Merhabalar 13 yıllık evliyim bir çocuğum var. Eşimle uzun süreli olarak sıkıntılarımız var. İlgisiz biri. Soğuk biri. Odalarımız dahi ayrı. Bir evi paylaşan iki ayrı ev arkadaşı gibiyiz. Son beş yıldır böyle. Aramızda duygusal olarak hiçbir şey kalmadı. Oda bende çocuk için bir arada kaldigimizin farkındayız. Yaklaşık iki yıldır bi oyun sitesinden tanıştığım bekar biriyle sosyal medyadan iletişim halindeyim. Boş kaldığım her vaktimi onunla geçiriyorum onunla konuşuyor derdimi sıkıntımı huzursuzlugumu yanlızligimi herşeyimi ona anlatıyorum. Benim evli olduğumdan çocuğum olduğundanda haberi var. Farklı ülkelerde yaşıyoruz henüz yüzyüze gelip görüşmedik. Sosyal medya üzerinden gördük birbirimizi. Yüzünü gözünü elini ayağını ailesini hayatını TC kimlik numarasına kadar biliyorum. Boşanıp yanına geleyim dedim ben yuva yıkan biri olamam seni kabul edemem bu vicdan azabıyla yaşayamam hayatını bozmak istemiyorum dedi. O böyle derken ben onsuz olmak istemiyorum artık. Aklım fikrim ruhum zihnim hep onunla onda yaşıyor. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Herşey karmaşık. Belkide birilerine anlatıp rahatlama ihtiyacından dolayı yazdım bunu buraya.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1026iyi düşün doğru karar ver
İşte benide üzen o taraf oldu neden gel diyemiyo sevmedim beni. Benim düşündüğüm gibi düşünmüyor çünkü.
çünkü gerçekten seni sevmiyor. o da seninle vakit geçiriyor eğleniyor. çelişki yok mu zaten. yuva yıkmak istemeyen biri neden evli bir kadınla aşk meşk işine girsin
Bana sana değer veriyorum iyi birisin sıkıntılarını dinlemek için yanındayım diyo başka hiçbir şekilde sevgi sözcükler söylemiyo zatende ben onun bu halini çok sevdim ne bilim farklı biri.
işte sende evlilikteki ilgisizliği onda bulduğun için düşüne düşüne duyguların yoğunlaşıyor ve aşka dönüşüyor. ondan sana hayır gelmez. eğer mutsuzsan boşan. ve hayatına bak
aldattın mı yani
iliskiye girdin yani. boyu kisa adamla
😂 güldüm yok tipini gördüm ben boyunda problem yok
Bende gördüm hem de 3 seneden fazla ama orgazm olmadığım birine bi hayat vermem hele ki canım evliliğimi bitirip çocukla gitmek ay ne aptalmışım bi ara ciddi seviyordum gözüme uyku girmezdi düşünmekten Yanyana geldik ve herşey bitti bende muhakkak senin balonda bi yerde söner 🤣
😂alemsin ya. Benimki dinine düşkün biri benimle bırak yatmayı sanal cinsellik bile yaşamıyor sadece sohbet ediyoruz biz onunla. O yüzden sevdim en çokta çıkarsız ve menfaatsiz biri.
He He bizimki de öyle diyordu sen ol yeter sen sev yeter şimdi boşan beni al diyo sektir dedim bende , silkelen kendine gel gerçek biriyle ol sanal hayat değil bak ikisini de denedim ben gerçek biriyle Yanyana kahve yarım saat bi içmek bile güzel anlamlı sanal ne özlüyorsun yok bekliyorsun yok seviyorsun yok hep yok sonu da yok başı da yok orgazm da yok bunalımdan çık biran önce
Dm den konustugim kiza 1 yil once burnundan dolayi mi boyle yarim foto attin dedim engelledi. 2019 eylulde. bu yil yazdim durumunu ssa lmistim özur dilemek icin attim fotosunu guzelsin demek ickn. Sonra twitterda gargamel diye paylasti arkadas benden bildi kiz. Bana igrenc birisin , senle arkadasca konusmustum, dedi durumumu ss aldin arkadasca degil bu dedi konusmak istemiom dedi NEDEN KONUSMAK ISTEMIYOR?
Aynı ülkede yaşıyor olsak zaten yanına gitmiştim şimdiye ama şu pandemi filanda vurunca zor oldu bazı şeyler gidemedim. Yüzyüze gelmek bende istiyorum yakından görmek sanal kalmasin diye. Ama beni kabul etmek istemiyo. vicdan azabı cekermis. Yuvami bozmak istemiyomus.
Onunla gelecek düşünmen çok anlamsız bu kadar yoklukta olamazsın dimi aşk böyle bişiy değil , ses tonu bile Programlı geliyo sana 🤣orijinal değil kız belki kokuyordur
Yok ya sesi orijinalden telefondada konuştuk wptanta sesi hep aynı nasıl program olacakki😂
Farklı işte 😀 hayal dünyanda mükemmel düşünüyorsun onu yanında fiyaskolar ortaya çıkıyor demek istediğim
Belkide dediklerin doğrudur zihnimden cikmiyo bazen bu kadar acı çekeceğimi bilsem hiç tanımamis olmayı isterdim diyom
Bunu söylemen bile onu değil kendini sevdiğini gösteriyor seni iyi hissettirmesini seviyorsun onu değil bende öyleydim ona eleştirel gözle bak anlayacaksın kendini önemsediğini
abla sen iliskiye girdin mi o adamla?
Evet ilk başta guvemiyodum sonra sonra tüm hayatını açtı bana kimlik numarası bile var elimde güven sağladı.
Hayır öyle biri değil benden kaç defa kaçtı gitmek istedi ben aradım sordum tekrar tekrar döndü bana benim yüzümden.
Kimse kimseyi zorla çekemez ya da tutamaz senin dediğin gibi iyi biri olsa bak boşanayım diyorsun alır götürür seni. Geleyim dediğinde hayır yuva yıkamam ama başka şeylerde atış serbest öyle mi?
Evet iyi biri bı kötülüğü olmadı bana hayatım ile ilgili herşeyi biliyo bende onun hayatını biliyom. Neden gel diyemiyo onu anlamakta güçlük çekiyorum. Ben ne olacağım deli gibi aşık oldum.
anlıyorum bende sana yakın bir durumdayım ama karşındaki insan istemiyorsa yapacak birşey yok demekki o seni yeterince sevmiyor sevse neolursa olsun gel der istediğin zaman yaz kardeşim ben buralardayım
Beni seviyomu sevmiyomu ben olsam bana gel derdim
Demek yeterince sevmiyor
sen guvenion mu?
Kurtar kendini
İşte konuştuğum kişinin ailesi kabul etmez diye beni istemiyo ben bu yükü tasiyamam hayatını bozmam diyo
Cocugun kucuk mu
Küçük ama bebek değil yedi yaşında
Ya aslinda cok onemli yaslar biliyomusun annemle babam ben 8 yasinda falanken ayrildi cok buyuk bi travma oldu benim icin...
zaman zaman bu durumda olan bir sürü insan var hepimiz nerede ise o durumu yaşıyoruz evli olup mutlu olan birinin burada bulunması zaten olmaz
Biriyle konuştuğumun farkında gibi. Bazen bana çocuğu bırak git diyo. Ardından aramam sormam gelmem diyo
Ee o zaman korkun ne
Korkum yokki konuştuğum kişi gelme diyo kabul etmiyo. ailesinden dolayı
Konuştuğun kişi korkakmıs napalım. Kanına filan gir et ikna edersin
😂dini bütün biri kanına girilmiyo
Az şeytan ol sen de dinden gir kanına 😂 ama cocuğunu da düşünüyorsundur umarım hadi esini bosvermissin de
Nasıl aşacam?
dertleşelım dilersen
Ön yargılarını yıkmalısın oku açıklamayı
Bu önyargı mı oluyor evliliyken birine aşık olmuş bunun hiçbir nedeni olamaz.
5 yıldır aynı evde yaşayan arkadas gibi ve cocukları için birliktelermiş
Ne cahil insanlarsınız ya ikisinde de duygu bitmiş ama fedakarlık yapıp boşanmıyorlar
Ee napsın hemen nete girip koca mı bulsun.
Bidaha okumadan yazmazsın görüş paylaşmazsın benim sayemde
Bu benim fikrim buna saygı duymak zorundasın. Laf vurmak senin kişiliğini yansıtıyor.
İstediğime yorum yaparım istemesem de okumam.
Seninde kişiliğini muhteşem ön yargıların yeterince yansıtıyor saygı duyulacak bir yorum göremıyorum benn
İnsan evliykende maalesef başkasına aşık olabiliyor bu gerçek. Ama aldatıp aldatmamak kişinin kendi tercihi. Aşık olmak kendi tercihi değil ki
Sanal diye kendini özgür sanan pis zihniyetli kişiliği kör insan..
Ya açıklama yapma şu sığ düşünceliye ben senin yerine anlattım olayı ona
O zamn ayrıl kardeşim öyle yap ne yapıyorsan. Sende Allah kokusu din iman yok mu, hemen başka mazaretler buluyorsun. Yani seni alkışliyayim mı ne bekliyorsun?
Deistim ben inanmıyorum çok şeye. Bir tanrı var o tanrida merhametsiz değil. Ayrıca ahlak etik kurallarını yok sayan bir durum olmadı aramızda sadece sohbet ettik ediyoruz. Alkışla demedim ama sizin gibiler derken hakaret içerikli bişey demeye getirdiğini anlıyoruz.
Türban ne alaka anlayamadım
Hayır
avrupa ulkesinde yasiosa kadin bulmak zor degil neden evli kadinla konusurki,
O Türkiye'de yaşıyor Avrupa'da yaşayan benim
Haa zaten sorudada nerde yasiyir o diye sormusum zaten. Yani eger mutlu olucaksan evlen o adamla, kocamla zaten bosanicam dersen seninle alakasi yok dersen ozaman vicdani rahatsiz olmaz belki.
Diyorum ondan önce vardı zaten sorunlarımız. Sen burda yasayamassin oraya aliskinsin birde ailem kabul etmez dedi😢bende sen istiyosan seviyosan kim ne diyebilir ki dedim oda bizim aile fena rahat vermezler dedi.
aile neden rahat vermezmi? ve turkiyede yasamaya alisirki
Neden vazgeçemiyorum denedim olmadı olmuyo aklım hep onda
Istesen geçersin kocanı esra erolda izleriz artık senide
😂yok ya benim kocam o kadar ilgisiz biri ki oraya bile çıkmaya tenezzül etmez ki zaten kendide diyo neeyee gidiyosan git peşinden gelmem diyo bazen.
Yağmurdan kacarken doluya tutulmada
Ne gibi dolu
evlendikten sonra 180 derecelik donus
O benimle evlenmek istemiyo sanırım ailesi kabul etmezmis öyle dedi 😢 ben ondan nasıl kopacağım unutmak istiyorum olmuyo
Sil herşeyi kocana don
Nasıl sileyim zihnimi silemem ki zihnim onunla yaşıyo
Ablacım aklın var demi aklini yönete biliyorsun demi karar vere biliyorsun demi sen yaşatmak istediğin için yaşıyor
Sevince aşık olunca anlarsın akıl zihin diye bişey yok
Sevdik zamanında merak etme abla beynim yine ben yönettim