Arkadaşlar sevdiğim kızla 4 yıla yakın uzak ilişkimiz var. Sorun yok bu konuda benim açımdan. Anlaşmak önemli. Neyse konu bu değil.
Kız arkadaşım kendi fotosunu istediğimde anlık falan. Veya galerisindeki de olabilir. Atmıyor.
💣
Neden diyorum işte diyor. Kavga etmeyelim bunun için diyor. Neyse dedik sustuk ona.
🧁
Kek yapıyor bugün. Atarsın bakarım sevgilimi elinden keke falan dedim. Yok dedi. Neden dedim. Ayıp olur yok şöyle yok böyle diyor. Kanser edecek beni. Kızlar özellikle siz. Neden böyle yapıyordur deliricem.
Kız arkadaşım kendi fotosunu istediğimde anlık falan. Veya galerisindeki de olabilir. Atmıyor.
💣
Neden diyorum işte diyor. Kavga etmeyelim bunun için diyor. Neyse dedik sustuk ona.
🧁
Kek yapıyor bugün. Atarsın bakarım sevgilimi elinden keke falan dedim. Yok dedi. Neden dedim. Ayıp olur yok şöyle yok böyle diyor. Kanser edecek beni. Kızlar özellikle siz. Neden böyle yapıyordur deliricem.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benimki de hep ses istiyordu karşılıklı öyle konuşalım diye bende hep sen at ben dinlerim diyordum jsjsj aile evi müsait olmuyordum napalım
Ya o başka bak. Foto atmamak ne abi
İnançlı birisi mi
Yok öyle deği
ayni şey benim başıma gelse salak mısın kızım derim sevgilin miyim uzaktan akraban miyim şeklinde bir kavgaya tutuşurdum
Aynen reis bende aynısnı kavga ediyom. Sen anlayışsızsın diyor gelde dellenme
Mal misin sende beyin özürlü nefret ediyorum ikidebir foto isteyen erkeklerden sakatsınız gerçekten
Sen bence benim manita gibi sorunlusun
Ben de rahat hissedemediğim kişilere karşı böyleyim, ilişkiniz uzun ama samimiyetiniz o kadar da ilerlememiş
Üzücü
Belki utanıyordur ya da kendini beğenmiyordur
Bende öyle düşünüyorum. Ama onu her türlü sevdiğimi hep söylüyorum. Aboow bir yakışıklı değilimde normal insanım.
Ya evet ama fotoğraflarda kötü çıktığını düşünüyordur o yüzden atmıyordur yq da belki sana güvenmiyordur
Kendini beğenmiyor givi düşünüyorum bende. Ona bişe demiyoö. Ama peki keki niye atmıyor
Belki beğenmezsin diye düşünüyordur keki
Çok takık biri o zaman
Hayır sadece özgüvensizdir belki
Belkide :/
Allah askina kekin resmini napican djdbdndjjs
Amaçsız. Ama atsa ne olur yani
Senden ondansın galiba😅
Tabi kekin resmini atmak nedir 😂 yine kendi resmini istesen neyse. Hicmi atmiyor
Belki fazla fotojenik degildir
Yok atıyor ama istiyorım istediğim an hiç atmıypr
Var oyle kizlar ve ornek olarak biride ben. Keyfime duserse resim cekerim yoksa insan useniyor Sevgilin veya nisanlin istediginde atinc a
Sevgilinin cinsiyeti hakkında emin misin
Hahaha evet
Nereden biliyorsun 4 senedir görmüyorsan
Araşıyoruz
Kardeş onda başka birşey vardır
Kaç yıllık uzak ilişki dedin
4
Hiç görüşmediniz mi bu zamana kadar
Yok nasip olmadı işten güçten acelede etmiyorum zaten
Ne acelesi 4 sene olmuş bence fake bile olabilir
Telde konusuyoruz
Tamam da insan sevgilisiyle yanyana olmak vakit geçirmek ister bu nasıl ilişki. Farklı şehirlerde misiniz
Evet
4 sene görmemek ne
İş güç ya
ne iş gücü bi senin mi işin gücün var
Evet işim çok 18 saat
Ayril
Kafa yapım çok anlaşıyor ama şöyle saçma huyları delirtiyor.
Kamera dan falan gordun deme ya da sesli konuştun mu 4 sene bide yav foto atmıyor sakıncalı