4 yıllık ilişkim 1 ay önce bitti, kötü şekilde ayrılmadık. sevgilim benle hiç iletişime geçmedi. Hikayelerime bakıyordu ona da bakmayı bıraktı. Benden sonra eski flörtünü 1 ondan hoşlanan kızı birde yabancı bir kızı eklemiş. Bu çocuk beni hiç mi sevmedi cidden ya. Dönmek istemiyorum ama bu kadar kolay unutmasına moralim bozuluyor
Seven erkek 1 ay ayrı durabilir mi?

Merhabalar,
İlişkilerde bazı kavramlar çok önemlidir.
Hemen önem arz eden konuya değinmek isterim. Değer kavramının görülmediği noktalar vardır. Bir erkeğin bakış açısıyla kadının ki aynı değildir. Uzun vadeli bir ilişkiniz olmuş. Daha sonra ayrılmışsınız, ve sizi stalklamaya devam etmiş. Bir süre sonra da bırakmış. Ayrıldığınız zaman sizi merak etmiş ve size bir sinyalde göndermiş olabilir.
Ama şunu unutmayın gerçekten değer veren bir erkek olayı telafi sürecine girer ve çaba gösterir. Sizi sevmiş midir? Elbette sevmiştir. Yoksa o ilişkinin içinde var olmazdı. İlişkinin bitiş nedenini bilmiyorum. Fakat aklınızı sevmemiş noktası kurcalamasın.
Siz sadece bu kadar değer verirken nasıl olurda böyle durabiliyor ve davranabiliyor noktasında kendinize soruyorsunuz. Sevgi vardır ama değer yoktur. Değer verilince mutlaka kaybetme korkusu yaşanır ve hatalar telafi sürecine girer. Bazen yanlış bir ilişkinin içinde olduğunuzu çok sonra fark edersiniz. Bunun için zamana ihtiyacınız var. Odak noktası olarak oraya takılmadan yolunuza bakın. Kendinizi o noktada kilitlemeyin.
Sizin her zaman bir duruşunuz olsun. Karşınızdaki insan her ne yaparsa yapsın siz kendi çizgileriniz ve duruşunuzdan vazgeçmeyin. İzlemeyin, bakmayın bile. Sevgi emek ve çaba vermeden olmuyor. Sevginin bahanesi olmuyor, inanın gerçek değer insana çok şey yaptırıyor. Dilediğiniz gibi olsun hayatınız.♥️
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🙏🏻♥️ İlişkimiz yüz yüze başlamıştı. Sonrasında 3 yıldır uzaktan mesafeye iş durumundan dolayı döndü. 2 sene sonra bu mesafeler kesin olarak bitecekti. Mesafelerin son zamanlarda onu olumsuz etkilemeye başladığını ve geleceği göremediğini söyledi. Maddi sıkıntı da yok ama. Sonrasında eskisi gibi hissedemeidğini ve duygularından emin olamadığını bundan dolayı da kısa bi süre iletişimimizi kesebiliriz dedi. Ama yine de ben çok kıymetliymişim. Benim hiçbir hatam eksiğim yolmuş hep olması gerektiği gribiymişim. Sözlerini tutamayan ben oldum falan dedi. Ben de bunları duyunca bi ilişki benim için ya vardır ya da yoktur ayrılalım hatta ayrılıyoruz o zaman dedim. O da itiraz etmedi haklısın vs dedi öyle ayrıldık. Yüz yüze görüşmek istedi son kez telefondan ayrıldık diye. Ben kabul ettim içimdekileri söylemek için ama sonra da sıkıntılar oldu ayağını kırmış kendisi diye yüz yüze görüşemeyeceğiz şimdilik. telefondan görüntülü olarak son kez içimden geçen her şeyi söyleyeceğim.