Geçmişinde olmadığı için bu kadar didikliyo bence. Bende öyleydim ordan biliyorum 😂🤦🏻♀️ Atıyorum kimle yaptın diyerek kendini onlarla kıyaslamaya nerde yaptın diyerek ne tarz heyecanlar yaşadığını anlayıp yine kendini onlarla kıyaslamaya çalışıyor bence. Sizin aranızda cinsellik düzene girdikçe ve o (bu kavrama şu an yabancı olduğu için) zamanla öğrendikçe geçicektir
Ne güzel açıklama olmuş. Gerçekten de öyle. İnsan yaşamayınca karşıdaki kişi yaşamış olunca ister istemez sorguluyor. Acaba benimle kıyaslar mı o kızı düşüncesi oluşuyor. @elitkişilik
@Yrufigicu evet beni kıyaslar mı diye düşünüyor ayrıca birlikte olursanız bir müddet acaba ben geçmişindekilere göre nasılım diye kendine sorup durucak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka bahsetme bence gecmıste olanları konusmak ıstemıyorum de net ol senle konusulacak seyler sen ve ben de gec
Sadece bir şey yaşadığımı söyledim detay istedi ama vermedim geçmişimde ki insana ayıp olur dedim
Tavrını koy bır daha acmasın. Sert sekılde degıl ama cıddı sekılde sınırını korursan hem hosuna gıder hemde ıstedıgın olur.
Geçmişindeki insana niye ayıp olsun. Kız ne yaşadınız merak ediyor. Olanları anlat ve konuyu sonsuza kadar kapatın.
@Yrufigicu kapanmaz ufurme ordan. Kanka sakın bunun yorumuna ınanıp anlatma. Onun oncesı senı ılgılendırmez senın gecmısınde onu ılgılendırmez.
Sorduğu sorular ne mesela?
Bir de onun geçmişinde cinsellik var mı
İşte kimle yaptın nerde yaptın
O olmadığını söylüyor
Geçmişinde olmadığı için bu kadar didikliyo bence. Bende öyleydim ordan biliyorum 😂🤦🏻♀️
Atıyorum kimle yaptın diyerek kendini onlarla kıyaslamaya nerde yaptın diyerek ne tarz heyecanlar yaşadığını anlayıp yine kendini onlarla kıyaslamaya çalışıyor bence.
Sizin aranızda cinsellik düzene girdikçe ve o (bu kavrama şu an yabancı olduğu için) zamanla öğrendikçe geçicektir
Ne güzel açıklama olmuş. Gerçekten de öyle. İnsan yaşamayınca karşıdaki kişi yaşamış olunca ister istemez sorguluyor. Acaba benimle kıyaslar mı o kızı düşüncesi oluşuyor. @elitkişilik
Aramızda bir yakınlaşma olur mu sizce böyle sorular soruyor
O kıza bağlı eğer sizinle ciddi ise evlenmeden yapmaz. Çünkü kız belli ki sorgucu önem veriyor demekki
İşte emin olamadığı didikliyo. O seninle yapmadığı için diğerlerini kıskanıyor ve sorup duruyor
Bu düşünceler bişe sizle birlikte olmak istemesine sebep oluyor olabilir
@Yrufigicu evet beni kıyaslar mı diye düşünüyor ayrıca birlikte olursanız bir müddet acaba ben geçmişindekilere göre nasılım diye kendine sorup durucak.
verecek sana ondan soruyo
sizi kıskanması
Kaç aylık ilişki
@canberkk34 2
Hızlı yaşamışsınız?
Cinsellik yaşamadık
Özelden yaz kanka bi bizim de 5 sene oldu