Ben aslında iyi bir kızdım :(?

15yaşında ilk sevgilim oldu. olmaz olaydı 21yaşındayım hala ara ara aklıma gelir. çocuktum saftım 2-3ay takılıp ayrıldık. sonra depresyon falan. tekrar barıştık tekrar ayrıldık tekrar barıştık falan filan. sonra ben 16olunca bu enbesil sanal istedi benden red ettim kızdım sktri çektim falan. ama çocuğum aşık olmuşum kafam geri. bikaç gün sonra kabul ettim böyle devam ettik yıllarca ama bir de bana sorun o pişmanlığı. cehennemliğim psikolojisi felan. en son 19yaşımda konuştum sanırım. nişanlandım bilmemne dedi pezo. sonra karşıma şimdiki sevgilim çıktı. iyi çocuk hoş çocuk kalbi temiz gibi. bu da nasıl yaptı bilmiyorum ama konuyu başka yerlere getirdi hemen. çok hızlı gitti felan. bazen çok utandım sıkıldım ama zamanla alışıyor insan. eskisiyle o kadar konuştum ama bir kere bile el ele dahil tutuşmadık. ama yenisiyle ohoooo... Velhasıl kelam baylar neden adamı yoldan çıkarıyorsunuz? Ben sadece sevgi istedim çok muhtaçtım. duygusal boşluklar yaşıyorum ciddi anlamda. tek isteğim saf sevgiydi, tabi zamanla onlara benzedim değişti karakterim de... Ben masum bir kızdım, ne istediniz benden ☹
Ben aslında iyi bir kızdım :(?