Sevgilimle ilk görüşmemizden sonraki gün yine görüştük. Birlikteyken her şey o kadar iyiydi ki. Hatta ilk görüşmemizden sonraki sabah kendi bana mesaj attı ve o gün tekrar buluştuk. Öpmeyi vs hep o başlattı. Dizime bile uzanmıştı. Ama buluşmadan sonraki sabah günaydın mesajı attım cevap yok. Akşama doğru aradım yine açmadı ve dönüş de yapmadı. Ne olmuş olabilir sizce? Yani ayrılırken birbirimizi öptük falan. Sevgilim dediği kişiye, ayrılmak istiyorsa bir şeyler demesi gerekmez mi? Yoksa kafası mı karıştı?
Güncellemeler
+1 yıl
İlk buluşmada sana aşığım demişti. Instagramda takipten çıkmamış. Hayatından çıkartmak istiyorsa veya yazmamı istemiyorsa engellemesi gerekmez mi?
Belki kalbini kırmak istemedi ikinci buluşma ilkinde yapamadığı şeyleri yapmak için bir fırsat daha yaratmak istemiş olabilir baktı oda olmadı sonra usulca çıkmaya çalışıyor hayatından
Ben fikrimi söyledim seni yoklamış işte belkide hayatında başka birisinin var unutamadığı baktı ki sende de bulamadı aradığını gitti başka nasıl bir açıklamasi olabilir bir insan birine aşıksa iki eli. kanda olsa mesaj atar ya da arar
Doğru. Ama ilişkimiz var demiştik. Onu bitirmek için neden yazmıyor? Veya instagramdan takipten çıkmadı. Storylerimi izliyor. İstemiyorum artık bitirelim yazmak ne kadar zor olabilir ki?
Özgüvensizse ondan zor olabilir ya da hayatındaki eski kişi ile. Şu an görüşüyor aralarında ki ilişki ya düzeldi düzelecek umuduyla bekliyor ve senide bekletiyor yüksek ihtimal olmazsa geri dönecek ve diyecekki kafam karışıktı özür dilerim dicek inanma EN BÜYÜK YALANNN kimsenin yedeği olma kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok fazla üstüne düşme niyeti varsa yanında biter yoksa uğraşma
İlişkimiz var sonuçta bitirmek istiyorsa bile bişey yazması gerekmez mi?
Bazen yazmaz insanoğlu ilginç bir varlıktır
Üzgünüm ama istenmiyorsun seninle küçükte olsa yaşamış birşeyler ve aradığını bulamamış sende daha yazma peşinde koşmayı bırak bence
İstemiyor olsaydı ilk buluşmadan sonra belli etmez miydi? İki gün üst üste birlikteydik. Veya neden buluşma esnasında belli etmedi?
Belki kalbini kırmak istemedi ikinci buluşma ilkinde yapamadığı şeyleri yapmak için bir fırsat daha yaratmak istemiş olabilir baktı oda olmadı sonra usulca çıkmaya çalışıyor hayatından
O tarz şeyler yapabilecek bir ortamda değildik ya sanmıyorum o yüzden olduğunu
Ben fikrimi söyledim seni yoklamış işte belkide hayatında başka birisinin var unutamadığı baktı ki sende de bulamadı aradığını gitti başka nasıl bir açıklamasi olabilir bir insan birine aşıksa iki eli. kanda olsa mesaj atar ya da arar
Doğru. Ama ilişkimiz var demiştik. Onu bitirmek için neden yazmıyor? Veya instagramdan takipten çıkmadı. Storylerimi izliyor. İstemiyorum artık bitirelim yazmak ne kadar zor olabilir ki?
Özgüvensizse ondan zor olabilir ya da hayatındaki eski kişi ile. Şu an görüşüyor aralarında ki ilişki ya düzeldi düzelecek umuduyla bekliyor ve senide bekletiyor yüksek ihtimal olmazsa geri dönecek ve diyecekki kafam karışıktı özür dilerim dicek inanma EN BÜYÜK YALANNN kimsenin yedeği olma kardeşim
Seni kullanmaya çalışmış kullanamayınca bırakmış gitmiş
Belki yanlış bişey yaptın birlikteyken soğudu senden
belki de biraz sorunları olabilir
kafası bir şeye takılmış sinir olmuş olabilir
başka biride var olabilir
İlk buluşmamızda sana aşığım demişti😞
İstemiyor seni kısaca.
İstemiyor olsaydı buluşma esnasında belli etmez miydi? Veya üst üste iki gün buluşur muydu? İstemediğin kişiyi neden öpesin ki.
Bir şeyler eksik yazmadığına göre hayır gelmez üzer seni
ayrılmış
Bu bizim köydeki çocukta aynısı yapti
Salakmı ne
Aranızda ne gecti