noluyoruz22 | Aşk İlişkileri konusunda 197 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
İkisinden birini seçmek zorunda mısın acil bir mesele mi var ortada. belli ki ikisinde senin için uygun değil ilkine olan duygunun saplantı olduğunu dusunuyorum. aptal olmak lazım öyle biriyle iki ağladı diye evlenmek ikinciside ne kadar iyi olursa olsun birşey hissetmedigin biri. o zaman ikisiyle de muhabbeti kes bir süre sadece kendinle ilgilen iki günlük Dünyada elin çocuğu yüzünden ne hirpalayacan kendini. bekle bakalım zaman öyle birini çıkartır ki karsina kafanda herşey net olur
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayat çok güzel delimisin ya evlilik zannettigin gibi romantik bişey değil giren çıkan hep kadına resmen elin oğlunun hayatını düzene sokmak için evleniyoruz biz olmadan yasayamiyorlar ki malum ataerkil toplum yapısının yetiştirdiği erkek şekli oysa kadın her türlü bakar basının çaresine yeterli az akıllı olsun kızım oku spor salonuna yazıl bı müzik aleti çalmayı dene kendin için birşeyler yap doğru insan karşına çıktığında herşey okadar kolay olacak ki sasiracaksin. oyle aglamalara falan da kanma ağlama aglama duvarimisin sen söyle yetersiz erkekler için üzmeyin ve kendinizi
Bide saplantılı yani aglak erkek kadar sinir olduğum çok az şey vardır. o ne be öyle. hapisaneler çok asil. oldugu için sevdiğini öldüren erkeklerle dolu erkeğin duruşuna bakın tuttuğunu koparıyor mu oturmasini kalkmasını biliyor mu toplum içinde iki lafın belini kurabiliyor musun. yoksa kendisine Hayri dokunmayan adamlardan kendiniz için hayır beklemeyin. aman ben bunu alırım da adam ederim yok öyle birşey aman aşkımız çok güçlüde herşeyin ustesinden gelir bak bak romantizme bak
Siz vazgeçmeyin hep istesin söylesin olana kadar sevmediğin bir insanla olmaktan iyidir. Bide şöyle bişi var sizi hep üzeceğini düşünüyorsanz bidaha düşünün yani her ihtimali göz önünde bulundurun
Kendi muhtaçlığına ağlıyor. sevdiğinden falan değil. seven insan Üzmez. ayrıca kıskançlıkta sana olan sevgisi ile alakalı değil. O kişinin gözü dışarıda kişi kendinden bilir işi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
51Cok dogru söyledin be
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayat çok güzel delimisin ya evlilik zannettigin gibi romantik bişey değil giren çıkan hep kadına resmen elin oğlunun hayatını düzene sokmak için evleniyoruz biz olmadan yasayamiyorlar ki malum ataerkil toplum yapısının yetiştirdiği erkek şekli oysa kadın her türlü bakar basının çaresine yeterli az akıllı olsun kızım oku spor salonuna yazıl bı müzik aleti çalmayı dene kendin için birşeyler yap doğru insan karşına çıktığında herşey okadar kolay olacak ki sasiracaksin. oyle aglamalara falan da kanma ağlama aglama duvarimisin sen söyle yetersiz erkekler için üzmeyin ve kendinizi
Hepsini yapiyorum zaten sadece haytimdan çıkmıyo birturlu ben seni birakmam diyo sürekli heryerden ulasiyo
Bide saplantılı yani aglak erkek kadar sinir olduğum çok az şey vardır. o ne be öyle. hapisaneler çok asil. oldugu için sevdiğini öldüren erkeklerle dolu erkeğin duruşuna bakın tuttuğunu koparıyor mu oturmasini kalkmasını biliyor mu toplum içinde iki lafın belini kurabiliyor musun. yoksa kendisine Hayri dokunmayan adamlardan kendiniz için hayır beklemeyin. aman ben bunu alırım da adam ederim yok öyle birşey aman aşkımız çok güçlüde herşeyin ustesinden gelir bak bak romantizme bak
Diymi bencede
Birde sen istemediğin sürece kimse sana ulaşamaz engellersin olmadı verirsin savcılığa onlar uğraşır
Bende oyle düşünüyorum
Ama şöyle bi şeyde var sırf ailen istemiyor diye sevdiğinden de vazgeçme başka biriyle evlenme onlar ikna olana kadar isteyin vazgeçmeyin
Ama huylari duzelmiyo
Siz vazgeçmeyin hep istesin söylesin olana kadar sevmediğin bir insanla olmaktan iyidir. Bide şöyle bişi var sizi hep üzeceğini düşünüyorsanz bidaha düşünün yani her ihtimali göz önünde bulundurun
Hmm diyosunuz
Diymi bencede ama cok ağlıyo
Kendi muhtaçlığına ağlıyor. sevdiğinden falan değil. seven insan Üzmez. ayrıca kıskançlıkta sana olan sevgisi ile alakalı değil. O kişinin gözü dışarıda
kişi kendinden bilir işi.
Cok zor ya yoruldum
Bencede
Okadar haklıki
Kesinlkkleee
Aynen