Aşk İlişkileri Platonik aşkı anlatan en güzel şarkılar hangileridir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Detay yukarda arkadaşlar. Öneri yaparsanız sevinirim... Güncellemeler+1 yıl sevdiğim çocuk için storye atacağım. sevdiğimi biliyor. baya yaşanmışlığımız var ama bu aralar biraz aramız açıldı... Platonik aşkı anlatan en güzel şarkılar hangileridir? Cevapla En Güzel Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Avamir-2 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Aslında bitane aklıma geliyor 2000 li yıllara ait, ben çok seviyorum ama şimdi nesil için, çok ilkel yasa nostalji gelebilir... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ben yeni şarkıları çok sevmiyorum. o yılları daha çok seviyorum. Yorumla Soran +1 yıl o yüzden önerebilirsiniz Yorumla Avamir-2 +1 yıl Peki tamam şarkı adı aşk mahkumları, Ömer DanışEğer beğenirsen bunu bildirirmisin bana... Yorumla Soran +1 yıl tamamdır dinliyorum hemen Yorumla Soran +1 yıl Sevenler hep böyle yansın gitsin mi?Sevdiysek kalbimiz var diye sevdikAşıklar hiç yoktan ölsün gitsin mi?Sevdiysek kalbimiz var diye sevdikAşıklar hiç yoktan ölsün gitsin mi?Baya anlamlı bir şarkı teşekkür ederim... Yorumla Avamir-2 +1 yıl Aynen de bu şarkı, beğenmene çok sevindim, teşekkür ederim... Yorumla
avcjsksjdksm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl youtube alisamadim yaz tam senlik bende ayni durumdayim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaa :(( Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim bu arada Yorumla
ScooTeR Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Lethian Dreams-Never Be Found tarzını bilmiyorum ama dinlemeni isterim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
maviaskk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cem Adrian geldi aklıma direkt. Tek kişilik aşk. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl çok teşekkür ederim <3 Yorumla maviaskk +1 yıl Üzme güzel canını, sevginin tadını çıkar.. rica ederim 💓 Yorumla Soran +1 yıl üzülmemek elde değil işte. teşekkürler tekrardan.. :) <3 Yorumla
mjst_sea Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerçek aşkı neden aramiyorsun? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimse beni sevmiyor çünkü Yorumla
Acaip_kadın Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eğlen güzelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hahaha teşekkür ederim Yorumla Acaip_kadın +1 yıl Rica ederim Yorumla
Hahahahahytyt Takip Et Yoda Yaş: 99 , eic 95% +1 yıl Dam üstünde ülkeler 0 5 Yorumla Hahahahahytyt +1 yıl Uğnlere olacak ben böyle duzeltmemnin Yorumla Soran +1 yıl saçmalama ödjdjfjf Yorumla Hahahahahytyt +1 yıl cok güzel şarkı nsjwbsbww tam benlik Yorumla Soran +1 yıl ya ne demezsin Yorumla Hahahahahytyt +1 yıl Gwuwbshw niye ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aslında bitane aklıma geliyor 2000 li yıllara ait, ben çok seviyorum ama şimdi nesil için, çok ilkel yasa nostalji gelebilir...
ben yeni şarkıları çok sevmiyorum. o yılları daha çok seviyorum.
o yüzden önerebilirsiniz
Peki tamam şarkı adı aşk mahkumları, Ömer Danış
Eğer beğenirsen bunu bildirirmisin bana...
tamamdır dinliyorum hemen
Sevenler hep böyle yansın gitsin mi?
Sevdiysek kalbimiz var diye sevdik
Aşıklar hiç yoktan ölsün gitsin mi?
Sevdiysek kalbimiz var diye sevdik
Aşıklar hiç yoktan ölsün gitsin mi?
Baya anlamlı bir şarkı teşekkür ederim...
Aynen de bu şarkı, beğenmene çok sevindim, teşekkür ederim...
youtube alisamadim yaz tam senlik bende ayni durumdayim
yaa :((
teşekkür ederim bu arada
Lethian Dreams-Never Be Found tarzını bilmiyorum ama dinlemeni isterim
Teşekkür ederimm
Cem Adrian geldi aklıma direkt. Tek kişilik aşk.
çok teşekkür ederim <3
Üzme güzel canını, sevginin tadını çıkar.. rica ederim 💓
üzülmemek elde değil işte. teşekkürler tekrardan.. :) <3
Gerçek aşkı neden aramiyorsun?
Kimse beni sevmiyor çünkü
Eğlen güzelim
hahaha teşekkür ederim
Rica ederim
Dam üstünde ülkeler
Uğnlere olacak ben böyle duzeltmemnin
saçmalama ödjdjfjf
cok güzel şarkı nsjwbsbww tam benlik