Aşk İlişkileri Böyle mi Racon kesiyorsunuz🎬 ? dilek_000 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 220 Yapay Zekaya Sor 🍉🍉🍉Doğru mu bu sizin burcunuz böyle mi Racon kesiyor. 🍉🍉🍉 Güncellemeler+1 yıl Sitede 😔kimse yok Güncellemeler+1 yıl ❤❤❤❤ Böyle mi Racon kesiyorsunuz🎬 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Delikanlı adam rahat uyumaz sevdiklerini rahat uyudur 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Senin yargın beni infaz etmeye yetmez⚖, racona bak be...😂😂😂😂 1 1 Yorumla dilek_000 +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
SooN1TürK Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Abi akrepler kadar cool yok ya herşey boş herşet unuturuz ama kinimiz daima sıcaktır 1 1 Yorumla dilek_000 +1 yıl Çok doğru. Yorumla
EtiFit Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boğa yani dogrudur.)))Cok fazla kisi dovmusumdur ahahhastanelikler de var 😄😄😄 1 3 Yorumla dilek_000 +1 yıl Yazık ama 😔 Yorumla EtiFit +1 yıl Hak ediyorlardi.))) Yorumla dilek_000 +1 yıl Teşekkür ederim ❤ Yorumla
Böyleolmuyomu Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kaç gündür uykusuzum demekki kestigim racondanmis hep (koç burcuyum)😂😂 2 0 Yorumla
Matij Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 64% +1 yıl Vaayyy vayyyy sıfırla çarpıyormuşum bak dikkatli ol :D 1 0 Yorumla
Lütfettinizefenim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl OfkelenirsemCok koseye sikisirsamVer elime bicagi...(Marifet degil ovunmuyorum ) 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kralı gelsin demeyi çok isterdim, lakin kral benim.🤴 1 0 Yorumla
HillssMoon_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Öfkeyle kalkarsam zarar vermeden oturmam raconun kralı bizde ayık olun 😎 1 0 Yorumla
__Aquila__ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Oğlak doğru kimseye minnet etmem yalnız kalsam bile 1 0 Yorumla
OkanTas34 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Ben burca bakmam ortada bi yanlış varsa SS düzeltirim :) 1 0 Yorumla
MiniP Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 65% +1 yıl hayir öyle kesmiyoruz anlamiyorum o tarzlardan 1 4 Yorumla dilek_000 +1 yıl Burcunuz nedir? 😊 Yorumla MiniP +1 yıl Yengec ama ben burc lara göre adim atmiyorum ve alakamda yok Yorumla dilek_000 +1 yıl Teşekkür ederim değerli yorumunuz için 💜 Yorumla MiniP +1 yıl rica ederim saygilarimla Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Raconun kralını akrep keser 1 2 Yorumla dilek_000 +1 yıl Çok doğru 😊 Yorumla Asil-Bey +1 yıl :) :) Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet akrep gibi 😊😊😊 1 2 Yorumla dilek_000 +1 yıl 😊 Yorumla HeadSh0t +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
SunPower Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Hahahahah hiç alakası yok. ::D 1 2 Yorumla dilek_000 +1 yıl Burcunuz nedir? Yorumla SunPower +1 yıl Başakım Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Senin yargın beni infaz etmeye yetmez oooo hahahhaha 😆 0 0 Yorumla
Auxerre Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl aslanim ama kral degilim ben kargayim :) 1 1 Yorumla dilek_000 +1 yıl 😊 Yorumla
Hhislerinsonnu Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Küfür bize uymaz... gittiği yere uyarsa sorun yok 2 0 Yorumla
redalert_7 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hahahaja 🤣😂🤣😂 daha iyisi olamazdı 🦁 😏 1 0 Yorumla
uykusuzdengesiz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl kesinlikle bir boğanın öfkesi dünya kadardır 1 0 Yorumla
_Troian_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Burcum Boğa, Yükselen Aslan ve bu doğru :D 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olabilir doğru gibi (oğlak) 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karşımda kim olursa olsun farkemes bakışım yeter 1 0 Yorumla
Hahahahahytyt Takip Et Yoda Yaş: 99 , eic 95% +1 yıl Kralı gelsin kursun iki buçuk milyon 1 0 Yorumla
yasemin00000000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl bende racon yok otomatik girişiyorum 1 0 Yorumla
ardagnd06 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Burcumda yükselenimde doğru söylüyor :) 1 0 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aslan her zamanki gibi fazla iddialı 😏 1 0 Yorumla
ankaralq Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Haahah yalnış be 1 3 Yorumla dilek_000 +1 yıl Ya burcun nedir ki? Yorumla ankaralq +1 yıl Ben kova burcuyum ama şimdi hakaret gibi bişey olmuş😂😂 Yorumla dilek_000 +1 yıl 😊 Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. balık olarak racon kesiyorum 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Aynen, oyle 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güzelmiş 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Başka şeyler de olabilir bu onlara bağlı. 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. herkes akıllı olacak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Delikanlı adam rahat uyumaz sevdiklerini rahat uyudur
Senin yargın beni infaz etmeye yetmez⚖, racona bak be...😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
Abi akrepler kadar cool yok ya herşey boş herşet unuturuz ama kinimiz daima sıcaktır
Çok doğru.
Boğa yani
dogrudur.)))
Cok fazla kisi dovmusumdur ahah
hastanelikler de var 😄😄😄
Yazık ama 😔
Hak ediyorlardi.)))
Teşekkür ederim ❤
Kaç gündür uykusuzum demekki kestigim racondanmis hep (koç burcuyum)😂😂
Vaayyy vayyyy sıfırla çarpıyormuşum bak dikkatli ol :D
Ofkelenirsem
Cok koseye sikisirsam
Ver elime bicagi...
(Marifet degil ovunmuyorum )
Kralı gelsin demeyi çok isterdim, lakin kral benim.🤴
Öfkeyle kalkarsam zarar vermeden oturmam raconun kralı bizde ayık olun 😎
Oğlak doğru kimseye minnet etmem yalnız kalsam bile
Ben burca bakmam ortada bi yanlış varsa SS düzeltirim :)
hayir öyle kesmiyoruz anlamiyorum o tarzlardan
Burcunuz nedir? 😊
Yengec ama ben burc lara göre adim atmiyorum ve alakamda yok
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için 💜
rica ederim saygilarimla
Raconun kralını akrep keser
Çok doğru 😊
:) :)
Evet akrep gibi 😊😊😊
😊
😊😊😊
Hahahahah hiç alakası yok. ::D
Burcunuz nedir?
Başakım
Senin yargın beni infaz etmeye yetmez oooo hahahhaha 😆
aslanim ama kral degilim ben kargayim :)
😊
Küfür bize uymaz... gittiği yere uyarsa sorun yok
Yani kısmen koç burcu olarak
Hahahaja 🤣😂🤣😂 daha iyisi olamazdı 🦁 😏
Koç ta tam beni demiş
kesinlikle bir boğanın öfkesi dünya kadardır
Yok ben sövüyom direk
Burcum Boğa, Yükselen Aslan ve bu doğru :D
Olabilir doğru gibi (oğlak)
Karşımda kim olursa olsun farkemes bakışım yeter
Kralı gelsin kursun iki buçuk milyon
bende racon yok otomatik girişiyorum
Burcumda yükselenimde doğru söylüyor :)
Aslan her zamanki gibi fazla iddialı 😏
Haahah yalnış be
Ya burcun nedir ki?
Ben kova burcuyum ama şimdi hakaret gibi bişey olmuş😂😂
😊
Deli tarafıma gelme sakın 🤨
😄😄
balık olarak racon kesiyorum
ikizler
Boğa doğru bak
Ben racon kesmem kafa keserim
Aynen, oyle
Güzelmiş
Racon benden sorulur 😂
Kesinlikle
Evet koç gibi...
Evet doğru.
Başka şeyler de olabilir bu onlara bağlı.
herkes akıllı olacak
ikizler..
Evet
Kova
Doğru
Evet
Oğlak
Ayn Akrep 😂
Terazi doğru 😉
Hayir
Unuttun mu
Evet