Bazen kafasına göre davranıyor gibi hissediyorum üstüne düşmüyorum belirli konularda hesapta sormuyorum ama üstüne düştüğümü iddia ediyor öncelik sırasına devamlı kendisini yerleştiriyor ve bencil oldugunu düşünüyorum ve yakınlaşınca benım sıcak davranasım gelmiyor peşinde koşturmamı istiyor ama zaten üstüne düşen sürekli pas veren bır kız da degılım sorun nerde ben ne yapmalıyım
Mesela dün bırsey paylaşmam gerekti aradım ama bazen bırseyler le ugrasıyo ve dün onlardan biriydi bana onun üstüne cok düştüğümü ve ilgi verdıgımı iddia edıyo ama aslında vermıyorum
Ya siz kadinlar boylesiniz iste guzel arkadaşım zaten ilgi vermiyorken tamamen kendini çekersen sadece kaybedersin ilgili ve ilgisiz durumu goster ona sadece Şu an zaten ilgisizsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sorun sende değil eleman anormal
Mesela dün bırsey paylaşmam gerekti aradım ama bazen bırseyler le ugrasıyo ve dün onlardan biriydi bana onun üstüne cok düştüğümü ve ilgi verdıgımı iddia edıyo ama aslında vermıyorum
Araman bile bir ilgi aslında ama bunu anlayacak durumda değil herhalde konuşmak bile bir ilgidir
Bence sorun sevgilinde
İlgi ver
Neden ki
İlgi verirsen sorunun çözülür hemen degil ama acele etme bir zaman sonra cozumlenicek
İyi de adam cok ilgilisin dıyo öyle olmadığım halde
Arasındaki farki anlasın diye eniste biraz salak o yüzden kusra bakma
Anlaması İcın kendımı tamamen cekemem lazım
Ya siz kadinlar boylesiniz iste guzel arkadaşım zaten ilgi vermiyorken tamamen kendini çekersen sadece kaybedersin ilgili ve ilgisiz durumu goster ona sadece Şu an zaten ilgisizsin
Nasıl İlgisizim ya bunu nerden cıkardın napayım mesela
Bilemedim