Eski sevgilimle kötü ayrılmıştık. Ayrıldıktan birkaç ay sonra arkadaşı bana bişey yazmıştı, onun yazdırdığına emindim cevap vermedim mesaja. Bilmediğim bi numaradan wpden merhaba yazdılar, araştırınca kuzeni olduğunu öğrendim, görüldu atıp engelledim. Kendi nnumarasından aradı açmadım sormadım da niye aradın diye. Bugün de fake hesaptan bunları yazmış onun olduğuna eminim ulaşamayınca sinirlendi galiba tehdit ediyo
Yalan söylüyor hicbir işsiz tek tek bunları yapamaz. Sen ona pas vermeyince gururuna yetirememiş sinirlenmiş dönek. Boşver uğraşma engelle delirsin o. Ezdirme kendini. Engelle heryerden takipçini falan görmesin sinirden uğraşır belki.
Boş yapıyor. Umursama cevap verip hiç. İleriye giderse en yakındaki karakola gidip suç duyurusunda bulun yardımcı olurlar. Belli ki yazma üslubundan olsun karşıdaki arkadaş hala ergenlikten çıkamamış.
Eğer öyle birşey varsa onu kast ediyor. Öyle birsey yoksa bir bok yapamaz. Öyle birsey varsa da yapamaz gerci. Seni elinde tutmak için türlü türlü kılıf takıyor anlayacağın. adam değil bunlar.
Hava gazı aşko ya. Yorumları da okudum koz verecek bi muhabbetin de olmamış. Kuyruk acısı işte seninle iletişime geçmek için türlü türlü oyunlar kuruyor aklınca 😅