Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Komik erkeklerden hoşlanırım maçolardan da olabildiğince koşar adımlarla uzaklaşıyorum...
Ama kızlar maço sever diye bir inanış var bu büyüdüğü ortam ve yaşının lise çağları olması olabilir yoksa akıl sağlığından şüphe duyarım😅
Bu arada taciye sihirli annemdeyken surekli krem peyniri veriyorlarmış konuşuyormuş gibi gözükmesi için bu da böyle bir bilgidir al bu bilgiyle ne yaparsan yap 😅😅12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Bunu geçen düşündüm ve vardığım sonuç şu: aslında mesele komiklikten ziyade gülünen konuların, esprilerin, şakaların aynı olması. Bu da benzer bir zevke sahip olunduğunu ve frekansın tuttuğunu gösteriyor.
Maçoluk kısmına gelince türkiye’de böyle bir gerçek var. Eşit düzlemde ilişki kurmak değil, ‘babalar’ gibi otoriter, dediğim dedik, uzlaşmaz, baskıcı, neredeyse narsistlik düzeye varan bir gurur ve tabii sahiplenicilik zannedilen ama aslında kendine köle eden bir anlayışa sahip kişilerle ilişki kurmak makbul görülüyor. Çünkü ne ailede ne okulda ne de iş hayatında bu düzlemde bir ilişki kurulamamış. Neyse ben de geldim, sosyolojik tespitler yapıyorum kendimce, sanki birileri okuyup değişecek. Kendimce notlar.10 Yorumla
+1 yılhepsi değil bana soracak olursan bir çok kız komik erkeği sevebilir ama bazıları laubali oluyor geviş getiren inek gibi gülüyorlar onlar fazlasıyla iyi niyetli oturaklı yerinde davranış sergileyen kızlara karşı hoşlanılacak tipler değil diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yıl
Ne komiği erkek adam dediğin ciddi olur, vurdu mu kırar ağız burun falan bırakmaz. (Bıyıklı tespihli erkek emojisi ♥️)
116 Yorumla- +1 yıl
İki mavi tik
- +1 yıl
Hayır sadece okunup geçildi 😂
- +1 yıl
Hayır sadece ironi 😢
- +1 yıl
Maço erkek ironisi
- +1 yıl
Al hepsi senin olsun, ben zeki ve komik beyleri tercih ederim 😏😂
- +1 yıl
Komik espritüel bir erkek o dj dikkat ettim de
- +1 yıl
Allah korusun (sadece kopyala yapıştır)
- +1 yıl
Tabi 😫😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ağırbaşlı, çevresindeki insanlara kibar ve saygılı olan, merhamet sahibi olan erkeklerden hoşlanırız. 😌
20 YorumlaKızdan kıza değişir bu bazısı komik ister bazısı maço bazısı ortaya karışık der bazısı çocuksu der falan filan
10 YorumlaBence bir insan birini gerçekten seviyorsa herşeyi mükemmel gelir.
Mesela bana göre beni hayatımda ki kişi ilgilendirir onun gülüşü de sert tavrida benim için mükemmel gelir ama genel olarak konuşursak yerini ve dozunu ayarlayarak olmalı herşey bir cenazede kahkaha atamaz ya da bir düğünde otrup somurtmasi hoş olmaz bunun gibi gibi:)10 Yorumla
+1 yılYaa nicke bak taci❤️senin maço olma ihtimalin yok bence tercihim de komik erkek
15 Yorumla- +1 yıl
Değil bence çok güzel seviyo duduyu
- +1 yıl
Her sabah izliyorum işe giderken babam hep dalga geçiyo benle gözünü kırpmadan izliyodum diye ya sonunda insan yapıyo yine
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunca yıllık deneyimimi söyleyeyim Bizim kızlar nerede kardeşim serseri it kopuk var ona aşık olur. ya da paralı tip görürse , bakar ipleri elimde kukla yapabilir miyim diye , bir kaç tane istisna aklı başında hanım hanımcıklarda çıkıyor aradan.
11 YorumlaHemcinslerim sözde efendi uysal zararsız erkek severler ama hepsi serserilerle çıkar.
11 YorumlaYa valla bir erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun komik değilse asla iletişim kuramam
114 Yorumla
+1 yılEsprisine gülünen erkek çekici fakat komik erkek itici oluyor genelde. Yani şöyle her sözü espri olan bi insan iticidir bence (komik sıfatını taşıyanlar böyle insanlar). Az ve özgün esprilerle az güldürecek, işte bu çok çekici
10 Yorumla
+1 yılBilmiom aga çözemedim ben bu kardeşleri
Dengesiz terazi gibiler131 Yorumla- +1 yıl
Bugün şaka yok sadece acı...
- +1 yıl
https://youtu.be/2yylHHqwAZ0 2 saatçik fentezine depresyona giriom bişi isteyen ✍😔
- +1 yıl
Fentezisine sbsbzbzbz
- +1 yıl
https://youtu.be/ueN7hQCvELU
Bir emir bir kıvırcık jojuk aklm karşk şahsn 😔 - +1 yıl
Sabah da beni dövmek istiodun 📿😠 neys içelim bakalm davşan ganı
- +1 yıl
https://youtu.be/qW-Td2qHKfg 😂😂ay tavşan diyince aklıma zek geldi
- +1 yıl
Davşanım 😔
- +1 yıl
Ahhshahshshshazhhshshsh
- +1 yıl
https://youtu.be/nRFTVhcnS8k (emirin minnoş şaşkınluğu ekrana geçip suratını yemek istiyorum oyyy😍)
- +1 yıl
Sen emir sarrafoğlunu seversin ama yanında kuzey tekinoğlu vardır...
+1 yılSadece komiklik kimse için yalnız basina bir kriter değildir diye düşünüyorum ama insan kendi depresifliğinden onu çekip alan bir insanın hayatinda olmasını da istemiyor değil.
20 Yorumla
+1 yılöğğk maço mu asla tatlı komik çocuk severim. ha bide dağ ayısı sevmem
30 YorumlaYaş' a gore degisir. Genelde genc kizlar kiskanilmak, ozgurlugunun kisitlanmasindan hoslaniyor.. belli yastan sonra da katlanamiyor. Ben istedigimle gezip. eglenemeyeceksem istedigimi giyemiyeceksem ne zavki kaldi yasamanin.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar attan iner eşer biner, gider dünyanın en eşeğini bulur.
10 Yorumla
+1 yılDaha çok zeki partneri tercih ederim ama espri anlayışımız benziyorsa ve beni seviyesi düzgün şakalarıyla güldürebiliyorsa büyük bir artı olur.
10 YorumlaAdam olsun yeter diyenlerin çoğu deyim yerindeyse arkadaşım erkekle takılıp en sonunda evlilik vakti gelince o adam arasiylarina giriyorlar:)
00 Yorumla
+1 yılÇok komik cıvık konuşkan adamla anlaşamam ya efendi olgun yeri gelince eğlenmesini bilen ve sözü dinlenen birisi olmasını tercih ederim
00 YorumlaKişiden kişiye değişir tabi ama bence komik ve eğlenceli biri olmasi ve yerine göre davranan birine hayır diyemem
00 Yorumla
+1 yılHiç bir erkekten hoşlanmam artık! Hepiniz aynı ne de olsa!
10 Yorumla
+1 yılKizlarin cogu disardan bakildiginda maco olup sadece onun yaninda kedi olan erkeklerden hoslanir
10 Yorumla
+1 yıltacoş seaa bn pempe ben hoşlanmam tacito
16 Yorumla- +1 yıl
🤭 eski sevdam yunuz ben ethemi seçtim
- +1 yıl
tam benlik 🤫
- +1 yıl
😉😉bu işler beyleee
maço erkek kabadayı oluyor ben nefret ederim onlardan. sakin birisi iyidir
00 Yorumla
+1 yılHem maço hem komik ikisi olsun derdim. Gönlüme göre verdi. Maçoluğu az azaltsa fena olmaz aslında🙈
00 Yorumla
+1 yılBayılırım ben çok seviyorum... Cok tatli değilmi seni güldürmeye çalışıyor ☺️☺️🌼
00 Yorumla
+1 yılDozunda yapılan esprileri evet güzel oluyor ama her laftan bir espri çıkaranlar acayip itici duruyor
00 YorumlaDozuna göre, herşeyle dalga geçip gülen biriyse hoşlanmıyorum🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılSeverim ama kankadan fazlasi olmaz. Ciddi erkek seviyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrica ciddi bir erkegin nadiren yaptigi komiklik asiri etkili ve cok daha komik oluyor.. ☺️🤩
+1 yılSadece benim yanımda komikse, evet hoşlaşıyoruz kendileriyle 😋
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılKomik erkekler kanka olarak çok sevilir maçolar sevgili.
00 Yorumla
+1 yıl
Espiri
00 YorumlaYok kanka kekolardan hoşlanıyorlar 100%100 tespittir.
10 YorumlaSadece beni güldürecekse evettt 😂
Başka kızları güldürmesinnn :)10 YorumlaFazla geveze erkek sevmiyorum herşey yerinde olacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılZeki erkeklerden hoşlanır. Espri de zeka ister zaten.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Komik iyidir ama yerine gore
30 Yorumla
+1 yılEvet ama dozunda gevşekte olmasın :D
30 YorumlaMaço sevmem , komikse bir o kadar zekidir bence
30 YorumlaKomik ve hanıımcı erkeklerden hoşlanırım
30 Yorumla
+1 yılMaço ne ya... İnsan olsun. Her kadın farklı tiplerden hoşlanır. Ben Johnny Depp sevdalısıyım açıkçası.
Bir erkekte en önemli şey zekadır. Salak adamı kimse sevmez01 Yorumla- +1 yıl
Sevenler var kız öyle deme, salak kızları sevenler olduğu gibi. Her kes zeki değil zeki sevsin.
+1 yılYerine göre davranan bir adım öndedir.
20 Yorumlaevet güzel espri de önemli
10 Yorumla
+1 yılKomik de severim maco da severim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılDürüst efendi erkekler bir adım öndedir
10 Yorumla
+1 yılGevşek gevşek konuşan salakları seviyoruz
10 Yorumla
+1 yılKomik olmak başka komiklik yapmak şebeklik yapmak başka bu ayrımı yapabilen zeki espriler yapan insanlar her zaman ilgi odağı olurlar.
00 Yorumlaİster maço ister komik olsun yeterki ADAM olsun ŞEREFSİZ olmasın ama nerdeğğğğ.
10 Yorumla
+1 yılBayılırım
111 Yorumla- +1 yıl
Olma
- +1 yıl
Tamam o zaman hahahsh
- +1 yıl
Dndjjdjs o öğreniliyor mu
- +1 yıl
Ben de djsh
- +1 yıl
Erkekler komik kızlardan hoşlanır mı
- +1 yıl
Tamamdır
Komiklerden hoşlanırız fakat ağlatanlara aşık oluruz😬
00 YorumlaGenelde o kadar milyar insan içinden gider yine en şerefsiz olanını bulurum xjsşdm
00 Yorumla
+1 yılAh valla ne yalan söyliyim maçolar bi ayrı hoş geliyor bana (:
00 YorumlaHoşlanır ama olgun da olsun yerine göre komik olsun
00 Yorumla
+1 yılYerine göre. Cıvık erkeklerden haz etmem ağırlığı olmalı
00 Yorumla
+1 yılMaço erkek sevenin kendisine saygısı yoktur
20 Yorumla
+1 yılher şey yerine göre ve tadında iydiir
10 Yorumla
+1 yılMacoluk adamlık değildir..
12 Yorumla- +1 yıl
Haklılık seviyesi %99999
- +1 yıl
Tatlışlık seviyesi %656898874426885885865895
+1 yılİnsanlardan hoşlanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılMaçolardan nefret ederim. Komik erkekler candır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yaş grubu sever.
10 Yorumla
+1 yılMizah zeka belirtisidir az çok gideri olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEğlenceli erkeklerden hoşlanılır evet
00 Yorumla
+1 yılOrta karar olmalı en güzeli itidal 😇😎
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım