Kızla çevrimiçi oluslarina dayanamiyorum engellermisin beni dedim yarim saat oldu giriyor girdigi halde görüldü dahi atmadı engellemedi bile, niye sizce😥
Güncellemeler
+1 yıl
Görüldü yapmadan engellemiş 👌🏻🥺
Çevrimiçi oluşuna bakmamak için bugün yarım saat önce mesaj attim engelle diye engellemedi sizce niye?
Acı cekmem hoşuna gitmemeli bu kiz yokken engellemezdi kiz oldugunda surekli. yaziyom dye bi ara engelledi birkez daha bugün istedim engelle diye engellemedi sebebi elinde tutmak olsa sanmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkek milleti bizim kadar kasmıyor çünkü. Kendine gel.
Engellemek çok kolay çok kez yapti bunu neden yapmak varken engellemek varken boyle. yapıyor
Seni takmıyor da olabilir delirtmek istiyor da olabilir
😓😓daha önce engellemisti kiz var diye ben kaldırttim bakayim diye ama kaldir dedim şimdide engellemiyro
Sen engelle hiç uğraşma
Yaw delimisin sen Sen engelle cocuk zevk aliyordur sen oyle yazdikca Engelle hemen
Engellesem inan hic durmam engellerim ama yapamiyorum
Ben yapicam valla Engelle suni sinir oldum valla
😓😓
Aferin sana cocuk orda kizla guzel vakit gecirdin Sen burda uz kendini Devam et boyle
Sen engelle ne şov yapıyon sevgilisi varmış işte ayıp değil mi
Simdi kardeşim detayi bilmediğim için ayıp değil mi falan deme
Kızım ezik misin inanamıtprım ya kendine geeeeeeel
Eziklik demeyelimde, bu konuda ve o konu olunca kendime engel olamiyorum
Kendine bunu hatırlat bence ne zaman böyle saçma bir şey yapacak olsam ezik misim diyorum yapma lütfen sil numarasını
Kanka tamamda bu yaptığı ne şimdi Allah aşkına 😓
Bile bile engellemiyor sana acı çektirmek için.
Sevgilisi de varken neden hala yapıyor bunu bana😥
Senin acı çektiğini bildiği için.
Acı cekmem hoşuna gitmemeli bu kiz yokken engellemezdi kiz oldugunda surekli. yaziyom dye bi ara engelledi birkez daha bugün istedim engelle diye engellemedi sebebi elinde tutmak olsa sanmıyorum
Boşver sil numarasını.
Engellemiş goruldu yapmadan bile
İyi olmuş boşver.
Amacı kudurtmak başarmış sanırım.
Hayır niye kudurtuyor amacı ne
Bir insani niye kudurtursun icinde hala ona karşı birşeyler olurda ondan
İlgi seviyo
Gitsin sevgilisi versin diyecemde kimse benim gibi buna tahammul edemez, eğer bu kizi ciddi anlamda sevseydi direk engellerdi demi
Tabi ki sevseydi senden ilgi beklemezdi sevgi açlığı var sen de onu tatmin ediyosun hoşuna gidiyor açık kapıda bırakıyor
Biz 7/24 konusurduk bununla, bu kız sadece geceleri yazıyor buna ilgi açlığı bundan sanırım 1.5 sene boyunca yaptı simdide yapiyor😥
Görüldü yapmadan engellemiş :))
Senden vazgeçemiyor
Sevgilisi var :)
Olsun seni Yedekte tutuyor
Sanmiyorum
Aynısı benim başıma geldi şimdi fake hesap açmış beni takip ediyor
sen engelle