Ev hanımıyım. Eşim bu gün geldi yemek yedik sofrayı beraber topladık hadi gel oturalım dedi bende ben mutfağı tıoliyim dedim bana ben geldikten sonra bir iş yapma lütfen sadece benimle ilgilen bazen işten yatağa bile benden sonra geliyosun , gündüz yap tamam ama akşam yapma önemli değil kalabilir , ben laf etmem ev dağınık diye akşamları yalnızca benimle ilgilen dedi bende evi şey mi götürsün dedim sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani bir kadın olarak senin aklının bulaşıkta olmasını anlıyorum. Dediğin gibi akşamdan kalma o dağınık mutfak ve bulaşıklar sabah kabus gibi görünüyor. İnsan istiyor ki sabah kalktığında her şey derli toplu olsun, temiz başlayayım güne. Ama açıkçası bir erkek olarak da kocana hak veriyorum. Adam bütün gün işte zaten, geldiğinde birlikte daha çok vakit geçirmek, oturmak, konuşmak, belki film izlemek, sürekli yanyana olmak istiyor kısacası. Her erkek de böyle düşünüp demez, benim çok hoşuma gitti mesela söylediği şey.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bir kadın olarak senin aklının bulaşıkta olmasını anlıyorum. Dediğin gibi akşamdan kalma o dağınık mutfak ve bulaşıklar sabah kabus gibi görünüyor. İnsan istiyor ki sabah kalktığında her şey derli toplu olsun, temiz başlayayım güne. Ama açıkçası bir erkek olarak da kocana hak veriyorum. Adam bütün gün işte zaten, geldiğinde birlikte daha çok vakit geçirmek, oturmak, konuşmak, belki film izlemek, sürekli yanyana olmak istiyor kısacası. Her erkek de böyle düşünüp demez, benim çok hoşuma gitti mesela söylediği şey.
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılKendinden çok ikinizi düşünüyor işte, sonuçta akşama kadar ayrı oluyorsunuz. Gün içinde işini bitir, akşama da ufak şeyler kalsın onları da halledersin zaten.
00 Yorumla
Hiç bana göre değil. Ortada yapılacak bir iş varken bulaşık, temizlik, tertip düzen vs. Oturamam, otursam da rahat edemem o koltuk batar bana. Önce işler halledilecek sonra rahat rahat oturulacak.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıladam isten geliyor senden ilgi istiyor demekki seviyor ve sevilmek istiyor. isini gucunu erken bitiriver bi zahmet. ben bir gunde erkek halimle tum evi temizleyip bulasiklari da elde yikadigim oluyor.12 cocukla bi basina kalmadiysan yapiver
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. eşin ile daha fazla ilgilenmeni istiyor evlenmek seksten ibaret değil eşinle ilgilen sohbet edin oturup film izleyin şakalaşın dışarı çıkıp gezin bende bir erkek olarak herşeyden sıkıldım eşim olsaydı onunla daha fazla vakit geçirmek isterdim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de topla de eli armut mu topluyor acıma böyle tiplere kadınlar yemek yapmak zorunda değil. Ben anlamıyorum ya niye kadınlar ev işi yapıyo yıllardır bugün de düşündüm bence artık erkekler yapsın ama en doğrusu ortak iş bölümü kimse köle değil
31 Yorumla
Soran+1 yılCanım çok tatlısın zwteb eşim bana hep yardım ediyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam sorun yok dağınık kalsin diyor hala burda soruyorsun esinle ilgilen sabah yap yani sence ne miyminti tipsin
68 Yorumla
Soran+1 yılBenim rahatsız olmam önemli onun değil ı evin hanımı benim ben rahat edemiyorsam olay bitmiştir mıymıntı sensin terbiyeni taakın
Cevap sahibi+1 yılBak simdi iyi dinle esin yorgun argın eve geliyor zaten is stresi farklıdır eve gelince ne ister ilgi ister konuşmak ister o stresi seninle atmak ister sen gidip tüm gününü mutfakta geçirirsen oda senin sorunun ozaman işini cabuk yap demek ki ne kadar uzun zaman geciriyosan adam okadar şikayetçi olmuş iste senden
Soran+1 yılBen bu eğtimeiz üslübü dinlemem kendine iyibak bay
Cevap sahibi+1 yılDaha yazmayı bilmiyor gelmis burda ahkam kesiyor paspal karı böyleleri ile nasil evleniyorlar anlamiyorum
Soran+1 yılİyy eğitimsiz kokun burayı sardı evde kalmış erkek hasreti ile yanan ezik defol ezim ezim ederim seni
Cevap sahibi+1 yılTatlım herkes burda sana neler diyor farkinda misin kim sence eğitimsiz paçoz. Esine acıdım gercekten senın gibi koca karıyla isi gücü dedikodu yapmak eşini bile buralara şikayet eden biri evliliğin belli ki çok kötü acıdım sana
Soran+1 yılTamam :)((
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılTemizliğe ayırdığıniz saati kocalariniza ayirsaniz ayrılıklar bukadar cogalmaz. ne var yani tamam diyip bıraksan sabah topla keyfinize bakin bir aksam yemegi bilasigiyla evi birşey götürmez
20 Yorumla
+1 yılBence çok mantıklı ve güzel birşey söylemiş..
İş kaçmıyor ki, eşinizde zaten yardım ediyormuş dusunceliymis.. Bunu diyorsa sizi çok seviyordur önemsiyordur.. Çok harika birşey bence..20 Yorumla
+1 yılNe olucak be kuzum ev işi yani biter demek ki senle vakit geçirmek istiyor git sen de zaman geçir sonra biter işin dikkate almazsan pişman ölürsün
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. Adamda gel iki lafın belini kıralım diyo demek ki yani ilgilen bence sabah hallersin o kadar dağılmıyordur
14 Yorumla
Soran+1 yılBen sabah uyandığımda bulaşık toplamak istemiyorum anladın mı insanlar uyanıyor spor yapıyor ben bulaşık mı toplayacağım ya
Soran+1 yılKızmıyorum
+1 yılBoşan hemde hemen "işi gücü bırakıp benimle ilgilenirmisin" diyen erkek mi ne münasebet dimi, hemen dava açmalısın mutfak gibi kutsal bir mabedi ilgi isteyen bir erkek için terk etme.
00 YorumlaEşiniz haklı. Dinen de sizin eşinizin üzerinde hakkı, onun da sizin üzerinde hakkı vardır. Özetle bu şekilde ifade edeyim
022 Yorumla
Soran+1 yılDinen sizden öğüt istemem
- +1 yıl
İnsanlar sana kibarca açıklama yapmış bildiğini. Din kelimesi geçince mi bu öfkeniz var? Sen boşver kocanı temizlik yap. Belki ilgiyi başka kadında arar aldatılırsında sonra dinimizin bunu neden bu şekilde uygun gördüğünü anlarsın. Eşler birbiriyle işgilenmeli.
- +1 yıl
İlgilenmeli*
Soran+1 yıl@sezarınhakkısezara benim fikrim
- +1 yıl
Boş.
Soran+1 yıl@sezarınhakkısezara ayrıca aldatmayı ve aldatılmayı çok normal görüyorsun ve bahane arıyorsun bence namus bu kadar basite alınmamalı ama İslam dinine göre aldatmak serbest 🤣 yatağa gitmemek günah neyse 🤣🤣
Soran+1 yıl@sezarınhakkısezara aile eğtimi önemli bir kez daha gördük :))) kimse İslam'a inanmak zorunda uymak zorunda değil sizde dini kullanıyorsunuz aldatmak normal size göre en büyük günah zina? İlgilenmemek dpeil ne güzel diyor ayette onlar dini işine geldiği gibi algılar ve kullanır tam sensin güzeli
- +1 yıl
Gereken ilgiyi karşımdakine verince oda bana aynı ilgiyle yaklaşınca sevgi aşk denen şeylerde tok oluyoruz. O yüzden aldatmadım aldatılmadım. Öyle bir durum olsa kimsenin güzel yüzüne bakmam kapı dışarı ederim. Kendi ayaklarımın üzerindeyim.
...
Demek istediğim inanıp inanmamak size kalmış ben ona asla karışamam. Sadece size yorum yapmış birinin yorumuna bu kadar itici yaklaşmanız ayıp. Hepsi bu. Sizde laf soktuğunuzu sanıp zar zor gülüyorsunuz bu da komik olmuş biraz.
Soran+1 yılGörüş sahibi : az önce dinden bahsediyordun şu an zina günahını destekleyen kadına teşekkür ediyorsun kimse böyle hızlı dönemez :(
- +1 yıl
Ben fazla muhattap olmak istemiyorum. Zira sizin beyninizde biraz kıtlık durumu var bayan. Ben diyorum Ankara sen diyorsun k*çım kara. Hadi iyi geceler.
Soran+1 yıl@sezarınhakkısezara seni önemseyip bu kadar uzun yazıyı okuyucağımı mı sanıyorsun?
- +1 yıl
Eminim öyledir. 😁
Soran+1 yıl@sezarınhakkısezara ben seni anladım kocan sana az ilgi göstermesin hemen başka erkeğin kucağında olursun
Soran+1 yıl@sezarınhakkısezara herkes senin gibi salak değil tanımadığı insanı önemseyip okuaun ya da ezik gibi yazsın o senin salakluğın
- +1 yıl
Ahahaha okudunuz mu yoksa. Neyse. Dediğim gibi sizin tahtalar eksik. Dediklerimizi tam çivileyemiyorsunuz. Evirip çevirip duruyorsunuz. Yazık günah.
Soran+1 yıl@sezarınhakkısezara kocam yanımda yorumunı gösterdim ilk yorumunu güldü ne basir kadın herşeyi kabul ediyor dedi sağol eğlendik sayende 🤣🤣
- +1 yıl
Hak adalet nedir vicdan nedir ahlak nedir duyar nedir insanlık nedir biraz bilseydin içinde olsaydı zaten karşılıklı düzgün anlaşabilirdik belli bir üslupta. Zaten kocası için veya kendi için en doğru kararı öğrenmek için buraya yazan bir kadının bu şekilde konuşması tavrı tarzı şaşırtmadı. Beyin eksikliği. Sağlık olsun.
Soran+1 yıl@sezarınhakkısezara ;))))
- +1 yıl
Kocanda senin gibiymiş desene. Neyse şükürki iki uygun insan birbirine nasip olmuş. Tam anlamıyla demek istediğimi anlasaydınız o zaman belki halinize gülerdiniz. Neyse. Size iyi eğlenceler.
Soran+1 yıl@sezarınhakkısezara :)))) en azından aldatmayı normal görmüyor yarın kocana çok acıyacak çünkü en küçük seninle ilgilenmediğini hemen başka erkeğin altında olacaksın
- +1 yıl
Ben normal görmedim. Sen kıvırıyorsun. Aynı mikser gibi. Acıdım şimdi kocana. Böyle cahil cühela biriyle bir ömür geçirmek...
Ve hala iyi geceler dememe rağmen zavallı bir sinek gibi vızıldıyorsun. Anlaşılan o ki sen beni gerçekten anlamışsın, mesajım tam orta yere girmiş. Sen kudur yaz dur. Hadi canım iyi geceler.
Soran+1 yıl@sezarınhakkısezara peki
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılKocan aşık fakat sende de biraz kerestelik var. Kocanla ilgilen vakit geçir onla seni seviyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHicbir yoruma katilmiyorsun oyle olmasin boyle olmasin diyorsun o zaman en iyisi elini çabuk tut biraz daha hizli yaparsan isini halledersin mevzuyu
311 Yorumla
Soran+1 yılYa biz çok vakit geçiyoruz o diyor hiç ayrılmayalım
Cevap sahibi+1 yılEğer sen bu durumdan rahatsızsan bide onun dedigini yap yapis adama bakalim tepkisi ne olacak bi raddeden sonra sıkılabilir sende kafana gore takılırsın
Soran+1 yılBen ona yapışmayı çok seviyorum ama sabah uyandığınds kimse bulaşık toplamak istemez hayatın gerçekleri var
Cevap sahibi+1 yılEe bacım sana daha ne diyim
Soran+1 yılAma haklıyım ya
Cevap sahibi+1 yılTam da haklı sayılmazsın biraz 😊
Soran+1 yıltaş ben sabah kalktığımda bulaşık toplamak istemiyorum ben mutfağa gireceğim O halde göreceğim ya ben çok üzülürüm ben onunla mı uğraşacağım Sabah sabah tatlı tatlı kahvaltı hazırlamak varken bacım ya zaten birlikteyiz 15-20 dakika sonra gidiyorum yanına
Cevap sahibi+1 yılZaten mutfak pis sekilde uyursaniz kisa zamanda cinler basar evi bu konuyu onunla konusabilirsin dini acidanda pis birakmak iyi degil
Cevap sahibi+1 yılBen sana o konuda hak veriyorum sakın pis birakma kocanida bi sekilde ikna edersin
Soran+1 yılBen ona diyorum gel birlikte toplayalım olur diyor ondan sonra iki gün topluyor 3'ün bugün çok zor iş
Cevap sahibi+1 yılNe diyim kardesim valla
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Böyle devam et yakında boynuzların çıkar merak etme. Sonra erkekler aldattı dersiniz...
31 YorumlaEşin sana düşkün ve ev işi dağınık vb hiç takmıyor, önemli olan sensin. Yemek yedikden sonra masayı sil, hayatım kahven nasıl olsun de, biraz güler yüzlü otur yanına.
10 YorumlaAfedersin ama seninle sevişmek istiyor herhalde başka ne ilgi olabilir ki birlikte oyun oynayın olmadı
10 Yorumlaseni arzuluyor istiyor anlasana bırak bulaşığı çamaşırı gelince yatağa götür memnun et erkek ilgi ister, kuş yuvadan uçmasın;) jıgdjfgjdf
11 Yorumla
+1 yılİki tabak bir yemek artığı yanındaki insandan daha mı önemli
12 Yorumla
Soran+1 yılSabah kalktığımda ben bulaşık toplamak zorunda mıyım değilim
- +1 yıl
Doğrudur, aynen devam
Öyle kocan olduğu için şükret. Bu devirde bulunmaz öyle biri
20 Yorumla
+1 yılKocana söyle çok ilgi istiyorsan az yardım et bir birimize vaktimiz bol olur de göz kırp
03 Yorumla
Soran+1 yılBana yardım eder ama o da işten geliyor
- +1 yıl
👏👏👏👏helal olsun 👑👑👑
Sadece sofra toplamada yardım etsin gerisini sonra halledersiniz
Soran+1 yılBakalım
kocaniz sizden ilgi istiyor ya da başka bir nedeni var dile getiremedigim
10 YorumlaAklında bulaşık varken onunla ne kadar içten ilgilenebilirsinki bence işini bitir öyle git
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHergün cık üstüne. Bezdir onu :D
Artık *m görcek halı kalmasın. Sonra bırakır seni kendi haline :D20 Yorumla
+1 yılevet ablacım evi şey götürsün, ya arkadaş nedir bu temizlik diye çıldırmış bu kadınlar ya eşin ne güzel sana benimleilgilen diyo daha ne istiyon sonra ( tabi doğru birşey değil ama) eşim beni aldattı napıcam diyip boş muhabbet yapmayın.
20 Yorumla
+1 yılAdam haklı bende olsam öyle yapardım şeymi götürsün dediğin bı bulaşık yemek başka ne var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan haklı. Kırmamıs etmemiş duzguncede söylemiş adam. Ben obu desemve eşim bana senin dediğini dese acayip sinirlenirim
04 Yorumla
Soran+1 yılSinirlen sinirlen dur
Cevap sahibi+1 yılİlgin eksikmiş ki adam bunu demiş. Başkasından aradiğında bu ilgiyi ağlaya ağlaya dönersin baba evine artık
Soran+1 yılYoo o başkasını arar vende ararım kısasa kısas mall deiliz
Cevap sahibi+1 yılVay a q ne zihniyetteymişsin sen. Diğer görüşlerdede baya kötü karakterini belirtmişsin adam neyini sevip evlenmişse artık
Erkek bisey diosa vardır bir bildiği bence sende kocanı seviyorsan vakit ayır adama bacım sonra bi bakmışsın kendiyle ilgilenen birine kayar Allah korusun
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki mutfakta toplanmalı ama bi mutfak taş patlasin yarım saatini bile almıyordur dimi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş işte yapar çalıyorsunuz kendinizi ondan sonra kocalarınız da başka kadınlar götürüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla ev kalsın boşver eşin özlemiş demek ilgi istiyor takma kafaya sabah herşey hallolur
10 YorumlaBirlikte zaman geçirin, sen evde iş yaparken o da yatmasın, birlikte bulaşığı kaldırın, sonra ailecek vakit geçirin akşam sen de iş tutma köle değilsiniz ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİslam dininde derki eşin seni çağırdığında o an ocakta yemeğin dahi olsa bırak eşine git. Eşin benimle ilgilen diyor var mı ötesi.
44 Yorumla
Soran+1 yılİslam dini namazı emrederbizde yok cumaya gitmez kocam onlara uymayıp buna mı uyucax git ne olur
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılan kocanla aran iyi değil.
Soran+1 yılYok çok iyi aramız , seviyorum onu sadece ben şuna ayar oluyorum dinle alakası olmayan insanlar ( bizim için de genel olarak) diyorum kadın yatapa gelmeyince dibi hatırlıyor bu beni kızdırıyor yoksa kocam saygılı adamdır ve ona aşığım
Cevap sahibi+1 yılBak kocan çağırıyorsa git sende neden mutfağı bahane ediyorsun. Kocanın benimle ilgilen demesi çok iyi değilmi sence?
Ayrıca 3 Erkek +1 verirken 3 kızında eksilemesi manidar olmuş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartmis eşin hemen mutfagi halletmen daha güzel olur yoksa üst üste birikir ortaligi mikrop götürür
00 Yorumlae ne güzel işte, kocan ilgi istediğini açıkça belli ediyor işi gücü bırak sonra da yaparsın karı koca takılın
10 Yorumla
+1 yılgün boyunca seni görmüyor özlüyor normaldir illa da mutfak toplansın diyorsan beraber toplamayı teklif et 5 dk da biter beraber zaman geçirirsiniz
10 YorumlaNe demek ne yapmaliyim. Birazcik ilgilenmen lazim degil kocanla. Oda bundan rahatsizsa islerini o gittik den sonraya birakman gerek bence
10 Yorumla
+1 yılE abla sende ilgilen adam ilgi istiyor ev işi yarına da kalır boş ver işi :)
20 YorumlaYa adamla ilgilensene ne masa toplaması
Sırnaşın birbirinize ne güzel işte oynaşın20 YorumlaE gunduz yap adam hakli yemktennsonra bulasigi topla git otur
14 Yorumla
+1 yılMutfak diğer sabaha kadar bekleyebilir bence 😋😉😅
00 Yorumla
+1 yılEsin dogru demıs, ayrıca o gelene kadr evini toplayablırsn, mutfakta kalsn
00 Yorumla
+1 yılEşini dinle, kendince haklı adam
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormalde evi temizlemen gerek ama sen yinede adamla ilgilen bu seferde baskasına yönelebilir yoksa
03 Yorumla
Soran+1 yılVallahi keyfi bilir ona kadın çoksa bana da erkek çok kısasa kısas
Cevap sahibi+1 yılo zaman evi temizle hayatına bak ne zamandır evlisiniz
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez
+1 yılOlmssı gereken eşinin söylediği
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra mutfak dağınık olunca dersiniz
- +1 yıl
Olsun, toplanır birlikte
Kocanla ilgileeeennnn
10 YorumlaKıymetini bil
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sende, nerede trak orada birak
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı ya sonra kocam beni aldattı demeyin🙄
00 Yorumlayapma işte ne güzel keske benkide oyle dese 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yıladam özlemiş delice sni
00 Yorumla
+1 yılenişte onunla ilgilenmeni istiyor yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakli adam gündüz ne yapiyosun peki
03 Yorumla
Soran+1 yılAkşam yemeğinin bulaştığını gündüz mü toplayayın
Cevap sahibi+1 yılMasanı topla yeter sabaha halledersin bulaşıgida
Soran+1 yılYa için rahat etmiyor masayı zaten beraber topluyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılKocanı dinlemelisin
33 Yorumla
Soran+1 yılEv kötü haldeyken ne yapmalıyın
- +1 yıl
Birlikte toparlamaz msnz
Soran+1 yılBakalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulaşık makinesi var mı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılSende istediğimi yap
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDediğini yap sende ilgilen ortam bozuk
00 Yorumla
+1 yılbu konuda haklı.
30 Yorumla
+1 yılHaklı
13 Yorumla
Soran+1 yılDeğil bence
- +1 yıl
Bu iyi bir şey senle vakit geçirmek istemesi
Soran+1 yılDpğrı bende onla geçirmek
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence kocan dogru soyluyor kocanın dedıgını yap
10 Yorumla
+1 yılKocanla ilgilen daha güzel ne olabilir kii
10 Yorumla
+1 yılDeğerini bil
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi