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldıktan sonra evlendi mi? Sen evli misin? Yani uygunsuz bir durum yoksa direk söyleyebilirsin gelecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOda bende evli değiliz
- +1 yıl
Ee tamam o zaman direk söyle eğer kötü ayrılmadıysanız sıkıntı etme
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılDayak yemek isteyen biri daha. Özcan'la Ferda da barıştılar. Sonuç ortada. Kadın ayrılmak istiyor Özcan bırakmıyor. Odaya kapatmış. Sana da herhalde rahatlık battı.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzlüyorum ama 😞
- +1 yıl
Sen özlesen ne olur. Maksimum 1 ay sonra gene aynı. Anlaşacak olsanız boşanmazdınız.
+1 yılÖzledim seni görmek istiyorum de tepkisini ölç sonra ne yazdiysa bana yaz. Seni en iyi evli olan insan anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermezse
- +1 yıl
Vermezse istemiyor dur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılA senin derdin var nden bosandinizki oyle caresi olmaz bul birini evln genc yasta kocasiz duramaz hic bir kadin
04 Yorumla
Soran+1 yılKimi bulupta evlenecem evlilik bana göre değil evlilik istemiyorum
- +1 yıl
Evknmen lazim sakin evlnmem diye kedini sartlndirma evlenmden olmaz hep gergin gecer hayatin
Soran+1 yılNeden gergin geçsin ki
- +1 yıl
Anlatrim sana
+1 yılEn çok neyi özledin elini yüzünü özlemiş olamazsın hahahah seni gidi
33 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
@ReyaL1
Manyak dilber
Gerci sende haklisin baska neyini ozlesin demi
+1 yılKalbini dinle kim ne diyecek diye düşünme. En azından yaptığın bir şey için pişmanlık duy.
30 Yorumla
+1 yılSonrada pişman olacağın bir şeyi yapma derim.
Özlemiş olabilirsin ama bitmiş unutman gerek yürüseydi evli olurdunuz.. 😉10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. boşluk böyle bişey 😊 seven ayrılmaz ayrılan görüşmek istemez bunda bi iş var bence masum görüşme için değil 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu gece saat 11 de özledim yaz dönüşü olumlu olmazsa gel yüzüme tükür
43 Yorumla
Soran+1 yılGaz verme knk ya 😂 sonra üzülmek istemiyorum 😞
Cevap sahibi+1 yılKesin diyorum ama dediğim saatte yaz alarm kur
+1 yılEskileri klozete atıp sifonu çekmeyi unutmayın. Bence hiç gerek yok.
20 YorumlaHem evleniyorsunuz hem boşanıyorsunuz hem eski kocamı özledim diyorsunuz
Hadi ben bilmem o durumlarıda bir yandan haklıyım00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Belki de o sizi şu an hiç düşünmüyor. Bence öyle damda düşer gibi bir şey söylemeyin. Pişman olabilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin belkide 😞
Havada suda bahane bu ya da evine çağır başta cıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde yalnız değilim ki olmaz
+1 yılBu sitede eski kocasi ile cinsel ihtiyacimizi birbirimizle gideriyoruz diye soru soran bi bayan vardi. Ozlediysen ozledim diye mesaj at cvp bekle.
00 Yorumla
+1 yılRuyamda gordum seni nasilsin merak ettim yaz iste devami gelir
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKafa karıştırmaya gerek yok bence sen ihtiyacını baika türlü gider bayan
00 Yorumla
+1 yılBarışalım diye söyle bari seni özledim de zor mu bu kadar Ne tuhaf ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni rüyamda gördüm de. o değil yaşında küçük ne ara evlendiniz de bosandiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılEger çocuğunuz varsa. Cocugunu bahane edip buluşabilin belki.
00 Yorumla Belkide arkanda seni eski kocanda cok seven baska biri vardir bosandiktan sonra tanidigin biri
00 YorumlaSadece görmek istiyorsan sosyal medyadan felanda görebilirsin yüz yüze diyorsan sende kalan bı eşyası varsa verme bahanesiyle gorusebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılnapıyon diye mesaj at gerisi gelir ama tavsiye edilmez
00 Yorumla
+1 yılNe zaman boşandın? Çocuk var mı? Sevgili yapamadın mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir zamandan geçtiğini söyle. Ve eğer kötü ayrılmadıysanız desteğe ihtiyacım var. Biriyle konuşmam gerek de.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan attığı sümüğe dönüp bakmaz bida.. kendine saygın yok mu senin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMadem özledin üstelik eski kocanmış bahaneye ne gerek var ara söyle seni görcem diye 🙄
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence buluşma, ben eski eşimle buluşmuştum evimizi kitlemiş gitmiştik. Eşya almaya gidelim dedi gittik ve olan oldu
00 Yorumla
+1 yılEski Bi ilişkim olmadı nasıl taktik verilir bilmem 😊
00 YorumlaXxxx adıyla hitap et nasılsın yaz. 2. Mesajın görüşelim çay kahve içelim olsun bukadar basit günümüzde insanlar neden istek ve arzularını dile getirmekten çekiniyorki? Kaybedicekleri birşeyler varmış gibi :/ yaz rahat ol görüşelim bukadar.
00 YorumlaÖzleme eskiyi eskide birak Bnce yeni olsaydı eski olmazdi
01 Yorumla
+1 yılEğer o senin onu sevdiğin ve özlediğin gibi sevip özlemiyorsa umut bağlama ama sırf kafandan atabilmek adına bi şekilde buluş et içinde kalmasın bu durumun üzerine gitmende fayda var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuk varsa çocuğu bahane et yoksada bul bi bahane eve hirsiz girdi de
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşın en fazla 24 ne ara evlendin boşandın da tekrar evlendin
11 YorumlaOrtada cocuk yok belli ki ondan bahane ariyorsunuz... okudugun kitabi bidaha okuma derim yoluna bak bence kimse degismez.. ayrilcak kadar sorun olduysa eskileri dusun
10 YorumlaYenisini boşa
Hala bekarsan
Eskisi ile yeniden evlen
Ha o evli ise kendi yolunu bul güzelim00 YorumlaBulusirsan özel şeyler yasanir buda seni sonradan uzer belki kararı kendin ver bahane bulma direk söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEgo kasar hala beni seviyorsun diye ve takmaz bile seni
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bundan korkuyorum malesef 😏 kesin havalara girer
+1 yılSonuçta eski kocan. Yanı çok iyi olsaydınız hala kocan olurdu. Eskidi yani. Çocuklarınız varsa o ayri onlar icin gorusmek konuşmak ayrı bir şey. Ne olursa olsun aldatmak olur bence yapma
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski kocamı çok özledim, buluşmak için nasıl bir bahane söyleyebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler