4 yıllık ilişkim 1 ay önce bitti, kötü şekilde ayrılmadık. sevgilim benle hiç iletişime geçmedi. Hikayelerime bakıyordu ona da bakmayı bıraktı. Benden sonra eski flörtünü 1 ondan hoşlanan kızı birde yabancı bir kızı eklemiş. Bu çocuk beni hiç mi sevmedi cidden ya. Dönmek istemiyorum ama bu kadar kolay unutmasına moralim bozuluyor
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
İnsanoğlu, heran her şey yapabilirler. 4 yıl içerisinde elbet sevmiştir ve bu yüzden devam etmişsinizdir. Fakat son zamanlar kendi içinde soğumuştur bu yüzden uzak kalmıştır. Gerçekten sevip sevmediğini bu süreçte göreceksin ama asla ona yazma, kendini basitleştirme. Gör bak erkekler nasıl geri dönüyor.
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Mesafeler yüzünden olumsuz etkilenmeye başladığını söyledi. Aslında bunu da benim zorunlu söyledi söylemeye cesareti York’u. Ben zorlamasam ilişki devam ediyor olacaktı. Valla 41 gün oldu. Ben ayrılık anı çok olumsuz ve sinirliydim uzakta olunca telefondan ayrıldık. O da böyle telefondan olamasın senin olduğun ile geleyim son kez yüz yüze vedalaşırız dedi. Ben de o an ki sinirle istemiyorum va demiştim. Sonra pişman oldum öyle dediğime. Çünkü yüzüne vurmak istediğim noktalar bardı diye. Sadece ondan bulunduğum ile gelirsen yüz yüze görüşmek isterim diye koşa bi şey yazdım o da tamam ben de sana yazmak istiyordum bence çok iyi olur yüz yüze görüşmeniz ama tepkinden çekindim açıkçası vs dedi, ama bilmiyorum ya ben burnu dikim bide çok keskin konuştum cesaret edemez
AI Persona’ya Sor

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
19Cevap
Sana cok ozel birsey yazacagim hayatimla ilgili sonra cevabi kendi kendine vereceksin 1992 yilinda bir kiza asik olmustum 16 yasindaydim o zaman sadece bir kez yanlislikla elini tutmustum inan o zamandan sonra benim icin ondan baskasi yoktu tam 20 yil boyunca hic bir kadina kalbimin kapisi hep kapaliydi defalarca kizlardan teklif aldim telefonlarla ariyorlardi mektuplar veriyorlardi o zaman cep telefonlari yoktu ev telefonundan ariyorlardi fakat sanki onu aldatiyorcasi hic biriyle gorusmek istemiyordum hep kalbimdeydi platonik bir askti 2013 gibi facebookta buldum bir sekilde evli cocukluydu ona karsi ask yoktu fakat saygi ve sevgi vardi allah mutlu etsin simdi inan Şu an bu bahsettigimden daha buyugu Şu an yine bu kalpte yine ayri zaten son kez asik oldugunu biliyor bu kalp artik ne gucu kaldi nede yasama istedigi ama sadece sevmek degil sevilmekte istiyor cunku 💚HAYAT💚 benim icin o bu kalp dayandi gencti fakat artik yaslandi artik sevmeyecegini ve son olacagini biliyor simdi sen karar ver bu sorunun cevabina
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Cidden çok güzel açıklamışsınız. Şu an bende de durum Hun’a benzer yani başka birini kendimi severken ya da flört ederken hayal edemiyorum yapamıyorum.
- Soran+1 yıl
Belki de geçerlidir ama başkalarıyla denedikten sonra bunu anlaması üzücü olur ben kaldıramam araya başka biri girip sonra benle tekrar olmasını
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Benimde 4 yıllık ilişkim bugun bitti.
Gerçekten seven insan bitirmemek için elinden geleni yapar inan bana seven insan gerçekten seviyorsa bazı şeylere boyun eğmeli.
1 ay diyorsun seven insan 1 saat bile yazmadan duramazki sen 1 ay diyorsun o sevgi bitmiş haa ama eğer sana dönerse demekki elinde kız yok başkasını bulamamıştır ki sana dönüyordu çünkü seven 1 ay yazmadan duramaz.630 Yorumla- Soran+1 yıl
Şöyle mantıken bitirmek istiyordu ama cesaret edemiyordu. Sürekli lafı ayrılırsak daha iyi olura getiriyor gibiydi. Ama ayrılalım da diyemiyordu bi türlü, onun üstüne ben dedim. Senin yapamadığını yapıyorum diyerek. O da haklısın falan dedi. Ama haklısın ilişkiyi 2 insan yaşıyor. Bi taraf mücadele etmekten yana diğeri değils eğitmesi en hayırlısı olur
- Cevap sahibi+1 yıl
Haklısın demiş
Uzatmamış
Çabalamamış
SENİ KAYBETMEKTEN KORKMAMIŞ
Sence seni seviyormu - Cevap sahibi+1 yıl
Eğer ona bişe yapsan kalbini kırsan bile sana yazıyorsa seni seviyordur her ne yaparsan seven insan asla bırakmaz
- Soran+1 yıl
Evet ya en çokta kabullenmesini bide dünden razı gibi hemen kabul etmesine sinir oldum, Son xamanlarda demek ki duyguları baya azalmış. Ayrıldıktan 1 hafta sonra Doğum günümdü kutlamadı. Ailem ekliydi onlara mesaj atıp çıkarmış. Geçen son kez yüz yüze görüşmek işin bi iletişime geçtik. Onda da bana ayrıldıktan sonra bi davranışımı anlayamadığını vs söyledi, orta arkadaşlarımız çokta onlardan çok olumsuz konuştuğumu duymuştur. Ama öyle hile olsa ona niye şaşırıyor ki
- Soran+1 yıl
Bi özür dilemesini daha duygusal bi konuşma tapmasını beklerdim sanki üstünden bi yük kalkmış gibiydi tavırları. Aynen yüzüne de böyle diyeceğim zaten sanki zorla ilişki de tuttuk adamı
- +1 yıl
O kadar haklısın ki benimde 3 hafta oldu biteli 😔
- Soran+1 yıl
@inmişsindedi yüzleştik diyor ne alakası var iyi ki hayatıma girdin vs
- Cevap sahibi+1 yıl
Sana şunu diyim o seni hiç ama hiç hak etmemiş
Şunu bilki sen ondan çok değerlisin
Klişe biliyorum ama
öyle birine mükemmel biri bence fazlaydı
Yani kendi ayağını kendi kesti diyelim
Bırak kurtulmuşsun işte daha ne istiyorsun ki
- Cevap sahibi+1 yıl
Ben mesela onu oyuna getirdim eski sevgilimi bakalım ne yapıcak manasında
- Cevap sahibi+1 yıl
Mesajları ailem gördü dedim kızdı lar napıcaz dedim karar ver dedim
- Cevap sahibi+1 yıl
Kararı bitirmek oldu yani bu zamanda karaktersiz insanları hayatıma almak en büyük hatamdı bak Bi çırpıda nasıl kurtuldum bu kadar ucuz biriydi
- Cevap sahibi+1 yıl
Yani kimseye güvenme
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim düşüncelerin için canım benim 😘 sen en mükemmelsin sen de değerlisin emin ol. İkinizin karşısına da bizi hak eden insanlar çıkacak ve bizi kaybetmeyi göze alanların perişanlığını göreceğiz umarım, en yakınlarım da hep böyle diyor. Şu an biraz daha zaman geçti ya bakınca fark ediyorum gerçekten o beni hiç hak etmemiş. Yüzleştik kendisiyle bi kere davranışları dengesizdi. Senden sonra kimse girmedi uzun bi süre yalnızlığa ihtiyacım var dedi ama eski flörtüyle ekleşmişler. Sebebi de benim onun hayatında olmadığımı kendine ispatlamak içinmiş bak bak sen dedim 😂😂😂 pişman olsam da senin düzenini bozmayacağım diyordu şimdi birbirimize söylemek istediğimiz Lehler olursa söyleriz diye açık kapı bıraktı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Benden sonra da başına baya kötü şeyler gelmiş şu an ayağı kırık diye 2 haftadır yatakta. SEn de durumlar ne canım benim?
- Soran+1 yıl
Bitirmek ne kadar kolaylarına geliyor cidden şaka gibiler ya. Korkaklar işte
- Cevap sahibi+1 yıl
Açık kapı ona karşı hiç bırakma
Bende durumlar ailesi öğrenicek diye çok korkuyor korktuğunun farkındayım ve bu yüzden bitirdi ya ama şöle diyim kısa zaman içerisinde bana yazıcak çünkü ilk yaptığı şey değil ama bu sefer hayatıma hiç almıycam 1 ay hayatına kimse girmedi ama eski sevgilisiyle eklemişler belli hayatına kimsenin girmediği valla senin baya akıllıymış ben diyim ama sana döner haberin olsun birini bulamazsa - Soran+1 yıl
Ooo size yazdıktan sonra benle konuşmak için şaşma sapan bahanelerle yazmaya başladı. İl doşında çalışıyor kendisi 1 hafta sonra seninle yüz yüze görüşmek için geleceğim dedi
- Soran+1 yıl
Aynen öyle sinirliyim diyor ki bide hiç konuşmadık. Dedim ekleşmişsiniz sonuçta konuşmasanız biel konuşursunuz yani dedim 😂😂😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Neden geliyor ya da neden seninle konuşmak istiyor sebebi hayatında birinin olmaması seven insan hadi diyelim en fazla 2 gün dayanır konuşmamak için sonra sabredemez yazar o 1 ay yazmadı kuzum bence onu boşver ondan sana hayır gelmez
- Soran+1 yıl
Aynen canım benim baya bi netti güya ayrılığımız için. Zaten eski flörtü de hala ekli baktım. Komik geldi sadece muhabbet açmaya çalıştı ben de konuyu kapattım öyle mesajı Kesti. Şunu yazacağım aklıma gelmezdi ama valla konu aşmaya çalıştı şaka gibi
- Soran+1 yıl
Yüzleşmek için geleceğim dedi ben de vedalaşmak diyecektin herhalde falan diye laf soktum zaten dmdmdm
- Cevap sahibi+1 yıl
Gelirse buluşma bence inan senin yüzünü. Görmeyi bile. Hak etmiyor
- Soran+1 yıl
Buluşmayacağım dedim zaten ama komik geldi. Gelmeden önce mesaj at ne şimdiden atıyorsun yani o kdkdkdk
- Cevap sahibi+1 yıl
Sana değer verdiğini göstermek istiyor ergen gibi sanki
- Soran+1 yıl
Beni kaybetmeyi göze alarak o değeri kendisi çok güzel gösterdi, ben onun için hep kıymetliymişim de miş miş miş kısacası
- Cevap sahibi+1 yıl
Erkeklerin sonradan kafasına dank eder ama pek işe yaramaz sen onun için değerli değilsin sadece hayatında kimse yok kimseyi bulamamış ki tilkinin dönüp dolaşacığı yer kürkçü dükkanı
- Soran+1 yıl
Benden sonra rahatsızlandı diye 2 haftadır yatakta o psikolojiyle de böyle olmuş olabilir diye dğşğnşyorumndmmdmdm
- Cevap sahibi+1 yıl
İnandırıcı değil erkeklerin rutin yalanları
- Soran+1 yıl
Aynen değer veren bu iliikiye devam ederek gösterirdi zaten
- Cevap sahibi+1 yıl
Aynen kuzum
- 3 ay
Bizimde biteli bir hafta oldu ayrılır ayrılmaz baska insanları ekledi bana eskisi gibi davranmiyordu bu konuyu açınca tartışırken hepsi senin yüzünden dedi sanki onu aldatmisim gibi her baristigimizda yarış içerisindeydi dönerse affetmelimiyim ben ayrildim dediği şeyler yüzünden ama cok özlüyorum
- +1 yıl
kalbini nasıl kırdığına bağlı çok kırmışsan seni deliler gibi sevmiş bile olsa üstünü karalar ve suratına bakmaz hatta yerini başka kızlarla doldurmaya çalışır ki acısını dahada minimuma indirsin
geçmiş olsun015 Yorumla- Soran+1 yıl
O benim kalbimi çok ama çok kırdı. Ayrıldıktan sonra da bi davranışımı çok anlayamamış demesine göre ona kızsa bile hakkı yok yani
- +1 yıl
alışırsın ayrılıklarda böyle olaylar olur zamanla geçer sende karalarsın tamamiyle belliki bitmiş her şey artık
- Soran+1 yıl
Nerden anladınız bittiğini Peki tam olarak
- +1 yıl
Senin kalbin çok kırık ve affetmen için senin ayağına kapanmasını bekliyorsun içten içe bunu besliyorsun çünkü seni fazlasıyla incitti affetmenin yolu sana tapmasından hatalarını anlamasından geçiyor
Onun kalbide çok kırık ve sana dair her şeyi silerek kalbinde taşıdığı sevgiyi her gün kendisine yalanlıyor ve sosyal biriyse yeni kız arkadaş arayışına başlamış olabilir onunda seni kabul etmesi için senin ona yalvar yakarman kırıl kalbini tamir etmen gerek bunada senin gururun izin vermez
diyelim ki bir taraf bunu yaptı ve gururunu kısacası ona kisiliği veren karakterini bahşeden gururunu önemsemedi ve yakarışa geçti
artık tekrar başlatacağınız ilişki sağlam olmayacak aksine kırık bir ilişki olacak bir tarafın kendisini üstün hissettiği diğer tarafınsa daha aşağı hissettiği bir denge olacak ve bu bozuk dengede her yeniden başlayan ilişkilerde olduğu gibi çok çabuk bozulup tekrar ayırıcak
insanların en büyük hatası ilişki dengelerini hiçe saymaları ya da basite indirgemeleri aman ne olacak tekrar dönerim gibi bir olay yok sevgiden de öte gurur savaşı var ve bu herşeyden daha önemli
o önüne bakıyor sende bak - Soran+1 yıl
Her şeyi anladım da o bana niye kırık olacakmış? Ben ne yaptım ki hep sen olmadı gerektiğin gibiydin Falan dedi. Ayrıldıktan sonra bıraksın o an ki öfke ve kırıklıklarımı ifade etmiş olayım. O söylediklerimi ona da söyleyeceğim zaten. Kırılan benim yarıyılda bırakılan benim bıraksın da o kadar olsun askerlik arkadaşımdan ayrılmadım ben. Ben hiçbir zaman kişiliğine ya da ilişkimize olumsuz bi şey söylemedim. Son zamanlardaki davranışlarından dolayı çok kırıldığımı soğuduğumu bir daha da istemediğimi ortak arkadaşlarımız sorduğunda söyledim. Benden sonra 1-2 hafta geçince eski flörtü ve birkaç kızı ekleyen o. İnsan biraz yas tutar ya. Yüzüne de diyeceğim zaten. Ben kırgınım ben. O neyime kırılacakmış kırıldıysa bile onun böyle yapması yüzündendir. Ama bu o kafayla evlenemez de zaten merak etmesin. En yakın arkadaşı bile birkaç ay sonra barışırsınız diyor bellesin çok bekler o. Ayrıldığımızda net konuştum. Hiç kaybetme korkusu yaşamadı ayrılalım deyince haklısın dedi,
- Soran+1 yıl
İşte bide ortada bi sebep yokken doğru düzgün bunu yaşattığı için bile çok kızgınım ona. İliski hiç uğruna bitti resmen. saygı güvensizlik hiçbir şey yoktu. Benim için çok ani oldu bide gerçekten düzgün bi sebep veremediği için kızgınım ona. Hepimizin tanıdıkları onun çok pişman olacağını söylüyor olsun da zaten
- Soran+1 yıl
Yok sosyal değil soğuk biri hatta. Benden sonra eski flörtünü yabancı bir kızı bi de önceden ondan hoşlanan 2 kızı biz ayrıldıktan 1-2 hafta sonra eklemiş insan bi yas tutar bi süre bi zahmet
- +1 yıl
dediğine bakılırsa dediğimden de durum kötü, çocuk resmen bahane bulup ayrılmış senden yani senle alakası yok senle ilişki sürdürürken o eski flortüne gözünü dikmiş olabilir sana olan sevgiside bitmişse aldatma olmasın diyede ilişkiyi bitirip önüne bakmış
ayrıca öfkene ve sorgulamana bakılırsa hala seviyorsun, durum zor, aslında sana cevap veren uzman güzel yardımcı olmuş, ilişkiyi kurtarabilirdi çaba bile göstermemiş göstermemekle kalmıyor yoluna bakmış direk, yani zaten bitirmek için fırsat arıyomuş
- Soran+1 yıl
Evet bide diyor ki sen hep olması gerektiğin gibiydin benim için çok değerlisin vs hani benden daha iyilerine layıksın demedi bi 😅 eski flörte göz dikme olduğunu çok sanmıyorum çünkü dediğim gibi yabancı bi kızı ve birkaç kızı daha ekledi şu an biriyle sevgili olsa flört etse onları sildirir 😅😅 onları sildirir dememin sebebi eski flörtü hariç diğer kızların profil fotoları fazla tahrik edici diye 😅 ben uzun süreli ilişkiden sıkıldığını düşünüyorum aslında. Mesafeler yüzünden böyleyim dedi ama bu kızların hepsi de il dışından yani onlarla da arasında mesafeler vr.
Sevmek değilde sinirliyim ona. Dediğiniz gibi çaba göstermedi sonrasında pişman olabilirdi o da yok. Hani kesin konuştum ayrılırsak biter vs diye ana bunlar bahane olmamalı bence. İçten içe pişman olmasını yalvarmasını çok isterdim. Bide 4 yıl az değilki. Ayrıldıktan sonraki davranışları resmen omuzlarında bi yükmüşüm ve kurtulmuş gibi hissettirdi, Buda ağrıma gitti baya. Mesafeler salt olarak bahane olamaz bence - +1 yıl
dediğim gibi bahaneler var ayrılmak istiyormuş bu kadar hızlı unuttuğuna göre de çoktan başkalarıyla temas halindeymiş ve ahlaksızca bir durum oluşmasın diye sonlandırmış gibi duruyor
bu arada dediğim gibi gurur savaşı bu ve en iyi ihtimalle bile hiçbir zaman değer verdiklerimiz ya da vermiş olduklarımız çok sevmediği müddetçe peşine düşmez
şey gibi düşün bunu insan düşünebilen bir canlı yani hangi eylemlerin neye sebep olacağının farkında eğer bunu göze almışsa ve bir daha arayıp sormuyorsa zaten bitmesini istiyor
evet sonuç olarak çok uzun zaman geçirmişsin hiç değilse onun az çok üzüntüsünü fark etmek istemiş olabilirsin ama herkesin kartları gizlidir belkide acı çekiyordur ama belli etmiyordur bilemeyiz ama göze almış boşver. - Soran+1 yıl
Bu arada çok güzel yazıyorsunuz düşüncelerinizi çok teşekkür ederim. Benle ilişki içindeyken de mi başkalarıyla temas halindedir diyorsunuz 😅😅
Cidden bana da bahane gibi geliyor ama ona göre çok mantıklı bir sebep. Ama biz yenş uzaktan ilişki yaşamaya başlamadık belli bi zaman geçti bu şekilde zaten.
Hani her şey iyiysen uzaklık özlem dışında bi sıkıntı yokken bunu nasıl göze aldı bilemiyorum
Ayrılıklarının diye zaten kendi söylemeye bi cesaret edemedi birkaç gaftadır böyle diyor neden söylemedin diyorum. Hep bahane buldu.. söylemeye cesaret edememiş. Söylemeye cesaret edememesi de bana saçma geliyor
Aslında ben şunu da düşündüm bizim ilişkimiz ciddiye gidiyordu. Ailelerle de tanışmıştık. Mesafeleri tek evlilikle sonlandırabişirdik ona da önceden yanaşıyordu o ayrıldığımız gün muhabbeti geçince yanaşmadı. Yani evlilik ve işlerin ciddiye gitmesinin de ekstra onu korkuttuğu düşünüyorum, çünkü sorumluluk almayı çok sevmem yerine getiremezsem korkarım falan diyordu, birde en yakın arkadaşı da bu sebepler 7 yıllık ilişkisinden ayrılmış. Sevgilim ilişkimiz ilerleyen senelerde biterse Zaman kaybı olarak görürüm senin de görmeni istemem diye bi cümle kurdu. O beni çok kırdı mesela. Bide şu an bi sorun yok aslında falan dedi. Yani çok karmaşık konuştu cidden ben de hala anlayamıyorum. Siz erkeksiniz size sorayım. Geleceğimde sen ol istiyorum dünyada en iyi anlaştığım insan sensin aöa gelecekten emin olamıyorum dedi. Sonra da sana karşı eskisi gibi değilim dedi, Madem böyle hissediyorsun o zaman nasıl beni geleceğinde istiyorsun dimi 😂😂😂😂 - +1 yıl
nasıl söylesem dostane bir ilişkiye dönüşmüş seni belki düzensiz ve bozuk hayatından bi çıkış kapısı olarak görüyordu, fakat ya ciddiye dönüştürebilecek cesareti yoktu herkes hazır olmayabilir normal bu, ya da evliliği oluşturacak kadar sevmiyordu, yani ilk günkü aşklar çoktan yerini dostane bir duruma koymuş olabilir
işte ben bu yüzden söylüyorum çok uzun ilişkiler bence doğru değil yani 4 yıllık bir ilişki mi dediniz tam hatırlamıyorum ama 4 yıllık bir ilişki de ne bileyim bana doğru gelmiyor
2 , 2 buçuk zaten birbirinin her şeyini anlayıp öğrendiğin gidip gitmeyeceğini gördüğün en maks süre olduğunu düşünüyorum,
geri kalanı evlenmeden de duygusal ihtiyacı giderme yılları olarak görüyorum ve istediğin zaman çekip gidebilme rahatlığı
baksana sana karşı söylediği şey doğru değil "Zaman kaybı" ne demek küfür gibi bir şey karşında 4 yıllık ilişki var aranızda neler neler geçmiş o yüzden şu kıvırmalarada sıcak değilim,
üst üste kalbini kıran biriyle zaten yapamazsın ve hiçbir şey olmamış gibi aradan geçen onca zamana rağmen devam edebiliyorsa zaten artık senin için önemli olmaması gerekiyor
önüne bak ve bu dönemde en büyük tavsiyem acına acı katma yani takip etme, asla yapma bunu yoksa sürekli köz atarsın aklına geldikçe sinirlerin yıpranır
madem noktayı koymuş sende aynısın yap beynin seni kandırmaya çalısıcak belki simdi seni merak etmiştir belki bir şeyler olmuştur gibi şeyler aklına kalbini kırdığı anlar gelsin ve merakını yok et, zamanla toparlarsın,
karşına da yeni insanlar çıkacaktır sosyal biriysen çıkma olasılığını arttırırsın, ve bir gün karşına öyle biri çıkar ki bu ilişki bittiği için şükredersin ki zaten genelde öyle oluyor insanlar her ilişki bitiminde olgunlaşıyorlar ve daha iyi birisini bulma olasılıklarını arttırırlar - Soran+1 yıl
Ben sordum ona evliliğe mi hazır değilsin ya da evlilik korkusu falan mı diye hayır dedi. Başka biri mi var ya da aldatma tarzı bi şey mi oldu ceidm ona da yok dedi. Ne sorsam yok yok. Evliliği benle istiyordu. Bizim ailelerimiz tanıştı arkadaşlarla tanıştık çok muhabbetleri oldu bunalron istiyordu. Ama belli bi zamanda biz anlaşmıştık zaten. İkimize de uyan bi zamandı. Açıkçası ben de o da hemen evliliğe hazır olamazdık 2 sene önce falan. Sormayın o zaman kaybı olup küfür gibi geldi bana da İnan’ın. Yani benle ayrıldıktan sonra farklı illerdeki kızları eklemesi flörtleşmesi 27 yaşındaki bi insan için zaman kaybı değil, ama 4 yılını paylaştığı bi insanla ilişkiye devam etmesi zaman kaybı 👍🏻👍🏻 EN ÇOKta bu zoruma gitti zaten son konuşma yapacağız o zaman bunu da aynen kendisine söyleyeceğim. Önemli değil benim için zaten ama bazı şeyleri hazmedemiyorum ani oldu diye. Basıl bu kadar kolay unuttu anlayamıyorum, biz birlikte büyüdük olgunlaştık. Depresyon döneminde yanında tek ben vardım. Benim de en kötü günümde yanımda o vardı. Hani cidden karşılıklı çok çabaladık birbirimiz için. O da çabaladı. Ama ayrılma sebepleri ve söyledikleri çok canımı yaktı. Çevremizdeki herkes ondan daha çok ilişkimize inanıyormuş resmen her duyan çok üzüldü ve şaşırdı. Madem zaman kaybı o zaman uzak mesafe olduğu an bitirseydik böyle saçmalık mı olur
Şöyle söyleyeyim dışarıdan unuttum yoluma bakıyor gibi görünüyorum aslında öyleyim. Ama içten içe ona çok öfkeli ve kırgınım. Köpek gibi pişman olmasını o zaman geldiğinde de onu defalarca reddedeyim istiyorum.
Zaten benden sonra hayatında sıkıntılar olmuş. Ayağı ve kolu kırıldı diye yataktaymış hep şu an. Millette diyor ahın mı tuttu vs diye zaten 😂😂 benim de hayatım bu durumlar dışında inanılmaz yolunda.
- Soran+1 yıl
Çok sosyalim ve sıcakkanlıyım sevgilim hatta ondan bu kadar insanlara sıcak olma diye kıskanırdı bile 😂😂 zaten bunun dışında da çok kısmetim açıldı ayrıldıktan sonra 😅😅 yani eskiden tanıdığım erkekler bana ilgisini belli eden Mesajlar atmaya başladı. Tanıdığım 2 erkek bana açıldı falan. Ben de inanamadım sevgilimle hiç fotoğrafta eklemiyordum ayrıldıktan sonra sanki duyurmuşum gibi böyle şeylerin olmasına inanılmaz şaşırdım 😅 ama ben Yorgun’um. Kimseyi hayatımda 2 Sene falan istemiyorum dinlenmem lazım. Yalnızlığa ihtiyacım var. Ben bu ilişkiye çok inanmıştım. İlk defa kendimi birine bu kadar açtım. Her konuştuğum erkeğe uzun süreli ilişkim 1 ay önce bitti derken buluyorum kendimi 😅 birde eski sevgilimin iyi yanlarıyla karşılaştırıyorum bir erkekle konuşunca. Normalde de seçiciydim sevgilimden ayrıldıktan sonra iyice seçici hale geldim.
- +1 yıl
ne diyeyim Allah gönlüne göre versin nice mutluluklara
Bence seven insan bir gün bile ayrı duramaz. Internetinde çok kız olan erkekden ben şüphe duyardım sevgisinden. Kıskandırmak içinde yapmış ola bilir bunu ama bence bu oyunda kızı çok sürmeden soğutur.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Baktığımı bilmiyor. Ben sosyal medyamdan anında çıkarmıştım. Arkadaşımda ekli diye bi bakayım deyince gördüm. Kıskandırma amaçlı yok baya Baha ben yolum diye eklenmiş
- Soran+1 yıl
Yok onu düşünemez emin olun dkdkkdkd
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben düşmanım olan sevgilim de değil flörtümü unutamıyorum, saçının teline zarar gelse halen daha ortalığı yıkarım
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim için çok kıymetlisin vs dedi ama sözde bence
- Soran+1 yıl
Yarıyolda bırakılan benim o neden beslesin
- +1 yıl
Seven erkek bence 1 gün ayrı duramamalı geçerli bir sebep olmadıkça
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Güya mesafelerden dolayı eskisi gibi değilmiş, duygularından emin değilmiş vs. Güven ve saygısızlık Yoktu
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karşısındaki insan da onu seviyorsa ve erkek bunu biliyorsa bir omurde durur
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Yoooo ben ondan soğudum ortak arkadaşlarımıza dönmem dedim baya sorduklarında hatta kendisi de baya alınmış anladığım kadarıyla bu duruma dkmdmdm
- 3 ay
Durmaz doğru insan zannediyordum eskisi gibi değilsin diye tepki verdigimde hep beni suçluyordu hep yarış içerisinde oldum çaba göremeyince ayrilmak zorunda kaldim o da zaten bişey demedi bir hafta oldu ayrılalı ama çok özlüyorum
- 3 ay
Oldu*
Bence sklimis olabilir tatlım özgür kalmak istemiştir seviyorsa sensiz yapamayıp tekrar dönücektir
213 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben de nedense maalesef özgürlükle alakalı olduğunu ama beni kırmamak için söyleyemedi diye düşünüyorum. 1-2 hafta sonra kızları eklemesi resmen onu gösteriyor
- Soran+1 yıl
Aaa ciddi misiniz eski erkek arkadaşınız da sizle ayrıldıktan kısa bi süre sonra kozları mı ekledi? Ne kadar zaman sonra peşinizden koşmaya başladı? Ahhh darısı başıma... ben de pişmanlığını görmek istiyorum sadece birleşmek için değil.
- Soran+1 yıl
Kendisiyle yüzleştik bana dedi ki ben o kızlarla iletişim kurmadım seni unuttuğumu kendime ispatlamak için onlar eklemişti kabul ettim vs dedi 😂😂😂 uzun zaman hayatına kısa ya da uzun bitini almamış bejden sonra almayacakmışta. Ama yabancı kız bile eklemiş benden sonra bilmediğimi sanıyor 😂😂😂 ayrılmışız niye yalan söylüyor cidden saçma. Ben de mesajlaşmadıysanız ileride mesjalaşırsınız boşuna ekleşmemişsinizdir merak etme dedim. Ayrılmamızın doğru bi karar olduğunu düşünüyormuş pişman olsam bile senin düzenini asla bozmam kendi içimde yaşarım vs dedi
- Soran+1 yıl
Siz de iyi yapmışsınız. Sizin ilişkiniz ne kadar sürmüştü peki
- Soran+1 yıl
Benziyor cidden sizin hayatınız bu süreçte Nasıl geçti? Ben ayrıldıktan sonra her şeyim yolunda gitti ama eski sevgilimin baya sıkıntıları oldu mesela benle ayrıldıktan sonra. Ama onları bile ayılmamız hayırlısıymışsın bağladı dkdmmdm
- +1 yıl
Yani 2 yıl az değil biraz hayal kırıklığı da yaşadım nefret de besledim aşka olan inancımı da sorguladım ama ona asla yazmadım o çok yalvardı 1 ay sonra ama ben artık olmiycagini söyledim çünkü araya soğukluk girdi 1 sene oldu hala gel desem gelir o derece pişman çünkü hiç üzmedim ki hep mutlu etmiştim ama o kaybetti sonradan farketti tabi benden ayrılma nedeni de sevgili yapması sonra ayrılmış tekrar döndü çünkü onda o aşkı hissedemedi 😊bu kadar işte arkadaşım güzel bir kız görünce terketmesi zoruma gitti keşke herkes verdiğimiz değere kıymete baksa ama dünya işte dış görünüş önemli olmasa insanlar uğur böceklerini sevdiği kadar hamam böceğini de sever 😅
- Soran+1 yıl
Darısı başıma ben de dönmek istemiyorum ama çok pişman olsun onu da ben göreyim bileyim istiyorum, Çelik’in şarkısında dediği gibi aşklarda cidden adalet yok bi taraf hep daha çok seven taraf oluyor maalesef 🤦🏻♀️ Ben de baya soğudum bu süreçte ondan. Sevgilisi yok biliyorum Emin’im unutmak için flörtleşme tarzı bi şeyler yapıyordur en fazla ama bu bile midemi bulandırıyor. Beni kaybetmeyi göze aldığını düşündükçe ondan baya soğuyorum.
- Soran+1 yıl
Ay yok artık ya hep aynı yalanlar mı cidden şaka gibi. Bana da mesaj attı geçen Sudan bi sebeple bu arada ben yüz vermedim dkmdmd
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Şimdi sen arkada mı gidiyorsun ileri mi? Araba sürüyorsun ama hep aynıya bakıyorsun olur mu? Neyi merak ediyorsun şimdi dönmek istemiyorsun ne işe yarar? Sen söyle
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ciddiye giden bi ilişkiydi ailelerle de tanışmıştıl. Kim duyduysa bittiğin inanamadı resmen çevremdekilerin eski sevgilimden daha çok inancı varmış bizim ilişkimize. Bundan dolayı da köepk gibi pişman olsun istiyorum sadece. Ben geri dönmek istemiyorum. Yarıyılda bırakılan benim vicdan yapsın pişman olsun istiyorum bu da en doğal hakkım diye düşünüyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Senin düşüncelerinle değil pişman olacaksa illa ki bir gün olur. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Senin elinde olan bir şey değil çünkü.
- +1 yıl
Sana değer vermemiş ki hemen yeni atılımlarda bulunmuş
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Offff bilmiyorum erkeklerde çivi çiviyi söker ayrıldıktan sonra saçmalarlar falan diye çok önceden laf arasında diyordu ama saçma yani her türlü
- +1 yıl
Önüne bak artık
- +1 yıl
Yorulmuştur o süreçte muhtemelen senden sonraki ilk kızla evlenir.
012 Yorumla- Soran+1 yıl
benim gibisini bulursa evlenir
- +1 yıl
Merak etme senin gibisini istemiyor zaten :) öyle olsa ayrılmazdı ;)
- Soran+1 yıl
O cesaret edemedi ben söyledim olay karışık 😂😂 ayrılmak mantıklı geliyor ama cesaret edemiyordu ara verelim dedi ben de bi ilişki benim için ya vardır yoktur senin yapamadığını yapıyorum ayrılalım o zaman. Ben değil sen ayrılıyorsun onu da bil vs deidn
- +1 yıl
Anladım seni :) dediğim gibi muhtemelen başkasıyla takılıp devam ettirir. Sen nasılsın şimdi?
- Soran+1 yıl
Zaten birkaç kızla ekleşmiş. Çok moralim bozuldu hani yollarca süren ciddiye giden bi ilişkiydi ailelerimizle de tanışmıştık. Bi süre saygı duyup yalnız kalmasını vs beklerdim, cidden yazık ya. Ben iyiyim soğudum ona. Sadece yediremiyorum bazı şeyleri köpek gibi pişman olsun istiyorum. Bide insanlara güvenim 0a indi kimseyi hayatımda istemiyorum ona çok inanmıştım gerçekten.
- +1 yıl
Ne yapsın yas mı tutsaydı? Bu saatten sonra bi faydası yok malesef. O da yoluna bakıyor :) istersen konuşalım biraz
- Soran+1 yıl
Tutsun bana haksızlık yaptı çünkü vicdanının da rahat olduğunu asla sanmıyorum
- +1 yıl
Aradaki fark şu sen hala seviyorsun o ise unutmaya çalışıyor.
- Soran+1 yıl
Sevmiyorum ya nefret ediyorum yaptıklarını sindiremiyorum sadece
- +1 yıl
Yaz bana
- Soran+1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Peki iyi akşamlar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ayrıldıktan sonra yöneldiği kisiler kendini göstermiş zaten kurtulmussun hemen eski flortunu ekler mi biri okadar yıla ihanet resmen
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Öfffd sorma çivi çiviyi söker mantığı demek, ama sevgili yapmamış ki hala onlar ekli öylesine konuşuyor 🤦🏻♀️
- +1 yıl
O ilişki zaten önceden bitmiştir ve bir yerde artık soğuma olmuştur.
00 Yorumla - +1 yıl
Ya kıskandırmak için eklemiş senin gelmeni bekliyor. ya da umursamıyor yeni denizlere yelken açıyor. Malesef insanlar ikiye ayrılıyor "tüm kalbiyle sevenler" ve "severmiş gibi yapan zalimler" olarak.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kıskandırmak için olduğunu sanmıyorum çünkü ben gizlice baktım ben takipten çıkardıktan sonra yani, ben baya kızgındım ona soranlara baya olumsuz konuştum soğudum dönmem vs diye. Ayrıldığımız gece anında her yerden çıkarttım onu falan. Demek ki öyle galiba
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir ayrıca dönsen de sen gittiğinde bunu yapan biriyle aynı şekilde devam edemezsiniz bence. Ona tekrar yazman anlık bir kıvılcımın neden olduğu bir hata olur ve aynı hızla pişman olursun
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Dönmek istemiyorum. Ama pişman olsun istiyorum, beklemediğim anda ayrıldık yarı yolda bırakıldım kendi adıma. Beni büyük bi hayalkırıklığına uğrattı, anca yüzleşmek için mesaj atarsam atarım ayrı şehirlerdeuiz gelsin diye yoksa dön demem zaten soğudum. İnsan bazı şeyleri yediremiyor sadece
- +1 yıl
Benim de anlamlandıramadığım şeyler olduğunda çok dönmüşlüğüm var aynı kişiye sadece sorularımın cevaplarını bulmak için... Sadece ben zarar gördüm bu yüzden sana da sessiz kalmanı tavsiye ediyorum
- Soran+1 yıl
Şöyle yüzleşmek için mesaj atarsam atarım merak ettiklerimi sorup içimdekileri dökmek için sonra zaten ne ararım ne sorarım numarasını da silerim, bu süreçte soğudum. Sadece sindiremiyorum bu kadar çabuk olmasını diyeyim
- +1 yıl
Ben sessiz kalmanı istemekte kararlıyım zaten duygularından emin değilse emin olduğu zaman gelebilir üstüne düşmek seni yıpratır şu an
- Soran+1 yıl
Yok yok anlamadınız ben tamamen bitirmek amaçlı mesaj atarım demek istedim. Yüzleşme mesaj araşöa her neyse ne oluyorsa olur sonra silerim her yerden 1 aydır sessizim zaten
- +1 yıl
Ben bitti zannetmişim pardon😂
- Soran+1 yıl
Ahahhaha ya bitti de telefondan bitti ya bide yüz yüze yüzleşmek amaçlı kdkdkdk
- +1 yıl
Canım seven insan gitmez durduk yere, bil ki sevmemiş zaman gecirmiş. Boş ver kolay değil eminim zordur ama değmez bir erkek için hayatına bak başka şeylerle ilgilen emin ol daha mutlu olucaksın.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Sindiremiyorum sadece aslında ayrıldıktan sonra ilgisini çok belli edenler oldu ama olmuyor yapamadım bi tğrlü
Bende benzer şeyler yaşadım. O kadar çok güveniyordum ki toz konduramıyorum beni aldatmasına. Inşallah mutlu olursun
110 Yorumla- Soran+1 yıl
Siz Peki şu an nasılsınız? Ne zamandır ayrısınız? Aldattığını nasıl öğrendiniz? Çok teşekkür ederim inşallah siz de siz de mutlu olursunuz.
- Soran+1 yıl
Aynen cidden öyle sadece işiikiyi yaşayan iki taraf biliyor. İlk 1 hafta ben çok kötüydüm. Şu an 1 ay geçti biraz daha iyiyim toparladım
- Soran+1 yıl
Şöyle isterim ama ben soğudum. Yani pişman olsun şans istedin peşimde sürünsün ama ben affetmeyeyim istiyorum. Sen ister misin geri dönmesinş peki? Birde senin ilişkin ne kadar sürmüştü
- Soran+1 yıl
Canım bence de yazma arama. Benim de 4 yıllık ilişkim bitti çok zor seni anlıyorum. Ona yazmak istedikçe en yakın arkadaşına yaz kağıda yaz ama şakın ona yazma ters teper, biraz sensizliği de tadsın hem de güçlü bi imaj vermiş olursun
- Soran+1 yıl
Oooo canım benimkinin de hala wp fotosu benim çektiğim ve birlikte karar verdiğimiz foto 😂😂 instagramdaki fotolarının yarısından fazlasını benle koydu 😂 İnstagram fotosu da benim çektiğim kdkdkdk hani bari o fotoları değiştirip diğer kızları ekleseydi diye düşünüyorum 😂😂 şöyle camım ben ayrılınca anında hem onu hem de kendimde takipten çıkardım. Erkekler bunu çok umursamıyor onu sana diyeyim, benim ki hala whatsap hikayelerime bakıyor mesela. Numara silmeyi biz de yapamadık o kadar da kolay değil. Ben 2 hafta çok yazmak istedim hatta yazıp yazıp sildim aka yollamadım İÜ an en riskli zamanların çok zor ama hiçbir şey yapma bide acıklı şeyler paylaşma. Paylaşacaksan da normal fotolar paylaş kahve fotosu ya da selfie gibi
Üzüldüm benimde 6 yıllık bir ilişkim var nereye gidecek sonu bilemiyorum konuşmak istersen özelden konuşalım
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Niye bilmiyorsunuz peki
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
sevseydi duramazdı soğumuş olabilir zaten sevsesydi başka kızları eklemezdi
00 Yorumla - +1 yıl
aslında ayrılık sebebinize göre konuşmak daha doğru olur. sevmiştir mutlaka ama sanırım sen daha fazla sevmişsin
11 Yorumla- +1 yıl
İki kişiden biri mutlaka daha çok seviyor
- +1 yıl
1 ayda durur aylarcada durur ama gerçekten seviyorsa er ya da geç geri gelir sana
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ohooooo o kadar zaman sonra gelirse bence sevdiğinden değil umduğunu bulamadığı içindir 😅
Kötü bir ayrılık yaşamadıysanız bence ona yazın. Ne kaybedersiniz ki?
18 Yorumla- Soran+1 yıl
Bana sana karşı eskisi gibi değilim dedi, Duyguşarımdan emin değilim dedi. Ailelerimiz tanışıyordu aileme de veda mesajına atıp sosyal medyasından çıkardı. Sadece yüzleşmek için mesaj atarsam atarım
- Soran+1 yıl
Biz uzaktan yürütüyorduk birkaç yıldır. Telefon üzerinden ayrıldık, aslında o da dedi senin bulunduğun yere izin alınca gelirim yüz yüze bi konulalım vedalaşalım ileride pişman olmamak için dedi, o ak sinirliydim diye istemem vs dedim. Ama içindekileri yüzüne söylemek çok iyi gelecek merak ettiklerini de sorup sonra bitiricem tamamen. Gerçi Türkiye’de her yerde baya kar var şansıma djmdmdmd
- Soran+1 yıl
Bunu da tamamen kapatmak amaçlı yapacağım ama mesajı görüşmek isterim tarzı atacağım ne anlarsa anlasın yüz yüze de şoke olur beni görünce zaten baya soğudum diye djdkdk
- Soran+1 yıl
Dalga geçmediniz dimi döldlx
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
sevmiştir ama aniden bitirmis iste her serefsiz erkek gibi. ben de yediremiyorum bak sozde en yakin kiz arkadaslariyla teker teker yatti. 3 yillik adam ya. takilma bosver bi sure sonra dusunmen azalir
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bu olayın üstünden baya şeyler oldu. Kendisi bana geri dönmek istedi çok pişman oldu baya da uğraşıyordu cidden. Ayrılık dönemiyle ilgili benle olan kıskançlığını aşamıyor şu an
Gerçekten sevdiyse 1 yılda durur 10 yılda sizinki sevgi değilmiş kurtulman iyi olmuş
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama bu kadar yıl nasıl devam etsin o zaman
- +1 yıl
4 yıl uzun bi süre falat kafa dinlemek istiyodur ve ortadan kaybolmak istemiştir
00 Yorumla seven insan bunu yapmaz...
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum ☹️
Seni sevdiğine emin miyiz?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
☹️
- +1 yıl
sonradan aklı başına gelir sen üzme kendini
00 Yorumla - +1 yıl
Bence kişiden kişiye değişen bir durum bu
00 Yorumla Seviyorsa 1 ay değil baya bir süre unutamaz
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Bunu da anlayamayız tabi
Erkeklere biraz geç dank ettiği gerçeği mevcut
13 Yorumla- Soran+1 yıl
2 yıl sonra mı dank edecek 😅 o anan kim bilir ben nerde olacağım belki de evleneceğim hiç mi düşünmüyor bunları
- Soran+1 yıl
Ah ah şnşallah pişman olduğu zaman benim de kulağıma gelir dkdkkd
- +1 yıl
Yerine başkaları geçmiş bile
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Yerimi dolduramaz kimse ama kesin başkalarıyla unutmaya çalışmıştır
- +1 yıl
Duramaz çünkü özler...
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Nefret ediyorum ondan
- +1 yıl
Ya senden bunalmıs ya da farklı biri var
01 Yorumla- Soran+1 yıl
O zaman benden bunalmış. Farklı biri olsa Aynı anda eski flörtünü ondan önceden hoşlanan kozları ellemezdi
- +1 yıl
Bence duramaz sonuçta seviyo
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bencede
- +1 yıl
kalamaazzz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bence de
Durmaz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Of of yediremiyorum cidden
at gibi giden it gibi döner
20 Yorumla- +1 yıl
Başka birini çoktan bulmuştur
10 Yorumla şahsen ben erkek olsam 2 gün durmam
00 Yorumlabitmiş gitmiş neden hala dert ediyosun
00 Yorumla- +1 yıl
Evet tabikide durabilir
00 Yorumla gerçekten icten seviyorsa durabilir
00 Yorumlazoor cok zorr
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Dimi 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Geçmiş olsun.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkürler 😅
duramaz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yazık cidden ya en kötü zamanlarında bile yanında tek ben vardım cidden yazık yaşanılan şeylerin kıymeti yokmuş
- +1 yıl
Sanmıyorum
00 Yorumla Durabilir
00 YorumlaDuramaz bence
00 YorumlaDuramaz asla
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
İlişkilerde bazı kavramlar çok önemlidir.
Hemen önem arz eden konuya değinmek isterim. Değer kavramının görülmediği noktalar vardır. Bir erkeğin bakış açısıyla kadının ki aynı değildir. Uzun vadeli bir ilişkiniz olmuş. Daha sonra ayrılmışsınız, ve sizi stalklamaya devam etmiş. Bir süre sonra da bırakmış. Ayrıldığınız zaman sizi merak etmiş ve size bir sinyalde göndermiş olabilir.
Ama şunu unutmayın gerçekten değer veren bir erkek olayı telafi sürecine girer ve çaba gösterir. Sizi sevmiş midir? Elbette sevmiştir. Yoksa o ilişkinin içinde var olmazdı. İlişkinin bitiş nedenini bilmiyorum. Fakat aklınızı sevmemiş noktası kurcalamasın.
Siz sadece bu kadar değer verirken nasıl olurda böyle durabiliyor ve davranabiliyor noktasında kendinize soruyorsunuz. Sevgi vardır ama değer yoktur. Değer verilince mutlaka kaybetme korkusu yaşanır ve hatalar telafi sürecine girer. Bazen yanlış bir ilişkinin içinde olduğunuzu çok sonra fark edersiniz. Bunun için zamana ihtiyacınız var. Odak noktası olarak oraya takılmadan yolunuza bakın. Kendinizi o noktada kilitlemeyin.
Sizin her zaman bir duruşunuz olsun. Karşınızdaki insan her ne yaparsa yapsın siz kendi çizgileriniz ve duruşunuzdan vazgeçmeyin. İzlemeyin, bakmayın bile. Sevgi emek ve çaba vermeden olmuyor. Sevginin bahanesi olmuyor, inanın gerçek değer insana çok şey yaptırıyor. Dilediğiniz gibi olsun hayatınız.♥️
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🙏🏻♥️ İlişkimiz yüz yüze başlamıştı. Sonrasında 3 yıldır uzaktan mesafeye iş durumundan dolayı döndü. 2 sene sonra bu mesafeler kesin olarak bitecekti. Mesafelerin son zamanlarda onu olumsuz etkilemeye başladığını ve geleceği göremediğini söyledi. Maddi sıkıntı da yok ama. Sonrasında eskisi gibi hissedemeidğini ve duygularından emin olamadığını bundan dolayı da kısa bi süre iletişimimizi kesebiliriz dedi. Ama yine de ben çok kıymetliymişim. Benim hiçbir hatam eksiğim yolmuş hep olması gerektiği gribiymişim. Sözlerini tutamayan ben oldum falan dedi. Ben de bunları duyunca bi ilişki benim için ya vardır ya da yoktur ayrılalım hatta ayrılıyoruz o zaman dedim. O da itiraz etmedi haklısın vs dedi öyle ayrıldık. Yüz yüze görüşmek istedi son kez telefondan ayrıldık diye. Ben kabul ettim içimdekileri söylemek için ama sonra da sıkıntılar oldu ayağını kırmış kendisi diye yüz yüze görüşemeyeceğiz şimdilik. telefondan görüntülü olarak son kez içimden geçen her şeyi söyleyeceğim.