Terazi burcuyum 1 aylık ilişkim var öncesinde 4 senedir tanıyorum ve uzak ilişki. Ben karakter olarak çok güler yüzlü konuşkan hareketli biriyim ama sevgilim akrep burcu tam tersi daha soğuk durgun biri ve aramızda doğru düzgün sohbet edemiyoruz ve ben kendimi sanki bişey yapmışım gibi hissediyorum sürekli kendimi onun gülmesini konuşmasını beklerken buluyorum ve içimde keşke ayrılsak böyle ilişki mi olur konuşamıyoruz hissi uyanıyor ama konu olmadığı soğuk biri olduğu içinde ayrılmak etik gelmiyor sizce ne yapmalıyım ne düşünüyosunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
akrep erkekleri biraz öyle oluyor ya seviyor mu sevmiyor mu onu bile anlamıyorsun ama sevmese direkt ayrılırdı gibime geliyor.
konuşmanız nasıl ne bileyim hiç kendini anlatıyor mu
anılarını falan
ilk mesajı kim atıyor02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya öyle değil konuşuyoruz mesaj atmada sıkıntı falan olmuyor ama konu olmuyor ve bende sıkılıyorum sanki bana yakın değil soğuk ve böyle insanlarla pek anlaşamıyorum sanki bişey olmuş aramızda böyle his veriyor
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
çünkü herşey sıradanlaştı monotonlaştı. Tv dizileri filmleri bizi ilişkilerimizi etkiledi. Evli ciftler sevgililer artık büyük beklenti içine girdi. Lise zamani kiz ark ile döner ekmek ayran yerken bile deli gibi sevgimiz vardı romantik geliodu o an döner ama şimdi öyle mi? En lüks en pahalı olmalı ortamın 👍
00 Yorumla
- +1 yıl
ilişkide öncelikle zevklerinizin değil kişiliklerinizin uyması gerekir. yani gerekirden kastım; mutlu ve uzun bir ilişki için gerekir. Ama eğer kafama göre takılayım, nasılsa evlenmem ben bunla, biraz gönül eğlendirelim diyorsan istediğini yap. Gerçi gönül de eğlendirilmiyor bununla :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
9Cevap
böyle ilişkimi olur diyosun sen zaten onu sevmiyosun kendin itiraf ediyorsun sen gerçekten onu sevseydin her haliyle severdin bende akrep burcuyum ama kızların bu burç sevdası nedir anlamadım internette yok terazi bu burçla anlaşır yazsa çıkıp o burçtan erkek ararsın bu burçlarrdan dolayı kızlar neden hep başka erkeklerin başka özelliklerine tapıyor anlamıyoruz çocuğa ihanet etme sakın sevmiyosun defol git onun hayatından üzülmez senden ayrıldığı için burda yazdıkkarını ona anlatırsan zerre üzülmez
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Fıtratınız birbirine uygun değil. Bu kadar basit. Ablam da senin gibi, eniştem de aynı sevgilin gibi, evliler ve mutsuzlar. Ablama kızdım, madem böyleydi neden evlendin dedim, aşıktım işte dedi.
Insan kendi karakterine yakın biriyle evlenmeli, peygamber efendimiz de bunu tavsiye etmiş.
Zıt karakterler birbirini çeker diye bir şey yok, sonra evlenip "benim kocam odun, sevgi ilgi vermiyor" diyip ömür boyu mutsuz bir evlilik geçiriyoruz.01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Git konuş, bir süreliğine değişir belki seni kaybetmemek için, ama emin ol bi kaç ay sonra ya da evlendikten sonra tekrar kendi özüne döner. Insan kötü huylarından vazgeçebilir ama karakterini değiştiremez.
Bende burçlara yönelik konuşmayı severim fakat burçla alakası yok bunun her bireyin yanında rahat olduğu açıldığı bir insan vardır bu kadar soğuk olması pek de normal bir olgu gibi durmuyor açıdığın ve katlanmak zorunda gibi hissettiğin için devam ediyor olabilirsin ama yerinde olsam kendimi dinlerdim erkekler kolay kolay sevgililerinin yanında bu kadar itici olmazlar katlanmak zorunda da değilsin şu an katlandın evet bir şekilde ilerliyor fakat ileride çok büyük sıkıntılara yol açar
00 YorumlaBenim de flört ettiğim birisi var uzaktan ama kız soğuk bildiğin sohbet edemiyoruz... Bilmiyorum belki de başka konuştugu birisi vardır. Belki de gerçekten soğuk yapılıdır. Bence bunu ona bir açıkla, ben açıkladım fırçalamadığı kaldı.
00 YorumlaYhaa aynı benim ilişkim 😅😅
Ama ciddi insanları seviyorum ya o yüzden memnunum00 Yorumla- +1 yıl
ortak nokta yoksa konuşamıyorsa devam etmek yanlış zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Sohbet yoksa biter öyle ilişkimi olur en yakınında iletişim kurmak saçma olur
00 Yorumla- +1 yıl
Bende terazi burcuyum ilk sevgilim akrep burcuydu ve asla anlaşamazdık
00 Yorumla - +1 yıl
Akrep hemen ısınmaz ama sabırlı olup ısıttınız da aman aman geceler uzun 😂😂 kendimden bilirim
10 Yorumla - +1 yıl
Canım sende kendimi gördüm ben de teraziyim eski sevgilim akrepti yaşadıklarını hissettiklerini bende hissettim ayrılık kaçınılmaz oluyor hakkında hayırlısı olur inşaallah
00 Yorumla Sizin birbirinizden soğumuşsunuz zaten ayrılın gitsin
00 Yorumla- +1 yıl
Aynı sorun zor ama ben bırak derim üstüne gitme o sana gelsin
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
bende tam tersini yasiyorum sevgılım terazi ben akrep bazen o kadar suskun oluyor ki mum gibi duruyo.
00 Yorumla - +1 yıl
burçlara fazla takılma!
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Uzak ilişkiden olmaz 3 sene sürdürdüm boşver.
00 Yorumla iletişim kurmayabilirsiniz
00 Yorumla- +1 yıl
Uzak ilişki pişmanlıktır
00 Yorumla etik ne knk iş mi yapıyosunuz ayrıl gitsin
00 YorumlaDüzeltmeye çalış
lütfen hemen kestirip atmayın02 Yorumlareele dönünce işler değişir zorlama bence
00 Yorumla- +1 yıl
İnstagrama yaz sjsjs
00 Yorumla - +1 yıl
Nedenjki
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
İle-ti-şim... Olmazsa olmazımız. İletişim kurabildiğiniz insanla gönül bağınız uzun sürer. Konu ne olursa olsun İletişim sağlıklı olduğu sürece çözüme iyi veya kötü kavuşulur. Ama İletişim yok ise kafanızda sürekli "sanmalar" gelir gider.
Sanmak da insanı ziyan eder. Bu konuyu karşınızdaki insanla konuşmayı ve çözüm odaklı bakmayı deneyin. İlişkilerde yaşanan probleme çözüm odaklı bakılmadığı sürece duygu ve düşüncedeki iniş çıkışlar hiç bitmez. Hal böyle olunca kendinizi çok yorulmuş hissedersiniz. Beyin yorgunluğu insanı hayli yıpratır. Kişilikler birbiriyle çok uyuşmayabilir, elbette.
Ama bir ilişkiyi ayakta tutmak ve gerçekten var olan bir sorunu çözmek istiyorsak özveri mutlaka göstermeliyiz. İlişkilerde sorunlar olur ama çözüm odaklı yaklaşmalılardır çiftler. Öz eleştiri yapabilmelidirler. Empati kurabilmelidirler. Duymaktan ziyade dinlemeyi bilmelidirler. Var olduğunuz ilişkide gerçekten mutlu musunuz, değil misiniz? Bu soruyu kendinize samimiyetle sorun. Karşınızdaki insan sizi gerçekten seviyorsa mücadele yoluna girecektir.
Belki sizin istediğiniz gibi olmayacak ama en azından elinden geleni yapan bir insanı görebilmeniz gerek. Sevgiyle, huzurla kalın.😊
Banada yardımcı olabilir misiniz 🙏
@Csknnn tabiki olurum😊
Aşağı yukarı 2 senelik bir ilişkim var. Ayrıl barış ilişkisiydi bizimki ama. Beni kırar uzer ama sonra pişman olur özür diler. Değişmek için çok sözler verdi ve en ufak tartışmamızda yine tutamadı sözünü. 2 3 haftadır ayrıydık bana sinirlenip resimlerimizi bile yakmış. Ama şimdi çok pişman olduğunu söylüyor bi an önce benimle ciddi yola girmek istiyor. Psikoloğa ve piskiyatriye gitti bugün bu takıntılı ve sinirli halini yenmek için. Erkek arkadaşım daha 21 yaşına yeni girecek aynı yaştayız. Doktor bu yaşlarda daha karakter oturmadığı için böyle olman normal demiş. Beni çok sevdiğini söylüyor ve ben ne yapacağım bilmiyorum. Inanmali miyim?
...
@Csknnn bana instagram adresi üzerinden ulaşabilirsiniz @demet. kolkilic