Arkadaşlar kocam bana boşanma davası açtı ve ben barışmak istediğimi söylediğimde de havalanıyordu ve seni boşayacağım dedi bende tamam istemiyorsan boşanalım deyince de geri vites atıp bana " ne yani pes mi edeceksin" deyip duruyordu. Ne evet diyor ne hayır diyor. Beni sevdiğine eminim ama ailelerimiz tartıştığı için o da kendi kararını veremiyor. Sonra eşime barışalım dediğimde sinirlenip daha da üstüme geldi bende sert bir şekilde karşılık verdi ve bana " senin daha burnun sürtmemiş, sen daha neler yaşayacaksın" gibi cümle kurdu bana. Arkadaşlar eşim ne yapmaya çalışıyor anlamadım? Sizce ben ne yapmalıyım bana lütfen yardımcı olun?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seni boşamakla tehdit edip gözdağı vermek istiyor. Amacı boşamak değil seni biraz istediği düzeyde tutmak
Ama sürekli "boşayacağım, seni boşayacağım, hiç boşuna uğraşma" gibi laflar söylüyor. Neden böyle yapıyor?
Cahil işte
Sizce ben nasıl bir tavır sergilemeliyim ona karşı? En son kavga ettik ve beni engelledi wpden. Ne yapmalıyım sizce?
ayrı mı yaşıyorsunuz?
Evet şu an farklı şehirlerdeyiz
eşin ddğil mi zaten yarı boşanmışsınız
Bana boşanma davası açtı zaten ama bir umuttur ben tekrar birleşmek istedim ama o havalandı beni tersledi. Ama ben tamam boşanalım deyince de geri vites yapıp " ne yani pes mi edeceksin" gibi cümleler kurdu. Kafam çok karıştı benimde
senin işini zaman çözer zamana bırakacaksın acele etme
O zaman hiç ses çıkarmayayım dimi? Dava gününü bekleyeyim
bekle zaman ne gösterir
Bekleyeceğim bakalım umarım hayırlısı olur..
Akışına bırakmış kafasına göre.. ama davayı açtıysa mahkeme olacaktır.. yanlış yapmış
Mahkeme olacak ama bir erkek neden böyle bir şey yapar. Bir de bana senin burnun sürtmemiş, daha ne zorluklar yaşayacaksın gibi cümleler kurdu, neden böyle bir şey söyler ki biri?
Ailesiyle bir olmuş sana ceza kesiyor
Peki ben ne yapmalıyım sence? Nasıl bir tavır sergilemeliyim?
Ayrılırsan suçlu kalırsan iki kat suçlu olacaksın.. sonuçlarını sen düşün.. ayrıca kalırsan onların üzerinde kuracağı baskıya hazır ol
Sanırım bende ondan ayrılıcam. Çünkü ben hepsiyle birden uğraşamam. Hastalanırım, gücüm kalmaz
Karar senin ama karşısında güçlü dur.. zaten sevseydi seni korumaya alıp ailesinden uzak tutardı.. ve hayatına seninle devam ederdi.. bu saatten sonra onu mutsuzluk ve aile içi kavgalar bekliyor.. pişmanlığına doymayacak
Ahtım var hiç kimseyi bir daha sevemesin. Beddua değil ama ah. Benim canımı çok yaktılar. Ölen kadar beni sevsin ve vicdan azabı çeksin o ve ailesi!..
Üzülme
İşte o yapamayacağım bir şey :(
Sevmişsin.. ama değiyor mu sevgine.. layık mı?
Maalesef değilmiş. Biz eşimle kaçarak evlendik ben ailemi karşıma aldım onun için ama o bir annesine söz geçiremedi. Çünkü eşimin ekonomik özgürlüğü yok. Ailesinden para alıyor. Kendi çalışıyor ama pandemi olduğu için yetmiyor o yüzden ailesi de para veriyorsak bizim dediğimiz olur kafasında. Daha doğrusu annesi o kafada.
Genel sorun.. hep analar yüzünden biter zaten.. aynı şeyi yaşadım
Yanlış anlama ama genelde hep erkek anneleri yüzünden oluyor. Tabii ki iyi kayınvalideler de var onları ayırıyorum. Ama nedense gelin-kaynana muhabbeti hep kötü sonla bitiyor. Ki ben o kadar iyi davranmama rağmen kadın tam bir uyuzdu.
Aynı sorun kız analarında da var maalesef ve günümüzde ki boşanmaların sebebinin neredeyse %90 nı 3. şahıslar
Ya eşim annemin espri ile yaptığı şeyleri bile ciddiye alıp benim başımın etini yiyordu. Anlamıyorum gerçekten. İlk başta çok anlayışlı olan bir adam evlendikten sonra daha anlayışsız ve hep onun dediği olsun isteyen biri oldu. Aşırı baskıcı, şüpheci ve kontrolcü bir adam
Tanıyamamışsın.. bazı huylar evlenmeden önce görünür olmaz.. kurtar kendini ve geleceğe bak
Ama seviyorum içimdeki sevgi nasıl geçecek?
Madem öyle Seviyosan katlan o zaman.. mutsuzluk bir tercih olmamalı
Ya mesaj atar mısın rica etsem bir şey sorucam
Evliliğiniz çıkmaza girmiş duzelse bile böyle yürümez sana bişey sormak istiyorum
Sor
Yaşın daha genç boşan yeni bir hayata başla
Keşke ama seviyorum maalesef. Sevgim, engel oluyor
Kendince ceza vermeye çalışıyor
Neden böyle bir şey yapıyor anlamıyorum
Akışına bırak ailen ne derse o olsun
Bende şu an öyle yaptım kavga ettik engelledi beni bende ona yazmıyorum. Sence sessiz mi kalmalıyım
Evet sessiz kal sabırla bekle
Bekliyorum başka çarem kalmadı zaten ama çok üzgünüm
Üzülmene gerek yok gerçekten ne kadar seversen sev hemen soğursun onun hareketlerini görünce
Hala onu seviyorum ama çok kırgınım. Olmuyorsa olmuyordur zorlamanın mantığı yok ama insan üzülüyor ben onun için çok fedakarlık yaptım.
Kendinden özür dile yeter
Yanlış insanları sevmekten yoruldum
Herkes yoruldu ama kimseyi sevememekte zor
Artık sevmeyeceğim en iyisi bu sanırım
Evet hissizleşirsen eğer kimseye üzülmezsin
Yani çok acı bir şey ama yapacak bir şey yok. Umarım hayırlısı olur
Fark oldumu dünle bugün arasında
Aslında doğruyu söylemek gerekirse bir fark olmadı çünkü onu hala seviyorum ama mutlu olamayacağımız için kendimi de çok üzmek istemiyorum.
Umudunu kesersen eğer ucunda milyonlar bile olsa gözün görmez umudunu kesmez sen ucunda acılarda olsa gözün acı çekeceğini görmez herşey umuduna bağlı
Ne yapacağını o d abilmiyor bence
Evet bilmiyor ama ben çok üzülüyorum, sence ne yapmalıyım?
Üzüldüğünü söylesen burnun sürttü dicek ayrılalım desen takıntı yapacak ne desem. vilemedim
Üzüldüğümü o da biliyor ama yetmiyormuş beyefendiye. Bana diyor ki bedel ödeyeceksin
Aklımı kurcalayan seven sevdiğine bedel. odetir mi
Ödetmez tabii ki. Ama benim eşim şu an acayip saçmalıyor. İlk defa onda görüyorum böyle bedel şeylerini.
Bence de aşırı saçma
Yani belki de ayrılmak daha iyi bilmiyorum. Sevgimi içime gömücem.
Bişey diyemem o senin kararın mutlu olmanı isterim ama
Sence değerimi anlar mı?
Bilmiyorum umarım anlar
Umarım inşallah
😊😊
Sana bir tavsiye daha vereyim bu tür sorulards çok rahatsız olur yardım ediyim falan diyen dikkat et bence de bana düşmez söylemesi
Sağol söylediğin için. Zaten dertliyim kimseyi çekecek halim yok
Eyv
Faraziye bak
kalbim çok kırık
Düşünürsen düzeltebilirim
Nasıl yani
Takip at