https://youtu.be/QmD5deHvQzMArkadaşlar dayanamadım sordum. Tiktok mudur nedir orda bi akım varmış bu videodan cikmis insanlar bu sesle kendileri video çekip sevgililerine yemek veriyomuş
Fatih portakal vb bir suru unlu oraya akin etti o kadar da kotu bi platform degil ya. Ben sinav yilim oldugu icin sosyal medya kullanmiyorum bi ara izledim aptal aptal video cekenler de var ama guzel icerikler de var youtube gibi
Sana ne benim sevgilimden? Herkes sizin gibi kasıntı olmak zorunda mi. Bi seyden nasil bi insan hakkinda tanimlama yapabiliyosun ki. Asil sen saçmasın.
Ben "ne demek" şeklinde yazdım, sen haddin olmayan bi görüş attın. Ne yaparsın hesabımı mı kapattırırsın 😂 Fenomen apla, koş koş biraz daha xper kas sorular kaçıyo durma burda 😅 Çabuk çabuk bence paylaş 😂😂😂 fenomenlik kutsaldır!1!1!1!1! hahahahhshyd ya ne insanlar var. Tehdit edip bir de "kendine yakışan şekilde konuşuyosun" demek mi ya sjksdjjwjd bipolar nedir ne değildir nokta kom. Öpüyorum bebeğim 😙
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bizde anlayamadık ne olduğunu ama iyi bir şey olmadığı kesin
Bence iyi bir şey gibime geldi
Kanka zıkkım değil zakkum o. Ahirette günahkârların gıdasını alacağı bir ağaç. Güzel bir niyetle söylenmemiş bir söz.
Lan tavukla kemikli et atti bana
Pardonnnn lan desiğim için özür dilerim
Oto klavyeye bastim yanlislikla
https://www.youtube.com/watch?v=WYqVj1CuPL8
Ahahahahahah ya
Aman ya gül şöyle çokta sallama yani :D
Neye tepki gösterdiği önemli. Konuşmayı atarsan en azından ne düşündüğümüzü söyleyebilirdik.
Bırak o özürlüyü ya. Tiktok izleyende be bileyim.
Fatih portakal vb bir suru unlu oraya akin etti o kadar da kotu bi platform degil ya. Ben sinav yilim oldugu icin sosyal medya kullanmiyorum bi ara izledim aptal aptal video cekenler de var ama guzel icerikler de var youtube gibi
Tiktokun kullanım amacı Tr de şaşmış durumda. Bu yuzden ünlüsü ünsüzü izleyene mal gözüyle bakıyorum açıkça.
Önce besmele çek sonra zıkkımın kökünü ye diyor🤣 besmelesiz yeme diyo🤣
Selam, bir şeye takmışsınız sanırım o da sinirlenip size laf etmişZ
Yok ya tiktpk akimiymis
Zıkkımın dibini ye demek
Bunu cümleyi kurana değilde niye bize sorarsın ki
ne için dedi bunu asdfghj
al bunu da ye mi demek istemiş acaba..
Saçma sapan sevgilileriniz var yeminle.
Sana ne benim sevgilimden? Herkes sizin gibi kasıntı olmak zorunda mi. Bi seyden nasil bi insan hakkinda tanimlama yapabiliyosun ki. Asil sen saçmasın.
Hahahah sorma o zaman kardeşim soru falan zorunuz mu var sizin he :D
Ben sevgilime yorum yapin demedim. Bence senin zorun var.
😂😂
O kadar aşağılık kompleklisin ki 😂😂 KS e bile kezo gibi tarih atmış kıyamammm 😂
😂😂 eyvallah
Bir de bu sitede fenomen olacak kadar asosyal ve eziksin gelmiş bana laf atıyor KS de fenomen maktan başka hiçbir aktivitesi olmayan zavallı 😂
Emin ol kendine yakışan şekilde konusuyorsun. Soru sordun cevap verdik zavallı. olan sensin biraz daha devam edersen kim zavallı görücez çaylak :D
Ben "ne demek" şeklinde yazdım, sen haddin olmayan bi görüş attın. Ne yaparsın hesabımı mı kapattırırsın 😂
Fenomen apla, koş koş biraz daha xper kas sorular kaçıyo durma burda 😅
Çabuk çabuk bence paylaş 😂😂😂 fenomenlik kutsaldır!1!1!1!1! hahahahhshyd ya ne insanlar var.
Tehdit edip bir de "kendine yakışan şekilde konuşuyosun" demek mi ya sjksdjjwjd bipolar nedir ne değildir nokta kom.
Öpüyorum bebeğim 😙
🤣🤣🤣 gerçekten komedisiniz ya
Ne saçma
Zakkum olmasın o ?
Haykırdm😂😂😂