Arkadaşlar yaşım 27 artık çevrem de evlenmeyen kimse kalmadı neredeyse bende evlenip yuva kurmak anne olmak istiyorum ama kimle görüşsem duygusal anlamda etkilenemiyorum ya da elektrik alamıyorum. Hadi diyelim aldım bişeylere başladık bu sefer de kısa bir süre sonra sıkılıyorum karşımdaki insana ilgi alakayı bırakıyorum zaten 2 ayı geçen ilişkim olmadı belkide arkadaş olarak başlayıp sonra ilişkiye dönse bu şekilde olmayacak ama öyle bir ortamım da yok yani millet nasıl yapıyor ben bu ilişki durumlarına ayak uyduramıyorum bende mi bir problem var nasıl evlenicem ben?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Mutlaka insan olan ortmlara girmelisin, bir ise gir calis veya kurslara git ( dikis, dil ögrenme, el becerisi, dans ) iste herhangi istedigin bir kursa gidebilirsin orda mutlaka insanlarla irtibata girersin arkadas olursun sonra belki hoslanma ask olur evde oturdugun yerde kafede restorant birine asik olup evlenemezsin bide anladigim kadariyla pek beceremiyorsun bu iliski konularini bu yuzden oyle yerler sart
Çalışıyorum
Nasil bir yerde calisiyorsun yanliz mi calisiyorsun?
Kalabalık bir ortamda şirkette çalışıyorum aslında orada hoşlandığım biri oldu ama sevgilisi vardı bakmadı hiç bana geçen duyduğuma göre ayrılmışlar sevgilisiyle
Krizi firsata cevir ozaman :), ona yakislasmaya calis cok abartmadan mesafeni koruyarak. Bilmiyorum nasil bir ortam ama mesela kendine kahve getirirken ayni odadaysaniz onada getirebilirsin ordan sohbet acarsin, veya yardim istiyebilirsin, yanliz kalmaya calis, seni eve birakmasini sagla
Ah ah keşke öyle fırsatlarım olsa ayrı bölümlerdeyiz tutup adama yakın davransam direkt dedikodu çıkarırlar öylede bi yer
Anladim, insanlar neden dedikodu cikarirlar bu durumlar icin hic anlamam sanki en dogal sey degilmis gibi birinden hoslanmak 😓
Hic onunla konusma sansin yok mu? Yemek yerken bile felan?
Bence de ilk arkadaş olarak başlamalı iyi bir şekilde görüp gözlemlemeli o zaman daha emin adımlarla yürüyebilirsin
Valla elektrik meselesi cidden zor. Insan 16 yasina kdr evleneceği insanla tanismis olur diyorlardi. en iyisi eskiye dönüş
elektirik alamıyorsan doğalgaz al elektrik doğalgazdan üretiliyo sonuçta :P
bende hiç evlenmedim hiç kız arkadaşımda olmadı olabilir bu nasip kısmet meselesi işim gücüm var çok şükür maddi durumum iyi ama nasip olmazsa olmuyo karşına muhakkak birisi çıkar
kısmet hakkında hayırlısı bende 31 yaşındayım bekliyoruz muhakkak kısmetimiz vardır Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. karşına kötü birisi çıktımı vay haline Allah korusun
bende evlenmek istiyorum ama işte doğru kişiyi bulmakta
hakkında hayırlısı olsun
Benzer durumlar yaşadım açıkçası ben de merak ediyorum, öğrenirsen benimle de paylaş :)
Sorun millette değil sende
Hemen soğumak nee
Kız bilmiyorum elimde olan bişey de değil ya ben bi erkeğe tam anlamıyla bağlanamıyorum
Çok tuhaf cidden🤷🏻♀️
Zekaya aşık olanlar vardı sapyoseksuel mi ne belki onlardansindir
Olabilir bak mesela gidip diş doktorumdan hoşlanıyorum olmayacak kişi yani
Al işte sorunu buldukk 🥰
Bunu bende farkında değildim cidden teşekkür ederim 🤩
Ne demek matmazel rica ederim🎀
yanı yaş ılerledıkce begenmek zor oluyor
Ben hep böyleydim daha önceki yaşlarımda hiç ilişki istemedim zaten
o zaman ısın daha zor :)
Hayırlı kısmetler cıksın karşına
Kafan dengi birini bulmak istesen bulursun
tanisalimmi yakinsak bi kahve ilerde
Nerde yaşıyorsun
izmirde siz
İstanbul yani uzak
cok degil aslinda özelden biraz sohbet edebilirmiyiz yani illa olcak degilde
hmm
Yaaaa ne güzell ☺️🙈🤗
Nesi güzel
Kimsin merak ediyorum 😔
Niye
İşteeee
Nasibin denk gelmemiş daha
sen benimle tanismadin daha
Trafo kurabilirim knka istiyorsna :D
Elektrikçi lazım sana şase yapmışın🙄
Biraz sosyalleş.
Nasıl mesela
Çeşitli kurslara yazıl, düğünlere git , kalabalık mekanlarda takıl arkadaş edin..
Arkadaşta edinemiyorum erkekler direkt ilişki gözüyle bakıyor
O yaşın verdiği saçmalık , ortalama her erkek 15-25 arası öyledir hele hiç yaşamamışsa onu bir şey sanar , çoğu zamanla düzelir tabi istisnalar kaide bozmaz.