Eskisi gibi samimi değiliz ve çok konuşmuyoruz neden?

Bir kızla tanışmıştım uzun süre oluyor ama çok konuşmak istemedim hatta konuşmak bile istemediğim de oldu başlarda. Ama karakter olarak o fazla arkadaşı olmayan biraz da cahil gibiydi ve erkekle nasıl konuşulacağını bilmeyen biriydi. bende yalnız kalmaması için konuştum. Sonra çok ilgili davrandı benimde hoşuma gitmeye başladı sonra. Tanıştıktan 1 1.5 yıl sonra İngilizce öğrenmek için girdiği uygulamadan erkeklerle tanışmış onlarla da samimi şekilde konuşmuş. Bende yedirenedim kavga ettik küstük. Uzun zaman sonra özledim diyerek geri geldi. Ama ben mesaj atınca yazma işim var diyip tersledin hep ben sildim onu. Sonra uzun zaman sonra yine yazdı Bende affettim yine konuştuk ama sonra eskisi gibi mesaj atmıyor ben atıyorum çok umursamıyor. Eskiden mesaj atınca anında yazar sevinçli olurdu şimdi bazen yazmıyor bile. Bende kızıyorum neden umursamıyorsun onlarla konusuyorsun hala neden bana yazmıyorsun duzgun cevap vermiyorsun diyince de, sen cok kafana takıyon takma diyor bana, birde diyor ki Sonra sen benim sevgimi görmüyorsun sen benden uzaklaşıyorsun diyor yazmıyor sonra. Suçu bana atıyor. Hep tamam anladım gibi tek cevaplar veriyor. İsteksiz konuşuyor yani. Derslerime cok calısıyorum diyor babam var diyor vs vs. Sevgili değiliz flörttük. Ben ne yapmalıyım arkadaşlar. Bu kızın derdi ne acaba bir yardımcı olur musunuz. Hayatımdan silip gitmek isteyince gitme seviyorum diyor napacağım ki ben. Hep mesajlarımı umursamıyon ki mesaj atmaktan tartışmaktan bıktım. Hep o istediğinde cok konusuyoz Baska türlü konusmuyoruz bile şimdi çok.
Eskisi gibi samimi değiliz ve çok konuşmuyoruz neden?