Aşk İlişkileri Bir tarafını açmış kızlara bakmayan erkek var mı dünyada? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim instagramda kalça dansçılarını takip etmiş cok midem bulandı kabullenemiyorum. Ne yapmalıyım Bir tarafını açmış kızlara bakmayan erkek var mı dünyada? Cevapla Instagram Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Limansisleri Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevgilim olmasa da takip etmiyorum. Marifet olarsk söylemiyorum. Benim gibi düşünen çok erkek vardır. 0 0 Yorumla
MrShutdown Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Ben bakıyorumda itici geliyor sonuçta alıcısı çok olan bir şeyi ben niye seveyim 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Bir tarafını açan erkeğe bakmayan kız varsa erkek de vardır. 0 0 Yorumla
yağız_delikanlı Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl kabullenemiyorsan sen kalça dansı yap seni takip etsin, niye burada tatava yapıyon 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kör erkekler bakmaz.. 1 0 Yorumla
selenophiile Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl yaaaa kıyamam sana ama böyle birini bulman çok zoe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sevgilim olmasa da takip etmiyorum. Marifet olarsk söylemiyorum. Benim gibi düşünen çok erkek vardır.
Ben bakıyorumda itici geliyor sonuçta alıcısı çok olan bir şeyi ben niye seveyim
Bir tarafını açan erkeğe bakmayan kız varsa erkek de vardır.
kabullenemiyorsan sen kalça dansı yap seni takip etsin, niye burada tatava yapıyon
kör erkekler bakmaz..
Ablanın memişlere baktım valla
Kalça dansını itici buluyorum ben
Vardır. İnterneti yoktur 😄
Yarın karıya da gider
Bakar Dekolte giyenlere bile bakarım.
Var ama çok çok nadir
Herkes bakar.
Açtıysa bakarım
yaaaa kıyamam sana ama böyle birini bulman çok zoe
Bu da ney giyin bacim derdim o teknede olaydim