Biriyle 1.5 senedir tanışıyoduk. İlk beni reddettikten sonra yinede onun yanında oldum destek çıkmaya çalıştım mesafeli olarak. Ama sonra arkadaş olarak göremediğimi anlayıp ona bu duyguları söyleyip hayatımdan çıkardım. Yani 2 kere reddedildim. Aradan 4-5 ay geçti aklıma gelmiyordu. Son 15 gündür birden aklıma düştü. Onu özlemişim gibi hissediyorum ama yazmıyacak bir daha onuda biliyorum. Neden böyle oldu sizce ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aynı durumdayım çok mesaj atmak istiyorım ama maalesef atmamalıyım fazlasıyla gergınlık yaratıyor insanda o yüzden bişeyler ile meşgul ol
Benim ilk başta normaldi. 4 ay çok az aklıma geldi. Şimdi onu çok özlemişim gibi hissediyorum. Neden bilmiyorum sanki o üzgünmüş hissi alıyorum. Bu birden oldu bide hiçbir şey yokken o yüzden garibime gitti.
Mesaj atabilirisn yanı şahsen ben daha önceden çok attım hanı kalbımden geçeni içimden geçeni yapardım ama baktım bi faydası yok boş yazmanında manası yok
Yanı içinden nasıl gecıyorsa öyle yap kaybedecek bişeyin yoksa yaz
Zamanında çok yazdım. Dedim ya 1.5 senedir tanışıyoduk. 2 kerede reddetti. Artık ona yazıp rahatsız etmek istemem. Hem ona arkadaşım olarak göremiyorum dedikten sonra her yerden çıkıyorum benim içinde böylesi daha iyi olucak dedim. Numarasını filanda sildim. Kaybedicek bişeyim yok yazardım fakat dediğim gibi artık ilerisi rahatsız etmeye girer o yüzden onunda huzurunu bozmak istemiyorum artık.
Aman niye rahatsız olsun ki özledım yaz direk 😂😂 ha baktın yüz vermıyor boşver
Maalesef artık yapamam. Ben kaç kere dışarı çıkma teklifi ettim reddetti. 2 kerede duygularımı söyledim. Yani direk hoşlanıyorum dedim yine olmaz dedi. Pişman olsaydı zaten iletişim kurardı bu zamana kadar.
Haklısın doğru umarım içindeki kötü his geçer özleme falan
İnşallah bakalım artık zaman ne göstericek. Tek merak ettiğim ama ben onun hiç aklına bile geliyomuyumdur. Mesela senin için bir çok şey yapan biri aklına gelirmi arkadaş olarak görsen bile?
Gelir illaki gelir ama nebıleyım benım de sevdiğim dün arkdş kalalkm dedı ki bir gün önce barışalım diyen insan ve arkdş olmayı kabul ettım ama nr mesaj atar ne bişey sadece cepte tutuyor benı farkında olmama rağmen salaklık edıyorum
Ben arkadaş olarak kalamadım işte hayatımdan çıkardım. Baktım hep üzülen benim hayatımda olmasın daha iyi dedim. Eğer sana zarar vermeye başlarsa sende aynısını yapabilirsin. Zor oluyor ama yanında olup acı cekmekten iyidir yani.
Aynen öyle hem ztn yan binamda oturuyor sürekli de görüyorum inş bir an önce unuturum acı çekmek istemıyorım :(
İnşallah ne diyim zor bir durum biliyorum yani. Ama seni etkilemesine izin verme hayatına normal bir şekilde devam etmeye bak. Zorla güzellik olmuyor maalesef sevmeyince sevmiyolar.
Aynen öyle :)
ask bu gelir de gider de
Ben onun aklına geliyormuyumdur sence. Onun için baya şeyde yaptım. Kendi hep çok düşüncelisin, incesin filan derdi. Yani kadınlarında aklına gelirmi böyle arada.
bak kadindan kadina degisir bn olsam dusunurum ama arkadasim olsa hic aklina bile gelmez biti mi biti der. neden ayrildiniz
Yani yazıda yazdım birlikte olmadıkki ayrılalım :D Bana zarar verdiği için arkadaş olarak göremediğimi söyledim hayatımdan çıkardım. Çünkü bi yere davet ediyodum hep bişeyler buluyodu. Bana karşıda hep bir sıcak bir soğuktu sanki kafasını kurcalayan şeyler varmış gibi. 1.5 sene böyle gitti ben yinede destek olup yanında olmaya çalıştım falan filan.
neden seviyorsun onu
Bilmiyorumki. 1.5 sene tanışıklık olunca onun karakterini sevdim. İlk başta tanıştıktan sonra 2-3 ay sevmiyordum bile. Tanıdıkça hoşlanmaya sevmeye başladım. Bir gün ağlamıştı bir olay yüzünden onu öyle görünce hep yanında olmak istedim baya üzüldüm. Onu sevdiğimi böyle anladım zaten. Ama o beni sevemedi işte şansda vermedi. Napalım canı sağolsun.
bak arkadasim.. bnde bi gun birini senin gibi seviyordum karakterini sevdim hic vazgecmedim cabaladim cabaladim ama yokk... sonraa ne oldu biliyor musun 5 yil gectii 5 yill ve bnim elime bi sey gecmedi onu birak herseyimi kaybetim arkadasim, ailem, param, okulum veee bi soru baska sey sonra ne anladim biliyor musun 5 yildir bni parmaginda oynati yaaa hic bi sey demeden ne reddeti ne kabul eti arada geldi seviyorum dedi gititi... ortaya cikti baskasi varmis bni unutmak icin kullanmis bu duruma dusme
Ben zaten baktım aramız hep arkadaş gibi. Çünkü ilk beni reddetti dedim ya ben yinede onun yanındaydım. Destek olmaya çalıştım. Ama o yinede dışarı davet ediyodum olmaz diyodu bişeyler buluyodu filan. Sonra anladım bu böyle gitmez. Direk arkadaş olarak göremiyorum dedim hayatımdan çıkardım onu. Onada söyledim instagramdan falan çıkacağımı. 3 aydır normaldim ama işte dediğim gibi birden aklıma geldi niyeyse şimdide çıkmıyor. Ben zaten iletişime geçmem bir daha artık.
bnce daha cok gec olmadan kendini kandirma.. bnde snin gibi hep biktim yazamam dedim yazdim boyle 5 yil gitiiiii yaslandim ya kimseyi sevemedim sevmiyorum guvenmmiyorum nefes alamiyorum... yapma bunu kendine dunyada milyon kiz var yol yakinken vazgec su sevdadan yeni birileriyle tanis eminim karsina ondan iyi biri cikar
Zaten yeni birileriyle tanışsam belki yeni kişiyi daha çok sevebilirim onuda biliyorum zaten. İlerde biri olursa bu kişiden daha çok severim. Ama bu corona döneminde de yeni kişilerle tanışmakta zor :( Ama ben kesin yazmam 3 ay hiçbir şeyim yoktu birden aklıma geldi. Yine aklımdan çıkarmanın yolunu bulmam gerek.
cok iyi anliyorum sni bnde corona yuzunden daha da tikili kaldim bu kiside vee bnce birden aklima geldi diyon ya bosluktasin ondan. siteden bul diyecem de her kiz da kiz degil burda cok pardon bazilari abza.. instagram desem sapik gibi gorunursun belki durumun zorr yanii hic yok mu etrafta biri? bni tkp et belki yardimim dokunur
Yani benim bi kötü tarafımda işte direk birini sevemiyorum o yüzden siteden instagramdan filan hiç öyle işlere girmedim. Bu kişiyide tanıdıkça sevdim dedim ya yoksa hiçbir şey hissetmedim ilk tanışmada. Benim tanıdığım yok ama belki arkadaşlarıma söylesem birileriyle tanıştırırlarmı onuda bilmiyorum. Sanada çok teşekkür ederimde nasıl yardımcı olucaksınki?
yani ayni derdi paylasiyoruz arada dertlesmek istersen eger.. baska ne biliyim belki sana taktik veririm ve yardim ederim bilmiyorum ki...
Yani bu konuyu genel olarak konuşmamak daha iyi bence çünkü sürekli hatırlamış oluyosun. Benim birden aklıma gelince soruyo sordum sadece. Ama kadın gözüyle taktık verebilirsin belki seninde erkekler hakkında varsa bende onları cevaplarım? Yanlış yaptıklarımız var mı çözeriz. Kabul edersen böyle olur anca.
tamam