"Artık ne arzum naldı ne de kinim. İçimdeki insanı yitirdim. Kaybolsun diye de bir yere bırakıverdim." Diri Gömülen - Sadık Hidayet
İyi geceler şarkısı olsun sizlere :)
Güzel soru.. Evet benim için uzaklaşma sebebi. Her ne kadar sevdiğine güvensem de erkeklere zerre kadar güvenmediğim için kafamda hep soru işaretleri olur. Öyle sürdürmektense kafamda bitiririm daha iyi!
Böyle biri değilseniz uzak durun yormayın birbirinizi. Yaşam şekliniz farklı diye kötü demek değil ikiside doğru.
Bir insan arkadaş çevresine yoğunluk vermişse onun hayata bağlayan başka duygusal bağı yoktur karşılıklı tanışıp sevmiş ola bilirsiniz fakat siz nasılki hayatınız sırf sevdiğinizle bağlı değil aileniz akrabalarınız işiniz çevreniz var, aynen o insanında sizden başka hayatı var o arkadaşlarla çevrelenmiş. Onlardan koparsa sırf siz istediniz diye o zaman sizin de çevrenizle bağlarınızı koparmanızı isteme hakkı doğar ona.
Böyle düşününce ayrılmak en iyisi, ya da ikinizde tüm çevrenizle ilişkinizi kesip birbirinizin olduğu hayatı yaşamayı seçersiniz.
Amiyane tabiriyle gevşek denilebilecek kızlarla arkadaşlık ediyorsa kesinlikle ayrılık sebebi olur. Bazı hemcinslerim fazla yılışık olabiliyor. Sanırsın sevgilisi canımlı cicimli, kuşumlu, bebeğimli konuşuyorlar. Böyle kızları yolasım geliyor ama prenses tarafım kendine mukayyet ol diyor.
''Erkeklerle iyi anlaşıyorum'' bahanesi de kılıfıdır bunun. :D Kim kimle ne şekilde anlaşıyorsa anlaşsın ama benim hayatımdaki kadının etrafında o kadar çok erkek arkadaşı olması beni çok rahatsız eder. Uzun uzadıya yılların eskitemediği bir arkadaşı vardır elbette saygı duyarım buna ama çevresi erkeklerle sarılıysa hoşlantı falan kalmaz ortada.
Cevap
10Cevap
sevgili olacağım adamın selamdam öteye karşı cins arkadaşı olamaz.
karşı cinsle mesafesini koruyan erkek tercihim.
O tarz tiplere göz ucuyla dahi bakmadığım için hoşlanma gibi sorunlar yaşamıyorum.
Benimde kızlardan arkadaşım oluyor fakat dışarıdan bakan insan dahi mesafemi nasıl koruduğumu görebiliyor ki gevşek yapıdaki kadın veya erkek kimseyle yakın bir arkadaşlık kurmuyorum zaten.
Karşı cins demeyelim. Çok arkadaşı olması, erkek kadın farketmez. Çok arkadaşı olan birinden hoşlanmam. Nedeni sosyal olması değil, herkesle anlaşabilen insanı sevmem. Dengesiz ve ikiyüzlü olur. Karakteri sağlam insanın arkadaşı sayılıdır. Nazba göre şerbet vermez.
Hayır arkadaşlarını tanıyıp güvendiğim sürece hiçbi sorun yok. Mesela sevgilimin kız arkadaşlarıyla tanışdığımdan beri hergün konuşuruz sevgilimi değil beni ararlar bişey olduğu zaman hiçbiri sevgilim haklı olsa bile onu tutmaz hep benim arkamdalar biraz da arkadaşlarını elinden çaldım napalım mösdnmsndmns. Sanırım bu her ortama hızlı uyum sağladığım için oluyor.
Eğer benimle beraber bu konuda değişecekse ve gerçekten güven verirse sıkıntı olmaz. Bu zamanda masumane arkadaşlıklara bile inanamıyorum. Ki arkadaşı olsa bile 1-2 tane olsun yani tüm kızlarla arkadaş olmayı seviyorsa benimde onla işim olmaz.
Hoşlandığım kişinin karşı cinsten arkadaşları olmasi beni ondan uzaklaştırmaz, ama kiskacliktan kendimi yiyip bitirebilirim bide ona belli edemiyorsam vay halime 😀😀
Biraz kişinin ortamı da belli ediyor galiba bu duruma bakış açısını ben mühendisim erkek arkadaşlarımın kız arkadaşları benim için problem değil zaten varsa içinde hinlik yapar bi şekilde ona engel olamam şüpheye sebep olan erkekle de olmam böyle bi şey karşındakini küçük düşürmek bence
Daha belirleyici uzaklaşma sebepleri var.
Örneğin, siyasi ideolojisi, dindar olup olmaması, maddi hırsları vs vs.
Bunlar bence ilk sırada.
Hayatımda biri varsa dikkat ederim
Diyaloğa girmem erkek arkadaşlarımla.
Normal arkadaşı anlarım da tanımadığı
kızların fotosunu likelayıp
Yazıp konuşanlara ayarım ! Git onlarla takıl o zaman moron niye meşgul ediyorsun.
cok kiskanc biriyim. sirf bu yuzden uzaklasmam ama rahatsiz oldugumu belirtirim “COK YAKİN” olursa yavas yavas sogurum zaten.
evet kesinlikle evet. o arkadaş grubundan benim beyime aşık olan manyak tiplerin çıkma olasılığı çok yüksek. başıma geldi aman aman aman aman
Karşı cinsten arkadaşı olması sorun değil. Mağarada yaşamıyoruz sonuçta. Ama çok fazla olması ve samimiyetin de aşırı olması rahatsız eder şahsen.
Biraz uzaklaşma sebebi. Kişinin samimiyeti, merhametine bağlı.
Zamanla çok yıpratır kıskanç biriyim sevdiğimi kimseyle paylaşamam haliyle soğutur.
Karşı cinsle değil arkadaş çok fazla haşır neşir olan erkek bile beni kendinden Soğutur
Öyle tipleri zaten bastan sevmem ha çok yakın kız arkadaşları olabilir de ortamcı tipler olmasın pls
Öyle biri zaten en başta bana çekici etkileyici gelmez ki
Nefret ederim. Çok kıskanç biriyim o yüzden bir tane arkadaşı bile olamaz.
İster istemez soğurum, çok önemsemediğimi zannetsem de...
Dini acidan hosuma gitmez tabi. Caiz olmadigi icin.
Mantığımı dinlersen bu sebep yüzünden uzaklaşmam ama kalbim hep ikilemde kalır.
Olabilir arkadaşı arkadaşları ve arkadaşlarının arkadaşları falan samimi olur genişim bu kadar 😀
Samimiyet derecesine bağlı. Hepsinle canım cicimse yakınlık kurmam.
Eder valla ne yalan söyleyim. Kadinlara gram guvenim yok.
Karşı cinsten cok fazla arkadaşı olabilir ama aradaki samimiyet sınırı aşılırsa sorun olur.
Sorun yaşarsak ya kızdan vazgeçer ya benden
Onun dışında az çok farketmez arkadaşları olabilr
Takip etmediğim kişilerin mesajına bir bakar mısın?
Laçka, yılışık bir ilişkileri varsa uzak dururum.
Eğer sınırları varsa, yılışık hareketler söz konusu değilse olabilir, rahatsız etmez ya da soğutmaz ama flörtöz tavırları varsa ve fazla vıcık vıcıklarsa illa ki rahatsız eder, soğutur
İster istemez soğurum ve olamayacağını düşünürüm. Güvensizlikten değil, kıskançlıktan.
İlişkinizde ki kişi sizin tasmalı köpeğiniz değil bunu anlayın ilk önce. Sevgilinizin karakteri bozuksa zaten arkadaşıyla değil başkasıyla da aldatır, çok kasmayın.
Sevgilimin bir sürü erkek arkadaşı vardı hiç birinin adını bile bilmiyordum sevgilime güvendiğim için asla sorun yapmadım ve tabi ki yine de bitti
Adı üstünde arkadaş o yüzden sıkıntı olmaz ama arkadaş dediklerinden birinin niyeti tersse o zaman ondan uzak durmasını isterim
Evet olabilir benle ve onlarla yakınlığına bakılır orası
Uzaklaşırım hatta tamamen sohbetimi keserim
Yooo, onlar arkadaşı ben sevgilisi 😂😂😂
Mesafesini koruyamiyorsa uzaklaştım mesafe önemli
Böylesi insanlar her zaman uzak durmuşumdur.
İnsanlardan ^^
Kosarak uzaklasma sebebidir
Nerde çokluk orda b*kluk derim işte uzaklaşırım
Arkadaşları olabilir tanıyorsam sorun olmaz
O gevşektir benim öylesiyle işim olmaz.
Hayır neden uzaklaşma sebebi olsun ki..
Uzaklaşırım uğraşamam onun kankasıyla mankasıyla
O arkadaşları ile ilişki duzeyine bağlı bir durum
Evet tabiki
Tabikisi
Flörtöz biri değilse sorun olmaz.
Evet
Kesinlikle.
Hayır ya değil.
Beni rahatsız eder
Büyük sorun. Çok kıskancım , tahammül edemem.
Net evet
Evet.
Soğurum ya
evet
Evet
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?