Merhabalar 13 yıllık evliyim bir çocuğum var. Eşimle uzun süreli olarak sıkıntılarımız var. İlgisiz biri. Soğuk biri. Odalarımız dahi ayrı. Bir evi paylaşan iki ayrı ev arkadaşı gibiyiz. Son beş yıldır böyle. Aramızda duygusal olarak hiçbir şey kalmadı. Oda bende çocuk için bir arada kaldigimizin farkındayız. Yaklaşık iki yıldır bi oyun sitesinden tanıştığım bekar biriyle sosyal medyadan iletişim halindeyim. Boş kaldığım her vaktimi onunla geçiriyorum onunla konuşuyor derdimi sıkıntımı huzursuzlugumu yanlızligimi herşeyimi ona anlatıyorum. Benim evli olduğumdan çocuğum olduğundanda haberi var. Farklı ülkelerde yaşıyoruz henüz yüzyüze gelip görüşmedik. Sosyal medya üzerinden gördük birbirimizi. Yüzünü gözünü elini ayağını ailesini hayatını TC kimlik numarasına kadar biliyorum. Boşanıp yanına geleyim dedim ben yuva yıkan biri olamam seni kabul edemem bu vicdan azabıyla yaşayamam hayatını bozmak istemiyorum dedi. O böyle derken ben onsuz olmak istemiyorum artık. Aklım fikrim ruhum zihnim hep onunla onda yaşıyor. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Herşey karmaşık. Belkide birilerine anlatıp rahatlama ihtiyacından dolayı yazdım bunu buraya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılduygusal bir boşluktasın. eşinle aranda sorunlar varmış. duygusal boşlukta vereceğin kararlar sağlıklı bir karar olmaz. eşinle mutlu değilsen ilk önce boşan ve sonra bu ilişkiyi enine boyuna gözden geçir. bence bu aşkta değil. onun sana ilgisi samimiyeti bir bağ oluşturmuş ve düşüne düşüne duyguların yoğunlaşıyor aşka dönüşüyor. ve o kişi bence red ettiğine göre yuva yıkan vs kelime ayağı. o kişi çok büyük ihtimal boşanan bir kadını istemeyen bir zihniyete sahiptir
iyi düşün doğru karar ver34 Yorumla
Soran+1 yılİşte benide üzen o taraf oldu neden gel diyemiyo sevmedim beni. Benim düşündüğüm gibi düşünmüyor çünkü.
- +1 yıl
çünkü gerçekten seni sevmiyor. o da seninle vakit geçiriyor eğleniyor. çelişki yok mu zaten. yuva yıkmak istemeyen biri neden evli bir kadınla aşk meşk işine girsin
Soran+1 yılBana sana değer veriyorum iyi birisin sıkıntılarını dinlemek için yanındayım diyo başka hiçbir şekilde sevgi sözcükler söylemiyo zatende ben onun bu halini çok sevdim ne bilim farklı biri.
- +1 yıl
işte sende evlilikteki ilgisizliği onda bulduğun için düşüne düşüne duyguların yoğunlaşıyor ve aşka dönüşüyor. ondan sana hayır gelmez. eğer mutsuzsan boşan. ve hayatına bak
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. seninle belli başlı seylerden dolayı beraber seni sevdigi yok sevse ya kendi gelirdi oraya ya seni isterdi yanında.. sen seviyorsun ayrı ama seni başka sebepten istiyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk için aynı evde yaşamak çocuğun psikolojisini bozmaktir. Çocuklar herseyin farkına varıyorlar ayrı yattiginizi bile kendince bilip sonuç çıkarmıştır tavırlarından ve bunlar onun psikolojisini derinden etkiliyordu çünkü dediğiniz gibiyse mutlu aile tablosu yerine birbirine soğuk bir anne baba görüyor. Çocuğun psikolojisi bozulur mu diye bosanmadin ama başkası için bunu istiyorsun.
İkinci olarak herşeyini biliyor ise senden önce bu sorunun olduğunu bildiği halde sana hala yuva yıkmak olur boşanma diyosa kusura bakma ama o seni sevmiyor ve başına bela olarak almak istemediği için seni kabul etmiyordur. Yoksa sana zaten aranız bozuk bu işkenceyi çocuğa da kendine de ona da yapma derdi. Beş yıldır sorun var iki senedir berabersiniz ve ona rağmen sana hayır gekme diyosa seni istemiyordur senle sadece konuşarak can sıkıntısıni geçirip vakit oyaliyordur bilesin.10 Yorumla
+1 yılÇocuk için bir arada kalınmaz. Evliyken başka biriyle görüşülmesi de çok yanlış. Internetten tanıştığın birine guvenemezsin. onu karşında değil daha çok kafanda görmek istediğin gibi görüyorsun. Aslında hayal ettiğin insan o değil. Kendine zaman ver ve yol çiz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk başta guvemiyodum sonra sonra tüm hayatını açtı bana kimlik numarası bile var elimde güven sağladı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşıma gelmişti az kalsın kocayı boşayacaktım 😀neyseki ikna ettim onu Yanyana geldik göt kadar boyu olduğunu ve orgazm olmayınca bütün aşkım bitti şükür gerçeklere döndüm şimdide kendimden soğutmak için herşeyi deniyorum iletişimi sıfıra indirdim o denli net soğudum bunlar hep boşlukta olmaktan reel bişiyler yaşa çık o aptal dünyadan
414 Yorumla- +1 yıl
aldattın mı yani
Soran+1 yıl😂 güldüm yok tipini gördüm ben boyunda problem yok
Cevap sahibi+1 yılBende gördüm hem de 3 seneden fazla ama orgazm olmadığım birine bi hayat vermem hele ki canım evliliğimi bitirip çocukla gitmek ay ne aptalmışım bi ara ciddi seviyordum gözüme uyku girmezdi düşünmekten Yanyana geldik ve herşey bitti bende muhakkak senin balonda bi yerde söner 🤣
Soran+1 yıl😂alemsin ya. Benimki dinine düşkün biri benimle bırak yatmayı sanal cinsellik bile yaşamıyor sadece sohbet ediyoruz biz onunla. O yüzden sevdim en çokta çıkarsız ve menfaatsiz biri.
Cevap sahibi+1 yılHe He bizimki de öyle diyordu sen ol yeter sen sev yeter şimdi boşan beni al diyo sektir dedim bende , silkelen kendine gel gerçek biriyle ol sanal hayat değil bak ikisini de denedim ben gerçek biriyle Yanyana kahve yarım saat bi içmek bile güzel anlamlı sanal ne özlüyorsun yok bekliyorsun yok seviyorsun yok hep yok sonu da yok başı da yok orgazm da yok bunalımdan çık biran önce
- +1 yıl
Dm den konustugim kiza 1 yil once burnundan dolayi mi boyle yarim foto attin dedim engelledi. 2019 eylulde. bu yil yazdim durumunu ssa lmistim özur dilemek icin attim fotosunu guzelsin demek ickn. Sonra twitterda gargamel diye paylasti arkadas benden bildi kiz. Bana igrenc birisin , senle arkadasca konusmustum, dedi durumumu ss aldin arkadasca degil bu dedi konusmak istemiom dedi NEDEN KONUSMAK ISTEMIYOR?
Soran+1 yılAynı ülkede yaşıyor olsak zaten yanına gitmiştim şimdiye ama şu pandemi filanda vurunca zor oldu bazı şeyler gidemedim. Yüzyüze gelmek bende istiyorum yakından görmek sanal kalmasin diye. Ama beni kabul etmek istemiyo. vicdan azabı cekermis. Yuvami bozmak istemiyomus.
Cevap sahibi+1 yılOnunla gelecek düşünmen çok anlamsız bu kadar yoklukta olamazsın dimi aşk böyle bişiy değil , ses tonu bile Programlı geliyo sana 🤣orijinal değil kız belki kokuyordur
Soran+1 yılYok ya sesi orijinalden telefondada konuştuk wptanta sesi hep aynı nasıl program olacakki😂
Cevap sahibi+1 yılFarklı işte 😀 hayal dünyanda mükemmel düşünüyorsun onu yanında fiyaskolar ortaya çıkıyor demek istediğim
Soran+1 yılBelkide dediklerin doğrudur zihnimden cikmiyo bazen bu kadar acı çekeceğimi bilsem hiç tanımamis olmayı isterdim diyom
Cevap sahibi+1 yılBunu söylemen bile onu değil kendini sevdiğini gösteriyor seni iyi hissettirmesini seviyorsun onu değil bende öyleydim ona eleştirel gözle bak anlayacaksın kendini önemsediğini
Bunun sonu olmadığı için acı çekiyor olmalısınız, ileriyi görememek emin olamamak ta buna dahil. Aşık olan sadece sizsiniz eğer karşınızdaki insan da sizinle aynı duyguyu paylaşmış olsaydı size asla 'gelme' demez, her sorumluluğu alırdı. Sanki sizinle birlikte ileriye dönük bir planı yok gibi. Umurunuzda ya da değil bilemem ama bu geçici heves uğruna evliliğinizi yıkmış ve bunlar ortaya çıktığı için adınız kötü kadına çıktığıyla kalırsınız.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. herkesin başına gelebilcek birşey kardeşim takma kafana birşeyin olacağı varsa olur karşındaki insanın düşünceside normal onuda kınayamayız vicdan sahibi iyi biriymiş allah razı olsun ondan
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet iyi biri bı kötülüğü olmadı bana hayatım ile ilgili herşeyi biliyo bende onun hayatını biliyom. Neden gel diyemiyo onu anlamakta güçlük çekiyorum. Ben ne olacağım deli gibi aşık oldum.
+1 yılSeni düşünüp gelme demiş bence kurulu düzenini bozabilir bunun farkında o işlerin okadar kolay olmadığının da farkında kocanla olan durumun çok kötü yorum yapılamayacak kadar kötü
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyomu sevmiyomu ben olsam bana gel derdim
- +1 yıl
Demek yeterince sevmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence o kişi seni sahiplense çoktan yanına alırdı. Ondan sana hayır gelmez. Bu arada evliyken başkalarıyla konuşup görüşme bence boşan hayatına öyle birini al internetten tanıştığın insana da güvenme derim
21 Yorumla
+1 yılE canım siznki de sıfır cinsellik ölü evlilik bu bence kendini suçlu hissetme içinden geleni yap. Ayrılabiliyorsan ayrıl yani ayrılmak seni zora sokicaksa ayrılamıyosan çaktırmadan gör işini madem ilgisiz biri olacağı bu.
10 Yorumla
+1 yılYa cok zor bi durum... uzuldum senin adina umarim mutlu olursun ama cocugun ne olacak
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte konuştuğum kişinin ailesi kabul etmez diye beni istemiyo ben bu yükü tasiyamam hayatını bozmam diyo
- +1 yıl
Cocugun kucuk mu
Soran+1 yılKüçük ama bebek değil yedi yaşında
- +1 yıl
Ya aslinda cok onemli yaslar biliyomusun annemle babam ben 8 yasinda falanken ayrildi cok buyuk bi travma oldu benim icin...
Boşlukta olduğun için ilk bulduğun dala tutunmuşsun ama gelen gideni aratır olabilir. Birine birlikte yaşamak ayrı TC sine kadar bilmek ayrı bişey bunu karıştırma. Ayrıca sen sağlam birini bulup boşanmak istiyorsun çünkü boşanırsan ortada kalacaksın iş yok güç yok çocuk var anca ailenin yanına gidersin orada kısıtlı olursun vs. Kadın gibi kadın ol ya eşinden boşan ne yapacaksan yap ya da herşeyi bitir kocanla ilgilen sadece. Ve kendine sor bu adam beni neden bızıklamıyo ilgilenmiyo diye
00 Yorumla
+1 yılEşiniz ilgisiz veya soğuk davranıyor diye onu aldatmaya hakkınız yok. Sizin hakkınız boşanmak, aldatmak değil. Bir bekarın gönül ahını alıyorsun. Bırak o bekar hayatını yaşasın.
00 Yorumla
+1 yılSen bazı şeylere aç kalmışsın ilgi istiyorsun tek istediğin bu. Benimle dertleşebilirsin anlarım ben seni.
00 Yorumla
+1 yılmerhaba
zaman zaman bu durumda olan bir sürü insan var hepimiz nerede ise o durumu yaşıyoruz evli olup mutlu olan birinin burada bulunması zaten olmaz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılYazdıklarını hiç okumadım okumam. Önce boşan sonra ne yapıyorsan yap.
112 Yorumla- +1 yıl
Ön yargılarını yıkmalısın oku açıklamayı
- +1 yıl
Bu önyargı mı oluyor evliliyken birine aşık olmuş bunun hiçbir nedeni olamaz.
- +1 yıl
5 yıldır aynı evde yaşayan arkadas gibi ve cocukları için birliktelermiş
- +1 yıl
Ne cahil insanlarsınız ya ikisinde de duygu bitmiş ama fedakarlık yapıp boşanmıyorlar
- +1 yıl
Ee napsın hemen nete girip koca mı bulsun.
- +1 yıl
Bidaha okumadan yazmazsın görüş paylaşmazsın benim sayemde
- +1 yıl
Bu benim fikrim buna saygı duymak zorundasın. Laf vurmak senin kişiliğini yansıtıyor.
- +1 yıl
İstediğime yorum yaparım istemesem de okumam.
- +1 yıl
Seninde kişiliğini muhteşem ön yargıların yeterince yansıtıyor saygı duyulacak bir yorum göremıyorum benn
- +1 yıl
İnsan evliykende maalesef başkasına aşık olabiliyor bu gerçek. Ama aldatıp aldatmamak kişinin kendi tercihi. Aşık olmak kendi tercihi değil ki
- +1 yıl
Sanal diye kendini özgür sanan pis zihniyetli kişiliği kör insan..
- +1 yıl
Ya açıklama yapma şu sığ düşünceliye ben senin yerine anlattım olayı ona
Evliliğin deli boşluktan dolayı olmuş. Zor bir durum ama böyle sürdürülemez. Boşanmalısın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Aynı evde 2 yabancı 5 yıldır. Böyle şeyler saçmalık.
10 Yorumla
+1 yılŞeytan sana her yerden üflemekte.
Kurtar kendini00 YorumlaNe kadar yoksun karaktersiz insansın Allah sizin gibi insanlara acının en büyüğünü yaşatsın. O karaktersiz adama harciyacagin vakti kocana çocuğuna harxasan belki herşey duzelirdi ama senin gibi basit insanlara bu çok zahmetli gwlir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlişkinizi gittikçe öldürüyorsunuz. Öyle veya böyle bir yuva kurmuşsun. Sevmeye çalış. Tekrardan al karşına kocanı konuş. Böyle olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çelişkiye inandın mı gerçekten? Yuva yıkmak istemiyor sözde ama tam yuvanın ortasında ve hayatında seninle yaşıyor sanal da olsa. Tabi ileri şeyler de olmuştur sanal seks nude v. s. v. s. bunları kullanmak varken neden seni başına bela etsin dimi?
32 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle biri değil benden kaç defa kaçtı gitmek istedi ben aradım sordum tekrar tekrar döndü bana benim yüzümden.
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseyi zorla çekemez ya da tutamaz senin dediğin gibi iyi biri olsa bak boşanayım diyorsun alır götürür seni. Geleyim dediğinde hayır yuva yıkamam ama başka şeylerde atış serbest öyle mi?
+1 yılEşinle paylaş bunu bence saklama
06 Yorumla
Soran+1 yılBiriyle konuştuğumun farkında gibi. Bazen bana çocuğu bırak git diyo. Ardından aramam sormam gelmem diyo
- +1 yıl
Ee o zaman korkun ne
Soran+1 yılKorkum yokki konuştuğum kişi gelme diyo kabul etmiyo. ailesinden dolayı
- +1 yıl
Konuştuğun kişi korkakmıs napalım. Kanına filan gir et ikna edersin
Soran+1 yıl😂dini bütün biri kanına girilmiyo
- +1 yıl
Az şeytan ol sen de dinden gir kanına 😂 ama cocuğunu da düşünüyorsundur umarım hadi esini bosvermissin de
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor ama bunu aşmak zorundasın dertleşmek ıstermısın
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aşacam?
Cevap sahibi+1 yıldertleşelım dilersen
+1 yılBu insanlık nereye gidiyo mk ya :D
00 Yorumla
+1 yılAcı çekme, devam et. Harikasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhmm, nerde yasiyir o? almanya?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılavrupa ulkesinde yasiosa kadin bulmak zor degil neden evli kadinla konusurki,
Soran+1 yılO Türkiye'de yaşıyor Avrupa'da yaşayan benim
Cevap sahibi+1 yılHaa zaten sorudada nerde yasiyir o diye sormusum zaten. Yani eger mutlu olucaksan evlen o adamla, kocamla zaten bosanicam dersen seninle alakasi yok dersen ozaman vicdani rahatsiz olmaz belki.
Soran+1 yılDiyorum ondan önce vardı zaten sorunlarımız. Sen burda yasayamassin oraya aliskinsin birde ailem kabul etmez dedi😢bende sen istiyosan seviyosan kim ne diyebilir ki dedim oda bizim aile fena rahat vermezler dedi.
Cevap sahibi+1 yılaile neden rahat vermezmi? ve turkiyede yasamaya alisirki
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Günah bacım yapma böyle şeyler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey evlilik değil birlikte olmak için
00 Yorumla
+1 yılVazgeç bu sevdadan
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden vazgeçemiyorum denedim olmadı olmuyo aklım hep onda
- +1 yıl
Istesen geçersin kocanı esra erolda izleriz artık senide
Soran+1 yıl😂yok ya benim kocam o kadar ilgisiz biri ki oraya bile çıkmaya tenezzül etmez ki zaten kendide diyo neeyee gidiyosan git peşinden gelmem diyo bazen.
- +1 yıl
Yağmurdan kacarken doluya tutulmada
Soran+1 yılNe gibi dolu
- +1 yıl
evlendikten sonra 180 derecelik donus
Soran+1 yılO benimle evlenmek istemiyo sanırım ailesi kabul etmezmis öyle dedi 😢 ben ondan nasıl kopacağım unutmak istiyorum olmuyo
- +1 yıl
Sil herşeyi kocana don
Soran+1 yılNasıl sileyim zihnimi silemem ki zihnim onunla yaşıyo
- +1 yıl
Ablacım aklın var demi aklini yönete biliyorsun demi karar vere biliyorsun demi sen yaşatmak istediğin için yaşıyor
Soran+1 yılSevince aşık olunca anlarsın akıl zihin diye bişey yok
- +1 yıl
Sevdik zamanında merak etme abla beynim yine ben yönettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekar insan evli çocuklu bir kadını istemez
10 YorumlaAcınızı seveyim
00 Yorumla
+1 yılVazgeç bu sevdadan
00 Yorumla
+1 yılTuhaf
00 Yorumla
+1 yılSizin gibiler yüzünden evlilikten soğudum.
02 Yorumla- +1 yıl
O zamn ayrıl kardeşim öyle yap ne yapıyorsan. Sende Allah kokusu din iman yok mu, hemen başka mazaretler buluyorsun. Yani seni alkışliyayim mı ne bekliyorsun?
Soran+1 yılDeistim ben inanmıyorum çok şeye. Bir tanrı var o tanrida merhametsiz değil. Ayrıca ahlak etik kurallarını yok sayan bir durum olmadı aramızda sadece sohbet ettik ediyoruz. Alkışla demedim ama sizin gibiler derken hakaret içerikli bişey demeye getirdiğini anlıyoruz.
Türbanını aç ve önüne bak
01 Yorumla
Soran+1 yılTürban ne alaka anlayamadım
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim netten tanıştığım birine aşık oldum çok acı çekiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım