Sevdiğim kızın doğum günü yaklaşıyor ama birbirimizle artık hiç konuşmuyoruz denebilir flörtleşiyorduk sonra bana karşı soğudu nedenini sorunca da artık sadece görüldü atmaya başladı tam bitti herhalde derken hikayeme cevap verdi ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Kız wp den mesajlarıma cevap vermiyor bir iki kere sormuştum seni elde tutmaya çalışıyor taktik bu diyenler oldu ben de yazmıyorum o da doğum gününü kutlamalı mıyım aklımda bir kaç şey var ama bilemedim. (Okumadan cevap vermezseniz sevinirim)
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel arkadaşlar ne yapmalıyım sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum seni yedekliyor yani bence başkasına yürüyor sana ihtiyacı kalmamış ama bir yandan da kaz almaya çalışırken tavuk kaçmasın yapıyor ben kutlamazdım ne hali varsa görsün
Onunla buluşma fırsatımız olmadı ben de görüşmeden ilerlemek istemedim sonrasında soğuma başladı işte geceleri de çevrim içi wp de ben de senin gibi düşünüyorum ama onu kendime çekmenin bir yolu var mı ya da doğum gününü kutlayarak ilgisini geri kazanabilir miyim diye düşünüyorum unutmayı denedim ama olmadı.
Kanka bırak o çocuğu ilgisini kazanma kaçan kovalanır
Şu anda umursamıyorum isterse gelsin bakarız şeklindeyim unutmak istedim de unutamadım a*k her şey güzelken bir anda değişmesi çok sinir bozucu sanaldan yürütülen ilişkileri sevmiyordum artık hiçten soğudum
Aga ben eskiden çok şişkoydum şimdi baya fizik yaptım boyum da uzun 1.98 az çok tipim var ama sevgilim olmadı bu yaşta hep şans
Düzgün birini bulamıyoz ki knk son sevgilimden başka bir şehirde de sevgilisi olduğunu öğrendiğim için ayrıldım bazı kızlar tam erkek avcısı kimisi de yapayanlız ve iletişim kurulmuyor ortası yok abi düzgün kızlar neden bize denk gelmiyor anlamıyorum benim de tipim boyun iyi ama yok aha böyle oluyo sürekli
Şans işte aga
Şahsenn takmayan biri için doğum gününü kutlama gereği duymam
yani ben de onu anlamadım ona wp den mesaj atınca görüldü atıp dönmemeye başladı ona hoşlandığımı belli ettikten sonra ama instadan da hikayeme yanıt veriyor ne yapmaya çalıştığını çözemedim
Belirsizlikler, dengesizlik en nefret ettiğim senin yerinde ben olsaydım kzım hadi güle güle diyip konuşmazdım
Tam da aradığım gibi birini buldum diyordum ama son zamanlardaki soğukluğu ve takındığı tavır beni de soğuttu geceleri de wp de çevrim içi beni yedekte bekletmeye çalışıyor gibi yüz vermiycem ben de kendimi bu kadar rezil hissetmemiştim yüz yüze olsak sıkıntı olmazdı belki de sevgili bile olmuş olabilirdik ama sanal ortamı sevmiyorum ona bunu söyleyince de geçiştirdi doğrusunu bildiğim yalanlar söyledi wp den muhabbeti sevmiyormuş bu kızla aylarca konuştuk wp den hala geceleri de çevrim içi telefon elinden düşmüyor külliyen yalan attı benim gözümdeki itibarı da gitti ama neden ben hala onu unutamıyorum bilmiyorum
Olur ilk unutamazsın sonra da hatırlamazsın. Hayata başka pencereden bakmaya devam et. Ölü bir manzara izlemeye değmez.
Yani ben 3 ay kaybettim oysa onu tüm kalbiyle sevebilecek bir erkeği kaybetti fiziksel ya da ruhsal hiçbir sıkıntısı olmayan tipi huyu düzgün birini o yüzden aslında sadece haksızlığa uğrayışımı kaldıramıyorum
Herkes bir şekilde haksızlığa uğruyor yalnız değilsin boşver çok sallama. Tamam ciddrn insan hazmedemiyor ama gerek yok o kişi önemsemiyor bile.
Bence bir şey alma sadece mesajla kutla sana karsı tavrına göre ileride alırsın bir hediye
hediye almıycam ama güzel bir sözle kutlamayı düşünüyordum.