Bir erkek sevdiği halde uzun süre sevgilisini görmemek ona normal gelebilir mi?

1.5 yıllık bir iliskim var. Güya benle evlenmek istiyor. Ailesi beni biliyor. Ama artık bunlar benim icin bir sey ifade etmemeye basladı. Cunku bir herkese bakıyorum bir de sevdigim dedigim adama. Aynı universiteye gidebilme imkanimiz var. Ama beyfendi evine daha yakın diye kendi universitesinde kalmak istiyor. Gorende sanırsınız ki sehir degistir dedim aynı sehirdeyiz. Bunu istememin bir nedeni de suydu ki benle ayda bir ancak bulusuyor bunu da okulunun cok yogun olmasına baglıyor ben ortaya bir sey atıyorum bu sefer o okuldan ayrılmak istemiyor. Beni sevmedigini dusundugum icin iki kere ayrılmaya kalktım bu sefer de ayrılmak istemedi. Cıldırıcam hem seviyir guya hem de bir ay gormese beni sıkıntı yok. İnternet paketi olmazsa mesaj bile atmıyor. Zaten hic arama huyu yoktur. Ona sorsanız ben cok sey istiyor olurum. Ben sadece ilgi istiyorum onu da yapmıyor. Cevremde sevgilileri kızlara ne hediyeler alıyor, onemsiyorlar. Ben aldıgı uyduruk seylere sesimi cikarmiyorum;ama ilgi bekledigimde de ben simdi naptım da trip atıyorsun diyor. Ona haftada bir benim fotomu gormek yetiyor. Bu ne bicim sevgi. Allah askına boyle birinin beni seviyor olma ihtimali var mı?
Bir erkek sevdiği halde uzun süre sevgilisini görmemek ona normal gelebilir mi?