Durum şu kütüphanede ders calışıyorum kiz sürekli beni izliyo baya bakıştık çok hoşlandım ondan gerçekten oyle bi bakışma degil kız bildiğin benden gozünu alamıyo ben biraz utangacım gidip kizla konusmadan eline bi kağıt vericem icin numaram ve inst hesabım olacak sizce kiz yanlış anlamaz mı ve bu taktik işe yarar mı sizce ve başka onerebileceginiz baska bisey var mı?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22Çok hoşlanıyorsan git konuş, merhaba de utanmana gerek yok. Başka birisiyle konuşuyormuş gibi düşün.
Ama kütüphane de çok sessiz olmaliyız nasıl o kadar insanin icinde gidip konusurum ki
Sadece inst versem
Kardeşim benim eğer çok utanıyorsan, kütüphane olsun bir şey olmaz. Gir yanına otur sessizce bir iki kelam et konuş sonra numaranı ver.
İnstagram çok saçma bence.
Ama daha önce hic konusmadik sadece bakisıyoruz kiz hic kendisi gelicek gibi degil
Kağıt yazsam iyi olmaz mi?
O zaman yanına oturabilirsin. Ama kağıtla ınstagram veya numara vermek saçma kaçar. Çok istiyorsan otur yanına yani
Orası etüt merkezi gibi kantin falan yok ki bi de yaninda bi tane arkadaşı var ne yapıcam bilmiyorum lutfen yardim et
Kağıt versem çok mu kötü olur sence
Kaç yaşındasınız kağıt verme rezil olursun
17 yim😀
O da benim yaşımda galiba
Hemen açılma kıza ilk başta hem arkadaşıyla hem onla normal konuşmaya çalış kıza çözemediğim bir soruyu sorabilirsin ya da çözdüğü bir kitabı iyi mi tavsiye ediyor musun falan gibisinden
İlk başta ilgilendiğini belli et ama tam emin olamasin kafasını karıştır biraz
Daha once hic tanimadığım bir kızla konuşmadım ben adim atmadim yanii mesela gittim ikisi sohbet ediyolar ne diyerek konusabilirim ki
Çok normal davran kaçıncı sınıf olduklarını sor dediğim gibi kızın çözdüğü kitaba bak tavsiye ediyor musun gibi normal sorular sor
Biliyorun kafani şisirdim ama son bisey daha soriyim sana ben çok utangac biriyim ya elim ayağim dolaşirsa dogru duzgun konusamazsam o zamn tam rezil olmazmiyim
Elin ayağına dolaşmasın bana özelden yaz şimdi isim var ama yardım ederim
Ama benim xperim yetmiyo sen yazamaz mısın?
Gizli üye olduğun için yazamıyorum
Benim sorularımın birinin altına hesabını gizlemeden yaz
Tamam çok teşekkur ederim😊
Knk bence bir kızdan iliski tavsiyesi alma
Knk teklif edeceği kişi kız olduğuna göre bir kızdan tavsiye alması daha mantıklı değil mi sence shndjd
Kesinlikle çok mantıksız denendi ve onaylandı kızların dedigi ve yaptığı tutmuyor.
1-Kaç kere denedin
2-Benim dediğim tutar
Konusamam gercekten cok utangacin kağit versem iyi olmaz mi ki?
O zaman kızı mızı bırak utangaçlığını yenmeye çalış kağıt falan bırakma. Yanına gidip konuşcan başka çaresi yok