Benim yazdığım
“Haa söyle biraz gul iyi yaa geçer bas agrin”
Onun cevabı
“Sen burda oldugun surece ben herzaman gülerim 😊”
Benim yazdığım
“Yüzünde gülümseme hiç eksik olmasın ☺️ ben burdayım sende burda olduktan sonra😉”
Onun cevabı
“Bir erkek burdayim der ama bir adam söz verir ve sözunde durur”
“Cok sukur seni tanidigim güne ❤”
Benim cevabım
“Hadi bakalım ama söz vermek, borçlanmak gibidir. 🙄
Bugünün sözünü tutuyorsan, yarın da tutacaksın demektir...
Ben herzaman derim tutmayacağın sözü verme yinede iyi düşün bence 😊”
Buna cevap vermedi baska konuya geçti.
Sonrada sustu
Benim oyle cevap vermemin nedeni yine böyle konuşurken sustu bende üzerine gitmedim iletişim kesildi.
Yılbaşı gecesinden beri tekrar konuşuyoruz ben yanlışla onada yılbaşı mesajı atmış bulundum sonrada tekrar konusmaya başladık ben buyuzden pek inanmıyorum aslında içimden geçen sen ancak erkek sin adamlık ne gecer diyip basa sarmak ama uzatmadim. Belki cidden bana karşı bir hissi vardır diye sizin düşünceniz nedir?
“Haa söyle biraz gul iyi yaa geçer bas agrin”
Onun cevabı
“Sen burda oldugun surece ben herzaman gülerim 😊”
Benim yazdığım
“Yüzünde gülümseme hiç eksik olmasın ☺️ ben burdayım sende burda olduktan sonra😉”
Onun cevabı
“Bir erkek burdayim der ama bir adam söz verir ve sözunde durur”
“Cok sukur seni tanidigim güne ❤”
Benim cevabım
“Hadi bakalım ama söz vermek, borçlanmak gibidir. 🙄
Bugünün sözünü tutuyorsan, yarın da tutacaksın demektir...
Ben herzaman derim tutmayacağın sözü verme yinede iyi düşün bence 😊”
Buna cevap vermedi baska konuya geçti.
Sonrada sustu
Benim oyle cevap vermemin nedeni yine böyle konuşurken sustu bende üzerine gitmedim iletişim kesildi.
Yılbaşı gecesinden beri tekrar konuşuyoruz ben yanlışla onada yılbaşı mesajı atmış bulundum sonrada tekrar konusmaya başladık ben buyuzden pek inanmıyorum aslında içimden geçen sen ancak erkek sin adamlık ne gecer diyip basa sarmak ama uzatmadim. Belki cidden bana karşı bir hissi vardır diye sizin düşünceniz nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ezberlenmiş kelimeler bunlar bence...
Ezberden mi konuştu yani? Ben de ciddiye aldım 😅🤦🏻♀️
Bana göre öyle ciddi olsaydı iletişime devam ederdi :)
Gece 1de sanki bilmiyor erken uyudumu yazmış uyudun mu diye. Bu duruma kızınca bende yazmamaya karar verdim iyi geceler mesajı atmadım iste sonrada gece uyudun mu diye soruyor ancak galiba aklına geldim. Sallayacağım gitsin
Gece birde uyudunmu diye yazan bir erkek hayırlı birşey için yazmaz bunu sana söyliyim... ya seks konuşmak için sorar ya da resim istemek için..
Haa yok oyle bir terbiyesligi bu zamana kadar olmadi zaten ben ona kendim izin vermem. İki defa geç saatte konuştuk sordu şeyler geleceğe yönelik sorulardı
Şimdi onu sizden daha iyi tanıyan olamaz elbette biz sadece olaya yüzeysel bakarız ve varsayımlarla hareket edersiz gerçek onun iki dudağı arasındadır yinede... güven duyuyorsanız vazgeçmeyin..
Eğleniyor randevu
Niyeti ciddi degil yani diyorsun
Evet alay ediyor