Hepimiz hayatımızdaki insandan bir beklenti içerisinde oluruz. Bu kimi için sadece sevgi olurken kiimisi için para, sınırsız ilgi gibi şeyler de olabilir. Hayatınızdaki insanın size bilmediğiniz şeylerden bahsetmesi, öğretmesi de olabilir. Ya da kendi hayatını başarılı bir şekilde idame ettirmesi, çok kazanması, yakışıklı olması vs gibi bir dizi sıralanabilir. Sizin beklentileriniz yüksek mi bu konuda? Beni sevsin, sadık olsun gerisi hallolur düşüncesinde de olan var örneğin.
Hayatınıza alacağınız kişiden beklentileriniz yüksek mi?
Hayatıma alıcağım kişi bir kızdan bahsediyorsan beklentilerim Güzel olması Anlayışlı olması Beni sevmesi 1.75 üzeri boyu olması (boyu boyuma) Şişko olmaması Bakire olması Akıllı ve zeki olması Öyle tavla atar gibi keko kro olmaması Üniversite hayatını ve hayatının herhangi bir dönemini okey gibi boş oyunlara harcamaması Erkek özentisi olmaması Kişisel bakımına abartılı olmadan dikkat etmesi Sigara içmemesi Özellikle rakı balık gibi saçma sapan şeylere ayak uydurmaması ve içki içmemesi Aşırı dindar olmaması Eğlenceli olması Zevk sahibi olması Estetik yaptırmamış olması Baskın olması ve beni sahiplenmesi. Benim gibi uzun bacaklara sahip olursa iyi olur. Ayrıca benimkiler gibi ince ya da kalın kaşlara sahip olmayan siyah ve gür saçlı yüz hatlarında sorun olmayan benimle aynı fenotipe yakın biri olması
Karşı cinsten beklentilerim ve kriterlerim. Bu kriterlere uyan bir kişiyi kendi hayatıma almayı düşünüyorum eğer olmazsa ileride 28 li 29 lu yaşlara gelince birşeyler düşüncem.. Sonuçta soyu devam ettirmek gerekiyor bunlar olmazsa almam hayatına şimdilik birini. Beklentilerim yüksek sayılır mı sence? :DD Yüzyıl sonrasına #SafkanBirIrkİçinElEle melezleşmeye hayır Irkçılığa Evet.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani hocam iyi güzel de, ben hiç öyle başkalarının yanında dans edebilecek birisi değilim. Dans etmeyi de bilmem, ne yapayım yani? @_Jante_ . Anlamıyorum yani herkes filmlerde, dizilerde görmüşler takmışlar kafayı bir boya, bir kemikli yüze bir de dansa. Nedir bu yha? Var mı açıklayabilecek olan?
Keşke hayatımıza insanları beklenti kriterimize göre alsak. Yani mantıkla ilerleyebilsek bu durumda keşke. Ama başka şeyler bizi ısındırıyor o insana sonra ondaki güzellikleri görmeye başlıyoruz. Tanıdıkça beklentilerimizi karşılayıp karşılamadığını görüyoruz. İşte burda ya yol ayrımı oluşuyor ya da devam ediliyor evliliğe ve sonrasına kadar. Hayattan istediğimiz şeyler çok farklı olmamalı. Hayatın sunduğu güzellikleri yaşamak, yaşatmak istemeli. Kısaca bize bahşedilen tüm nimetleri değerlendirmesini bilmeli. Bu yüksek bir beklenti olabilir kimine göre. Zaten ne beklersek karşılığını da verebilmeliyiz o yüzden bir liste sıralamıyorum şu an. Genel olarak bu.
bana göre beklentilerim gayet normal olmasi gereken şeyler ama detaylı bir şekilde anlattığımda ketçap mayonez diye dalga geçiliyor dkkjk
maddi yönden gözüm yükseklerde değil. taşı sıksa suyunu çıkaracak cinsten olsun yeter kendi yağımızda kavruluruz.. benim beklentilerim bambaşka o da samanlıkta iğne gibi bişi bulması imkansız😄
Çok yüksek değil aslında.. Her konuda bana ayak uydurabilecek kapasitede olmalı öncelikle geçinilmesi ve zaptedilmesi zor biriyim sanki Fiziksel beklenitelerde en önem verdiğim şey boy, boy takıntım var uzun olsun gerçi buda benim seçimimle olabilecek şey Maddi açıdan çok bir beklentim yok çok takılmıyorum o konuya Anlayışlı merhametli olsun ve her konuda dürüst olsun bana karşı rahat olsun çekinmesin, en çok yakındığım konu bu. Çok bir beklentim yok gayet normal şeyler istiyorum.
Hayatıma kimseyi kolay kolay dahil etmem birileri ile yakınlık kuracaksam da en önemli kriter dürüstlük ve doğallık olmalı bu 2 kriter yerindeyse ve enerjisi pozitif olan, egosunu doyurmamı beklemeyen biri olması şart genel olarak hep alıcı hiç verici tipleri sevmiyorum. İlgi de alaka da güzel sözde karşılık bir denge içinde olmalı dünyayı kendi etrafında dönüyor sanan, ilgi manyağı olmuş tiplerle dolu etraf aynı şeyleri senden de bekliyorlar. Olgun kadın huzur veren kadındır, çocuksu kadınların enerjik yapısı maalesef bir süre sonra iticilik katıyor gülmek eğlenmek güzel ama sabahtan akşama kadar çocuk avutmak he he diyerek pışpışlamak insanı yoruyor. Beklentileri sıfıra indirmek mümkün olmadığı için ben gerçek mutluluğun sadece insanın kendinden geleceğine inanıyorum. O nedenle hayatımda da kimseye ihtiyacım yok.
Başta aşk ve sevgi isterim sonra saygılı, kibar, minnoş olsun. Tip beklentim de yok ortalama altı olmasın da ama uzun olsun isterim. Para da gözüm yok düzgün bir işi olsun sorumluluk sahibi ve çalışkan olsun yeter ben de çalışmak istiyorum zaten halledilir yani. He bir de koreli olsun, felsefi ve manevi yönleri gelişmiş boğa burcu olmalı unutmadan geniş düşünceli olmalı dar kafalı insanlara tahammülüm yok aslaa
Bana kalırsa zaten olması gereken şeyleri istiyorum, bu yüzden yüksek değil. Ama tanıştığım herkes bunlara “Wow” gözüyle bakıyor. 🙃 Anlamak ve anlaşılmak istiyorum. Olduğum gibi kabul edilmek, değiştirilmeye çalışmadan sevilmek istiyorum. Yalansız dolansız bir birliktelik ve de uyum istiyorum. Çok sanırım.
Tek beklentim insan gibi yaşamasını bilen biri şartlar ne olur olsun pes etmeyen mücadeleci. Yokluk içinde zenginlik içinde boğulmak değil yürümeyi yüzmeyi bilen biri. Yolun sonu değil, son gelene kadar elde ne var bırakana kadar son nefesimizi verdiğimiz ana kadar devam edecek biri. Pes edeni boğarım😅
Çok bi' beklentim yok ki aşık olacağım adamın saç tellerine, parmak uçlarına kadar seveceksem, bana aşık olacak adamda beni kirpik uçlarıma kadar sevsin istiyorum. Ben liste hazırlayıp da bak bu senden beklentim demeyeceğim kimse demeyecek. Ben zaten onda gördüklerime aşık olacağım. Merhamet göreceğim merhametine, dürüstlük göreceğim dürüstlüğüne... aşık olacağım. Beklenti değil gördüklerim olmalı... Gördüklerim farklı olup da şöyle ol, böyle ol diyeceğim birinin hayatımda yeri yok zaten.
Paranın olduğu yerde sevgi olmaz, zengin olan taraf fakiri ezer , tecrübeyle sabittir... iki tarafta her yönden eşit olmalı ve yaşanmışlıklar insanın hayata bakış açısını değiştirir. Ben;beni seven, dindar, güvenilir, karizmatik ve sevebileceğim birini istiyorum..
Benden zeki olması en önemlisi karakter olarak dürüstlük sadakat vs sayılır kısacası karşımdakine davrandığım gibi davranmasını isterim bana. Tek kötü özelliğim bazen çenem çok düşüyo bir tek o olmasın daha ağır olsun. Fiziksel olarak da benden uzun olsun çok yakışıklı olmasına gerek yok ama normal bir tip olsa yeter beklentim iyüskek tutmuyorum çünkü karakter fizikten daha ağır basıyo benim için. Kısacası her anlamda uyumlu olsak fena olmaz.
Olmazsa olmaz elbette sevgi onun yeri apayrı bir konu ama en azından birbirimize bi şeyler katalım. Bir adıma karşılık elim boş kalmasın. Yeri gelsin onla gurur duyayım yaptığı şeylerden yeri gelince o benden. Aramızda ki, Biz olayı anlamlı olsun vss Çok şey var yazılacak ama üşeniyorum 😀
Deger versin ve bunu hisettirsin. Güven versin yeter. İnsanlık olsun, merhamet, vicdan olsun.. Ee çok değil birazda tipi olsun yeter. En önemlisi önce adam olması
Normal şeyler bekliyorum aslında ama bu devire göre yüksek sayılıyor. Hayatımdaki insanın dar zihniyetli olmamasını, saygılı, kibar ve anlayışlı biri olmasını isterdim.