Ben yapıyorum şahsen arkadan sarılacağım zaman bile bile kendimi bastırıyorum vs daha fazlası , Acaba benden başka bunun yapan var mı
Bu arada kız ve erkek kanka anlamında diyorum ve kankam erkek
Bu arada kız ve erkek kanka anlamında diyorum ve kankam erkek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapmiyorum. eskiden kiz arkadaslarimla erkekleri bir tutardim tâ ki bir erkek arkadasima arkasindan sarilip ayni senin gibi kendimi bastirmistim ama şaka anlaminda. Uzun zamandir tanisiyorduk. Sonra odadan ciktim. Telefonumu unutunca almaya bir girdim pantolonunun onunu duzeltiyordu. O gun bugundur tovbe
Ver gitsin çocuğa hem sen mutlu olursun hemde çocuk mezarami götüreceksin şeyini
@Cesur67 ahahaha öyle olmuyor işte. Ona o gozle bakmam lazim ama ilkokuldam beri tanisiyorduk. Dostumdu yani
Yok artık ya o kadar olamaz
@MyCure ustumde bikini vardi tatildeydik
Oda ya gitmiştin onda pantol vardı yalan oldugu net
Peki sevgilin var mı senin yoksa kankayi sevgili yap olmazmi
@MyCure niye yalan soyliyim ya cikarim ne benim bundan. Evde havuz vardi biz giriyorduk bir kac arkadasim daha giyinmemislerdi hepdi bu. Ya ben ne anlstiyorum inanmazsan inanma jsbxjjs
Başka birşey merak ettim ben
Aşırı yakın davranılmamalı. Erkek kanka erkek kankaya karşı aşırı yakın davranmıyor mesela.
Hoşlanmadığım kıza kanka demem zaten,,, ve onunla ilişkiyi çok sık düşünürüm
Kankanin penisi yok mu sarılınca kalkışa geçer bak kankan evde senin şerefine patlatiyordur
Ergenlikte öyleydik sonra bi baktık birbirimize bastırıp zevk alıyoruz ilk keşif 😁
Bence bir kızla erkek çok yakın arkadaş olmamalı ki olamıyorda bence
Sonra da " Ben onu arkadaş olarak görürken bu adam bana neden aşık oldu? " dersiniz
sapık mısın aw bakiresi
bunu adam karısına yapmıyor bee😂😂
Pek yoktur