Arkadaslar cok önemli bir konu bu. Beni sevdiğini düsünüyordum ama belki yanilmista olabilirim biz tanistigimizda yeni bir iliskiden cikmis evliligin esiginden dönmüs evet o kisiyi sevmis ama beni de sevdi eminim ya da ben oyle inanmak istiyorum. Neyse nişandan sonra yan yana olan fotoğraflarda dikkat ettim yüzügü olan elini hep gizliyor yani bunu bilerek mi yapiyor bilmiyorum ama ben israrla parmagimi gösterdigim halde o gizliyor. Neden böyle yaptigini inanin bilmiyorum beden dilinden anlayanlar var mi? Yani halinden memnunsa neden elini gizleme gereği duyuyor? Parmagiyla alakali bir sorun yok kesinlikle ki oyle bir sey olsa asla sorgulamazdim. Bazen aklima eski sevgilisini unutamadigi icin diye düsünüyorum ama Nisan günü mutluyduk ama sonra cok değisti. Kafasi hala karisik mi bilen erkeklere sormak istiyorum. Korkum beni yara bandi olarak kullanmis olmasi yani ilk baslarda iyi geldim belki ama zamanla pisman olmus olmasi, onu unutamamasi... Lütfen yardimmm?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni yara bandı mı yapar yoksa selpak peçete mi yapar bilemeyiz.
Nerden bilelim adamı, tanımıyoruz etmiyoruz dümbülük.
Dümbülük ne demek be sacmalık insan..
Yaşın kaç
26
Güzel misin
Güzel misin bu nasıl randomluktur MK ajfjsjxjsjaj
Nisan günü mutluyduk ama sonra cok değisti ne gibi değişti
Nisan günü keyifliydi ama sonradan sanki isteksiz gibiydi mutlu degildi ve refleks olarak mi bilmiyorum elini hep gizleme geregi duydu...
Biraz daha dikkat et hala öyle değişikse otur konuş birşeylerden emin olmadan evlenme sakjn
Evet ben de ondan dolayi soruyorum pisman oldu diye korkuyorum..
Dediğim gibi konuşmalısın evlenmeden önce sonradan daha sıkıntı olur
Evet hemen evlenelim demesinden anlamaliydim iyilesmemisti tam benimle iyilesecegini sandi :(
O içindekileri bitirmeli dediğim gibi evlenme senin açından kötü olur
Kullanılmışsın çok net 😂
Hala nisanliyiz ama acik bir dille nisani atalim demedi :(
Demez zaten devam eder ama istemeye istemeye
Evet ama ben birakamam ki... Ben ona tamam dedim bu yola ciktim yari yolda birakan ben olacagim o zaman.. Hemen evlenelim demesinden anlamaliydim cok hizli karar verdim of benim hatam hep...
Sende dünden razı gibi görünmüşsün. Yanlış yapmışsın
Evet ama hatam cok belki barisacaklardi belki unutamamisti beni kullandi iste buna ben izin verdim
Zor bir durum senin içinde zor
Çok saçma bir kafan var
Kafam saçma değil bu utanilcak bir durum değil ben elini gostersin demedim saklamasin dedim tavir ve hareketleri de degisti bu pisman olan bir erkek tavri mi sadece onu sordum..