Aşk İlişkileri Stalk yaptıktan sonra kalbiniz vurulur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çok mutsuzum şu an☹️ Güncellemeler+1 yıl Kalbinizden vurulur musunuz olacaktı Stalk yaptıktan sonra kalbiniz vurulur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_İmkânsızınŞarkısı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Böyle bi kötü hissedersin, hafiften pişmanlık hissi, suçluluk hissi, sıkkınlık gelir içine.. Kötü bir duygu. 1 0 Yorumla
Miray-Ay Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kolay aşık olabilen ya da hoşlanan bir insan olmadığım için hayır 1 0 Yorumla
Kayaların_Oğlu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Valla netten öyle yapacak hiç değişik ruh hallerim olmadı bilemedim netten vurulmak nedir? 1 0 Yorumla
Jomeoo Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Kalbiniz vurulurmusunuz ne demek açıkla 10 tl vercem :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimse içim mutsuz olmayacağım nasılsam ne düşünüyorsam öyle devam edeceğim 1 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Stalk 'ne oluyo takip etmeden bakmakmi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet gizlice bakmak oluyor Yorumla Haylazzponçik +1 yıl Niye acilmiuosun Yorumla Soran +1 yıl Açılınacak bir erkek değil çünkü Yorumla Haylazzponçik +1 yıl Öyle bir erkekse üzülme 'de o zaman Engelle ve arkana bakma Yorumla Soran +1 yıl Doğru söze ne denir Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Kiminle bastın😑 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sorma 😞
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Stalk yapmam ben 1 0 Yorumla
fatihhhh45 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Neden ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ah ah Yorumla fatihhhh45 +1 yıl Dertleşmek istersen Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Casper0696 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok pek umursamam 👋 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Böyle bi kötü hissedersin, hafiften pişmanlık hissi, suçluluk hissi, sıkkınlık gelir içine.. Kötü bir duygu.
Kolay aşık olabilen ya da hoşlanan bir insan olmadığım için hayır
Valla netten öyle yapacak hiç değişik ruh hallerim olmadı bilemedim netten vurulmak nedir?
Kalbiniz vurulurmusunuz ne demek açıkla 10 tl vercem :D
Kimse içim mutsuz olmayacağım nasılsam ne düşünüyorsam öyle devam edeceğim
Stalk 'ne oluyo takip etmeden bakmakmi
Evet gizlice bakmak oluyor
Niye acilmiuosun
Açılınacak bir erkek değil çünkü
Öyle bir erkekse üzülme 'de o zaman
Engelle ve arkana bakma
Doğru söze ne denir
Ağlarsan açılma olasılığın yüksek :d
Kiminle bastın😑
Hiç sorma 😞