Erkeğin sevgilisi varsa, kızların ilgi odağı oluyor😬 Yalnızsa, ölmeye terk ediliyor😄
Kendim için demiyorum inanın, bu genel bir sorun!
Kendim için demiyorum inanın, bu genel bir sorun!
Evli olan insanlar eşlerini aldattıkları kişiye kolay kolay zarar veremez yani karşı tarafa baş ağrısı yapmaz. Bu sebeple kadın veya erkekler kendilerini korumak için evli insanlara yanaşırlar veya sevgilisi olan insanlara.
Anlayamadım ama yorum için teşekkürler 😜
Bu kadar mı güzel anlatılır, evliydim. Onlarca kızı zorla def ettim başımdan boşandım kızlardan uzak durdum bı zaman abi sonra bı kız gelmedi ya şeytandan beterler ya karım var ne ugrastiniz benle , ya gece 2 kız arıyor , boşandım kızın yanına gittim derdin ne diye kız hiç dedi sadece şeytan bile anlamamış ben nasıl anlatayım akıllarını😶😶😶😶
%90 böyle dostum..
Yok yüzde 100 böyle
%10 pay bırakayım dedim ama Haklısın vallahi
Bırakma yaşım 41 KS. Ne oldu neden yaptılar bilmiyorum yaşımı.24 göstermiş değiştiremiyorum da vallahi 300 üzeri kiizla oldum. Hepsi ayni sorunn çok doğru
bence bir erkeğin sevgilisi varsa ve kızların ilgisini cekiyorsa bence bu sadece hırs yani bide cıktığı kız güzel değilse hırs yapar yani bu zamana kadar buna benzer bişey yapmadım allaha şükür
Allah razı olsun senden Örnek bir davranış sergiledin Ahlaklı insanı herkes sever
teşekkür ederim <3
Aslında senin dediğin bir nevi doğru, araştırmalara göre yanında biriyle gezen karşı cins daha çok dikkat çekiyormuş sadece kadınlar değil erkekler içinde geçerli 🤷🏻♀️
Kesinlikle bizim için geçerli değil İşin ucunda dayak var Ne diyorsun 🤣🤣
Cevap
3Cevap
ben hiç dediğini yaşamadım bence bu güvensiz kişilerin sıkıntısı sevgili yapınca kendileri değişiyor diye kızlar farklı davranıyor
Keşke dediğin kadar basit olsa
Benim de durumum öyleyken fark etmiyordum inan 😊
Her yerin alfa adamıydım Kızları reddettikçe daha fazla geliyorlardı Taciz derecesinde
Ne zaman ki kendimi geri çektim Bu durumları fark ettim 😊
Bence sadece erkeklerde değil kızlarda da aynı şey oluyordur
Gerçekten olmuyor Yurtiçi yurtdışı o kadar yoğun bir hayatım oldu ki bu konuda genelleme yapabildim Biz erkeklerde yenge mantığı var Zaten çoğu şeyi kendim deneyimledim
Iste kiz kizi desteklemesi lazim. Ama kizlar birbirinin en buyuk dusmani
Gerçekten öyle Yarış mı desem Kıskançlık mı desem🤔
sevgilim olduğu zamanlar, çok daha fazla talep görüyorum..
bu bir gerçek :)
Baxı kızlar savunmaya geçip kabul etmiyor ama biz yaşadığımızı biliyoruz 👍
hee aynen, şöyle bir durum oldu sevgilim yokken kız beni red etti, sonra sevgilim varken beni öpüşürken gördü kıskandı sevgilimden ayrıldıktan sonra benimle tek gecelik yaşayıp beni terk etti
Allah belasını... böyle tiplerin 😬
Market tüketimi algısı galiba... Bir şeye rağbet varsa iyidir herhalde... 😁 Açıkçası bulunduğun sosyokültürel yapıyla alakalı birşey... 👆 Değiştir..
Güzel bir yorum, teşekkürler 🤗
Bana da ilginç geliyor bu durum dünyada bekar erkek yokmuş gibi evli sevgilisi olan erkeye yapışmak ne aklım almıyor almasında zaten sınır bir konu..
Bu her iki cinsiyette de var bence. Kızlar da erkekler de bunu çok sık yapıyo.
Hiç alakası bile yok 😬 Nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz🤔 Bizim Trabzonda böyle bir şey yok 😊
Dünyada 7 mr insan var sadece Trabzona bakmamak lazım😅 İstanbul dayım var mı dahası
Guru, kızı sen de haklısın çevrene göre 🙃 demek erkeğin de şerefsizine şahitsin😃
İstanbulu senden daha iyi bilirim ama sen kız gözüyle bakıyorsun o farklı bir durum 😊
Şimdi İstanbul u benden daha iyi bilmen için beni tanıman gerek bu 1. Ikincisi de evet kız gözüyle bakıyorum senin erkek gözüyle baktığın gibi
Hatta kız gözüyle değil subjektif bakıyorum iki taraf da yapıyo dedim
Seninle inş tanışacağız tabi eğer lütfedersen😃
demek beğenilecek biri, iyi bir sevgili algısını yaratıyor işte
Sanmıyorum Kıskançlık de şuna
kıskanç değilim
Demek sen de öylesin 😲 Yaptığını sana da yaparlar unutma
ne alakası var aptal mısın sen anlamıyor musun?
sevgilisi olan biriyle alakam yok
Kaç gecedir uyuduğum yok Aptal değilsem de sersemim 😊 anlayamadım bağışla 🤗
sersemken yorum yapma delirtme beni afsh
Tamam haddini aşma artık 😉 yoksa sana lanet olası patronun kim olduğunu gösteririm😜
patron benim hı hı😌
Hiç vazgeçmiyorsun 😄😄
evet😂
Takip et beni daha çok kavga edelim 😄😄
cıks
Öyle bir şey mi oluyormuş 🙄
Tebrik ederim senin gibisine pek rastlamadık 😊
Başkasının malı kıymetli.
Hiç sorma ya 😬
Kaynağın yanlış. Erkeyin sevgilisi varsa, ona yaklaşılmaz
Öyle değil bunu kendimiz seçemeyiz
Kendi adınıza konuştunuz ama durum bu gerçekten Çölde kutup ayısı, bahtsız bedevi bunları duymuşsunuzdur Ben üretmedim 😄
Yoksa sen de mi sevgilisi olanı hedef aldın 😲
Cansın öyleyse Allah cv mutlu huzurlu örnek bir evlilik nasip eylesin
Çok saçma bakış açısı ve genelleme.
Öyle olsa bile sizin yüzünüzden olmasın.
Keşke öyle olsa 😬
Kesinlikle değil Erkeklerle bir konuş bak neler diyorlar 👍
Ben kadın adasında felan değilim ülkenin en büyük şehrinde yaşıyorum ablam 😁
Abla seninle tartışmak istemem ama gerçekten durum böyle Biz erkeklerde bi kızın çıktığı yoksa 10 kişi teklif eder (ben hariç) varsa o 10 kişi de ona yenge der. Kızlarda tam tersi eğer bir kızın en yakın arkadaşıyla sevgili değilsen umrunda olmazsın Kızlara hakaret gibi düşünmeyin sadece birbirini eziyorlar Acıyorum yazık
Ne erkekler var hiçbir kızın hiçbir zaman ilgilenmediği...
kaynak popon mu
Ne demeye çalıştın 🤔
Şimdi anladım Yok canım gerçek hayat Sen biraz izole kalmışsın belli ki Yaşın genç bizim gibi 30lara gel göreceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?