4 yıllık çok yakın kız arkadaşım, kardeşim dediğim kız böyle bir şey yazmış cidden anlam veremedim aramızda hiçbir sorun yoktu hattını da kapatmış kendisine yazamıyorum, ama ortak arkadaşlarımıza yeni numarasından yazmış.
Güncellemeler:
1 gü
Arkadaşlar bende hoşlandığını düşündüğüm için sordum ama kızda sürekli kardeşim gibisin falan diyordu şimdi gidip beni seviyor musun demem saçma olmaz mı
dilek_000 | Aşk İlişkileri konusunda 944 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Romeo kısaca şunu söyleyim kız senden hoşlanmış karşılık vermeyeceğini düşündüğü için senden uzaklaşıyor. kime aşık olacağını seçemiyorsun malesef senden uzaklasinca unutacağını sanıyor ama unutamıyacak bunuda bilmiyor. Yüzüne söyleyemedigi duygularını yazarak anlatmış...
defalarca arkadaşlarım diyordu bu kız seni seviyor bende onlara dedim bir ağzını yoklayın eğer öyle birşey varsa konuşmayız kız da sürekli kardeşim gibi falan diyordu
Yav şimdi bizim ortak tanıdığımız bir tane sevgili vardı benim yengemin yakın arkadaşıydı bu kız sonra biz buluşa buluşa samimi olduk yani ortak arkadaşlar sayesinde. Kendisi biraz çocuk gibi herkese karşı bu tavırda
wwowws | Aşk İlişkileri konusunda 77 görüş paylaştı.
Xper 4
1 gü
detaya koyduğun ss'leri baştan sona okudum, bu yazıyı zamanında ben de defalarca kez yazmış birisi olarak yazacaklarımı iyi oku. evet birbirinize kardeşim vs. demişsiniz, her kardeşim diyen kişi karşı taraftan hoşlanmıyor olmuyor bunu bil öncelikle. ki az çok da biliyorsundur. bunu yazan kişi sana baya yoğun hisler besliyor hem de baya yoğun, bu zamana kadar bir adım atmamış olması şaşırtıcı. sen ona ne şekil de davranıyorsun bilmiyorum ama kalbinde seni öldürmeye çalışmış baya baya, bunun nedeni ne acaba merak etmedim değil. ama ne olursa olsun kızı birden bırakma, peşine düş. bir şeye ziyadesiyle kırılmış, bunu dert edinmiş bu şey ne öğren ve bir olur yol bulun, konuşun edin. bu tarz şeyleri hiç kimse kafasına esip de yazamaz, zamanında ben de bunları yaşamış, yazmış birisi olarak yanında dur kızın.
Teşekkürler okuduğun için. Ben ona sürekli kız kardeşim gibi bakarım babası ile sorunları var maddi manevi destek olurum zamanında yavşa*yan olmuştu kavga etmiştim falan , daha önce arkadaşlarım demişti bu kız senden hoşlanıyor diye bende onlara; ağzını arayın ben sanmıyorum öyle bişey olucağını demiştim sonra bunlar kıza sormuştu o da saçmalamayın ben böyle birşey hissetmiyorum demiş ama arkadaşımın sevgilisi var onla çok yakın ona demişki ;"sevgili olunca ayrılırsak falan nolucak göze alamam kaybettmek istemiyorum "demiş. Ama defalarca bana kız ayarlamaya çalışan yine kendisi olmuştu.
rica ederim. senin ona karşılıksız kalacağından korkmuş, sana adım atarsa senin ondan kendini geri çekeceğini düşünmüş doğru veya yanlış. onun bu sana kız ayarlamaları vs. tamamen gösteriş seni başka bir kızla görmek istediğinden değil. dediği gibi seni kaybetmekten korkuyor o şekil de. içinde yaşamayı istemiş her şeyi, kimseye bir şey demeden.
bakın beyefendi anlatamıyorum sanırım tamam öyle diyebilir, der. dilden çıkan sözle, kalpteki şey bir olmayabilir her zaman. ben size attığım görüşü sadece olaya dışarıdan bakan birisi olarak atmadım, bizzat bu şeyleri yaşamış ve kızın psikolojisinden anlayan birisi olarak attım.
eğer ona karşı bir yanlışın olmadığını düşünüyorsan veyahut onu sarsabilecek bir şey yapmadığını düşünüyorsan Allah'a emanet et, iletişimini kes. istemiyorum dediyse uzatmanın bir anlamı yok.
hayır olmaz. bir hatam yok diyorsun, ki zaten aranızda duygusal anlamda bir şey olmamış. senden uzak kalmak isteyen kendisi, sana karşı olan hislerini bitirmek de kararlı demek ki. o kadar sormuşsun ulaşıp, anlat diye istemiyorum demiş. hâlâ acaba bir şeye ciddi anlamda kırıldı da ondan mı böyle yapıyor diye düşünmüyor değilim ama sen de öyle olacak bir şey olmadı diyorsun. eğer gerçekten öyle bir şey olmadı ise bu tarz tepkisine karşı daha fazla uzatmamalısın yinede son kez de olsa bir konuşma yap baktın yine istemiyor o zaman çek eyvallah'ını.
bak o zaman şimdi işler değişti. bir yandan seni kalbinden söküp atmak istiyor, sırf bunun için seninle olan ilişkisini feda ediyor ama bir yandan da hâlâ aklı sende. o zaman dediğim eyvallah çekme meselesini unut, yanında ol. onunla konuşmaya ve onu anlamaya çalış. birden de üsteleme neden böyle yaptın vs. gibi, akışına bırak. zamanla kendi sana bazı şeyleri dile getirecek ise getirsin.
hoşlanmanın da üstü bu. onunla ne konuşacağın hakkında bir şey diyemem, o anki atmosfere göre hareket et. dediğim gibi sorgulama ama onu, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalış.
neden bu kadar takıldın hoşlanıp hoşlanmamasına, defalarca kez yazdım ya zaten. yukarıya çıkıp yazdıklarımı tekrardan okursan iyice oturur bazı şeyler. iyi geceler. ve tekrardan diyorum bu hoşlanma da değil, daha ileri boyut bir şey. bunu iyice bir sakin kafayla düşün.
elbette fikir al, ben de zaten burada boş boş takılmak için durmuyorum. yardımım dokunabilecek konularda fikir vermeyi isterim fakat aynı soruyu o kadar çok sordun ki ve ben sana bunun cevabını verdim zaten. iyi bakalım sor fakat bunu inkâr ederse de bana pek inandırıcı gelmez bu. bu tarz şeyleri içinde yaşamak isteyen, belli etmek istemeyen birisi çünkü belli. ve dediği gibi seni kaybetmekten de korkuyor, senin vereceğin olumsuz cevabı duymak istemiyor.
artık sen bilirsin, onu sen daha iyi tanıyorsun. içinden ne geliyorsa onu yap. :)
Ddbbdd | Aşk İlişkileri konusunda 444 görüş paylaştı.
Xper 7
1 gü
Bunu yazmasının nedenini açıklamadı mı? Doğru düzgün bitirmemiş bile hiçbir şeyi yani attığı mesaj hiçbir şey anlatmıyor sadece numarasını değiştirip sana vermemesinden anlıyoruz arkadaşlığınızı bitirdiğini. Başka bir şey demedi mi? Eğer demediyse git sor yani ne alaka birden niye yaptın bunu falan de.
Ama yemin ederim çok kibar davranırım kendisine karşı asla kırmak istemem defalarca arkadaşlarım diyordu bu kız seni seviyor bende onlara dedim bir ağzını yoklayın eğer öyle birşey varsa konuşmayız kız da sürekli kardeşim gibi falan diyordu
Yemin ederim öğrettim 😂😂ama konuşması da yabancılar gibi
Gizli Üye
1 gü
kiz senden hoslaniyor iste fakat hep erkek ilk acilsin ister. Kiz beklemis demekki senin duygularin olmadigini anlayinca uzaklasmak istemis. Ortamda tabi söylemicek senden hoslandigini seni kaybetmekten korkmus kizlar söyleyemez bunu zaten öyle kolay. Sende hoslaniyosan git kiza ulas hoslanmiyosanda bence tekrar dene ulasmaya calis ne oldugunu sor sakince anlamaya calis. Kiz seni seviyor bunu anla ama
Ortak arkadaşlarımız bizi sürekli sevgili yapmaya çalışıyordu bende dalga geçiyordum he evlencez falan diye kız da arkadaşlarda sinirleniyordu benim kardeşim gibi o dıyordu
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 gü
Valla bu düpedüz ilanı aşk gönlün varsa fazla üzme kızı derim orda burda sürtüklerele takılana kadar seni temşz sevenin peşinden git derim
Boş yapma @mk kız seni sevmiş popon kalkmasın hemen gönlün varsa sende ona yaz adam gibi yok gönlün yoksaa kız üzülmesin diye açıklama yap arkadaşlığını bitir kız hergün senin yüzüne bakıp acı çekmesin diye
Düzgün konuş lan gtüm. Benim niye gö*üm kalksın. Hergün yüzüme bakma durumu da yok kızdan uzak kalırım a*mk sadece benmi yanlış anladım diyim soru sordum.
Görüş sahibi
1 gü
Yok yok bizim kızımız dads erkeğim iz dede aynı sıkıntı var @mk kız sna aşkını itiraf etmiş diye geldin birde burda teyit ettin senin göt şimdi kalktı kıza uygun. İr dille anlat bari ben san hiç o gözle bakmadım diye boşa umut etmesin
Gizli Üye
1 gü
Senden hoşlanmış ama olmayacağını da bildiği için uzaklaşıyor heralde
0|0
0|0
Görüş sahibi
1 gü
Sana itiraf etseydi arkadaşlığınız bozulacaktı o da direk uzaklaşmayı tercih etmiş
Kanka bana defalarca kız ayarlamaya çalıştı kendisi
Gizli Üye
1 gü
Kız senden hoşlanıyor büyük ihtimalle reddediceğini düşündüğü için de cevabından korkmuş uzaklaşmış senden. Sen de hoşlanıyorsan bence kıza ulaş bir şekilde. Uzun süredir yakın arkadaşsanız demek ki anlaşabiliyorsunuz hoşlanma vs de varsa kaybetmeyin derim birbirinizi..
Yav ama bizim yakıştırdıklarunda kendisi diyordu biz kardeş gibiyiz diye
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 gü
Ne demesini bekliyorsun ben aşığım hadi daha çok yakıştırın falan mı yani öyle demesi gayet normal çünkü senin duygularını biliyor kendisini o duruma sokmak istememiştir seni kaybetmek istememiştir öyle demiştir
Kız yazdı da ben ne yazıcağımı bilemiyorum hastaydın nasıl oldun yazmış
Görüş sahibi
1 gü
İlk sorusuna cevap ver sonradan güzel nazikçe mesajlarını sor açmasını içini dökmesini iste ama sert tepki verip kırma kızı kendisini de tamamen açmasına engel olursun söylediğin şeylere dikkat et
Ortak arkadaşlarımız bizi sürekli sevgili yapmaya çalışıyordu bende dalga geçiyordum he evleniriz falan diye bu kız da arkadaşlarımıza sinirleniyordu benim kardeşim gibi o dıyordu
Öyle yapacak zaten, arkadaşlarınınızın yanında senden hoşlandığını belli etmez, senden bile saklamış bunu. Klasik kadın davranışı, belli etmez duygularını
Tamam, o zaman nazikçe hislerinin olmadığını, kapanmamış yaran olduğunu söyle işte. Ama büyük ihtimalle artık görüşmek falan istemez. Kısaca burada anlattığını, düşüncelerini anlat ona.
Kızın senden hoşlandığını anladığını ama senin flört düşünmediğini yaz. Bir de arkadaş olarak gördüğünü ve bu şekilde devam etmek istediğini yaz. Ayrıca konuyu unutacağını, eskisi gibi olmak istediğini de ekleyebilirsin. Sonra da “eee n’aptın, nasıl gidiyor, dünkü filmi izledin mi?” gibi günlük bir şeyler yaz ki kız kolay adapte olabilsin
Belirsizlikle yaşayamaz mesaj atma, cevap yazma bile dese mutlaka cevap bekler. Ayrıca öyle bir şey demez yazdıkları çok açık seviyorum diyor işte. Kimse reddedildi diye ben öyle bir şey yazmadım, sen öyle anladın yok benim kardeşimsin falan yazmaz. Diyelim ki yazdı, o zaman yazdıklarını bir daha okumasını, kesinlikle yanlış anlamadığını ve reddedildiği için kıvırdığını söylersin
Şimdi ben bu kıza dedimki sorunun varsa bana güzelce anlat ben böyle sözlerden anlamam dedim o da babam ile kavga ettim sinirlerim bozuk birşey yok dedi bende tek sorun baban mıydı dedim o da bilmem yazmış
Ya sakın sorma saçmalamaaaa sevdiği zaten açık ve sorarsan iyi olmaz. Şimdi kızın neden babasıyla kavga ettiğini söylediğiyle ilgili iki tane seçenek var. 1- Bu konularla ilgili konuşmak istemediği için babasını bahane etmiş olabilir 2- Babasıyla olan kavgası gerçekten aşk meşk işlerinden çok daha önemli bir konu olabilir.
Eğer 1se (ki bence 1) konuyu dağıtmak için, sevgili olamayacağınızdan en azından arkadaş olarak devam edebilmeniz için konuyu değiştirmiş. Eğer 2yse gerçekten o an şefkate ihtiyacı olduğu ya da senin ona vereceğin cevabı ertelemen için babasıyla kavga ettiğini söylemiş olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
133defalarca arkadaşlarım diyordu bu kız seni seviyor bende onlara dedim bir ağzını yoklayın eğer öyle birşey varsa konuşmayız kız da sürekli kardeşim gibi falan diyordu
Biz her zaman ilk adımı karşı taraftan bekleriz.
Öyle birşey değildi aramızdaki ilişki
Yav şimdi bizim ortak tanıdığımız bir tane sevgili vardı benim yengemin yakın arkadaşıydı bu kız sonra biz buluşa buluşa samimi olduk yani ortak arkadaşlar sayesinde. Kendisi biraz çocuk gibi herkese karşı bu tavırda
evet birbirinize kardeşim vs. demişsiniz, her kardeşim diyen kişi karşı taraftan hoşlanmıyor olmuyor bunu bil öncelikle.
ki az çok da biliyorsundur.
bunu yazan kişi sana baya yoğun hisler besliyor hem de baya yoğun, bu zamana kadar bir adım atmamış olması şaşırtıcı.
sen ona ne şekil de davranıyorsun bilmiyorum ama kalbinde seni öldürmeye çalışmış baya baya, bunun nedeni ne acaba merak etmedim değil.
ama ne olursa olsun kızı birden bırakma, peşine düş.
bir şeye ziyadesiyle kırılmış, bunu dert edinmiş bu şey ne öğren ve bir olur yol bulun, konuşun edin.
bu tarz şeyleri hiç kimse kafasına esip de yazamaz, zamanında ben de bunları yaşamış, yazmış birisi olarak yanında dur kızın.
Teşekkürler okuduğun için. Ben ona sürekli kız kardeşim gibi bakarım babası ile sorunları var maddi manevi destek olurum zamanında yavşa*yan olmuştu kavga etmiştim falan , daha önce arkadaşlarım demişti bu kız senden hoşlanıyor diye bende onlara; ağzını arayın ben sanmıyorum öyle bişey olucağını demiştim sonra bunlar kıza sormuştu o da saçmalamayın ben böyle birşey hissetmiyorum demiş ama arkadaşımın sevgilisi var onla çok yakın ona demişki ;"sevgili olunca ayrılırsak falan nolucak göze alamam kaybettmek istemiyorum "demiş. Ama defalarca bana kız ayarlamaya çalışan yine kendisi olmuştu.
rica ederim.
senin ona karşılıksız kalacağından korkmuş, sana adım atarsa senin ondan kendini geri çekeceğini düşünmüş doğru veya yanlış.
onun bu sana kız ayarlamaları vs. tamamen gösteriş seni başka bir kızla görmek istediğinden değil.
dediği gibi seni kaybetmekten korkuyor o şekil de.
içinde yaşamayı istemiş her şeyi, kimseye bir şey demeden.
Ama bak bir değil iki değil birsürü kız yapmaya çalıştı hatta kızlar ile resimlerimi kolaj yaptığı da oluyordu
:)
tamamen senin vereceğin tepkilerin merakından bu hâl ve hareketleri.
yoksa kolaj falan hiç o tarz zahmetlere girer mi.
Whatsapp grubunda arkadaşlarım diyordu bu kızla çok yakışmıyorlar mı o da kolaj yapıyordu oha evet falan diyordu
bakın beyefendi anlatamıyorum sanırım tamam öyle diyebilir, der.
dilden çıkan sözle, kalpteki şey bir olmayabilir her zaman.
ben size attığım görüşü sadece olaya dışarıdan bakan birisi olarak atmadım, bizzat bu şeyleri yaşamış ve kızın psikolojisinden anlayan birisi olarak attım.
Peki yani şimdi ben ne diyim nasıl davrananilirim az evvel ona yazdım sorunun varsa anlat benle açık açık konuş dedim istemiyorum dedi
eğer ona karşı bir yanlışın olmadığını düşünüyorsan veyahut onu sarsabilecek bir şey yapmadığını düşünüyorsan Allah'a emanet et, iletişimini kes.
istemiyorum dediyse uzatmanın bir anlamı yok.
Hayır yapmadım böyle yapmak kabalık olmaz mı sizce?
Size böyle yapsaydılar üzülür müydünüz?
hayır olmaz.
bir hatam yok diyorsun, ki zaten aranızda duygusal anlamda bir şey olmamış.
senden uzak kalmak isteyen kendisi, sana karşı olan hislerini bitirmek de kararlı demek ki.
o kadar sormuşsun ulaşıp, anlat diye istemiyorum demiş.
hâlâ acaba bir şeye ciddi anlamda kırıldı da ondan mı böyle yapıyor diye düşünmüyor değilim ama sen de öyle olacak bir şey olmadı diyorsun.
eğer gerçekten öyle bir şey olmadı ise bu tarz tepkisine karşı daha fazla uzatmamalısın yinede son kez de olsa bir konuşma yap baktın yine istemiyor o zaman çek eyvallah'ını.
şu üzülme meselesine gelecek olursak çok şey söylerim ben.
ben sana ne yapman gerekeni söyledim, onlara kulak as sen.
Hastaydın nasıl oldun yazmiş soğuk yapmıyo konuşmak istiyor ama galiba çekiniyor öyle hissettim
bak o zaman şimdi işler değişti.
bir yandan seni kalbinden söküp atmak istiyor, sırf bunun için seninle olan ilişkisini feda ediyor ama bir yandan da hâlâ aklı sende.
o zaman dediğim eyvallah çekme meselesini unut, yanında ol.
onunla konuşmaya ve onu anlamaya çalış.
birden de üsteleme neden böyle yaptın vs. gibi, akışına bırak.
zamanla kendi sana bazı şeyleri dile getirecek ise getirsin.
Benden hoşlanıyor mu yani bu net mi. Neden bilmiyorum ama böyle olduğunu düşünmüyorum şu an onla ne konuşucağumuda bilmiyorum.
hoşlanmanın da üstü bu.
onunla ne konuşacağın hakkında bir şey diyemem, o anki atmosfere göre hareket et.
dediğim gibi sorgulama ama onu, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalış.
Cevap vermiyor moralım bozuldu
o zaman ona bırak.
o ne yapacağını bilir, sen de sıkma canını.
kızı da anlıyorum, böyle davranışını maruz gör.
Kız dediki babam ile tartıştık birşeyim yok
Yani benden hoşlanmıyor mu
neden bu kadar takıldın hoşlanıp hoşlanmamasına, defalarca kez yazdım ya zaten.
yukarıya çıkıp yazdıklarımı tekrardan okursan iyice oturur bazı şeyler.
iyi geceler.
ve tekrardan diyorum bu hoşlanma da değil, daha ileri boyut bir şey.
bunu iyice bir sakin kafayla düşün.
Yav fikir alıyorum , kız hoşlanıyor ama sanki hoşlanmıyorda açık açık sorucam artık
elbette fikir al, ben de zaten burada boş boş takılmak için durmuyorum.
yardımım dokunabilecek konularda fikir vermeyi isterim fakat aynı soruyu o kadar çok sordun ki ve ben sana bunun cevabını verdim zaten.
iyi bakalım sor fakat bunu inkâr ederse de bana pek inandırıcı gelmez bu.
bu tarz şeyleri içinde yaşamak isteyen, belli etmek istemeyen birisi çünkü belli.
ve dediği gibi seni kaybetmekten de korkuyor, senin vereceğin olumsuz cevabı duymak istemiyor.
O zaman sormiyim çünkü yanliş da anlar çok kırılgan
artık sen bilirsin, onu sen daha iyi tanıyorsun.
içinden ne geliyorsa onu yap.
:)
Az evvel yeni numarasını bulmuştum "hayırdır oğlum" yazdım engel attmıştı az evvel engeli açmış hastaydın nasıl oldun yazmış
Bence direkt sor ne olduğunu sonuçta yakın arkadaşınmış. Eğer geçiştirip cevap vermezse de yüz yüze konuş.
Cevap verse sorucam da
Görüşmek istemiyorum yazma diye ses atmış bu mesajdan sonra
Nasıl yani
Senden hoşlanmış, muhtemelen seni yoklamıştır, sende kendine karşı bir şey göremeyince üzülmemek için uzaklaşıyor.
Ama çok yakın arkadaşım
Belli ki o öyle düşünmemiş. Erkekler çok özür dilerim de azcık odun oluyorsunuz, anlamamışsın baksana
Ama yemin ederim çok kibar davranırım kendisine karşı asla kırmak istemem defalarca arkadaşlarım diyordu bu kız seni seviyor bende onlara dedim bir ağzını yoklayın eğer öyle birşey varsa konuşmayız kız da sürekli kardeşim gibi falan diyordu
Türk değil kendisi 😂
Müslüman Allah dediğine göre, suriyeli veya Arap falan mı? Yine de Türkçeyi bu kadar bozuk kullanması hoş değil bence
Annesi yabancı babası Türk
Evet müslüman
Ee Türk o zaman, bence direkt mesaj at ve imla kurallarını öğret
Yemin ederim öğrettim 😂😂ama konuşması da yabancılar gibi
Birkaç saat önce yeni numarasını bulmuştum "hayırdır oğlum" yazdım engel attmıştı az evvel engeli açmış hastaydın nasıl oldun yazmımış
Aga çok yakın kız arkadaşim ama hatta arkadaşlarımız şakasına yakıştırma yapınca sinirleniyordu
Kızmı senmi
Ortak arkadaşlarımız bizi sürekli sevgili yapmaya çalışıyordu bende dalga geçiyordum he evlencez falan diye kız da arkadaşlarda sinirleniyordu benim kardeşim gibi o dıyordu
Valla bu düpedüz ilanı aşk gönlün varsa fazla üzme kızı derim orda burda sürtüklerele takılana kadar seni temşz sevenin peşinden git derim
Yav bende emin olamadım şimdi kardeş gibiyiz falan diyordu şimdi gidip beni seviyor musun dersem yanlış anlar diye düşündüm
Kardeş öyle deme şimdi erkek erkeğe konuşu yoruz burda hoşlantı yonmu bu kızdan sen onu söyle bana sen.
Sen hoşlanıyor musun sen onu söyle olum tırsmala bu kadar bir kız kadar ola mıyorsun yazık sana, la😂😂😂
Ne diyon lan kızdan hoşlandığım falan yok
Değer verdiğim bir kız böyle yazması beni üzdü
Boş yapma @mk kız seni sevmiş popon kalkmasın hemen gönlün varsa sende ona yaz adam gibi yok gönlün yoksaa kız üzülmesin diye açıklama yap arkadaşlığını bitir kız hergün senin yüzüne bakıp acı çekmesin diye
Düzgün konuş lan gtüm. Benim niye gö*üm kalksın. Hergün yüzüme bakma durumu da yok kızdan uzak kalırım a*mk sadece benmi yanlış anladım diyim soru sordum.
Yok yok bizim kızımız dads erkeğim iz dede aynı sıkıntı var @mk kız sna aşkını itiraf etmiş diye geldin birde burda teyit ettin senin göt şimdi kalktı kıza uygun. İr dille anlat bari ben san hiç o gözle bakmadım diye boşa umut etmesin
Sana itiraf etseydi arkadaşlığınız bozulacaktı o da direk uzaklaşmayı tercih etmiş
çok yakın kız arkadaşim hatta arkadaşlarımız şakasına yakıştırma yapınca sinirleniyordu
Boşuna demiyorum erkekle kız arkadaş olamaz diye muhakkak biri birinden hoşlanıyor
Yani arkadaş kalabilenlerde vardır tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz
Kendisine sorsana knk
Numarasını değişmiş
Ortak arkadaşlarınız yok mu onlardan al
Görüşmek istemiyorum yazma diye ses atmış bu mesajdan sonra
O zaman sadece sormak istediğini sor sonra sil numarasını
Günceline cevap olarak söylüyorum beni seven çocukta bana kanka diyordu zaten sficşsllqlq
Kıza ne diyim
Ev adresini biliyorum numarasunı isterseö bulurum
"Neden böyle bi mesaj attın bana duyguların var gibi hissettim ben mi yanlış anladım?" Diyebilirsin. İnkar etme ihtimali de var tabi
Yav öyle birşey yazarsam o çok utanır 😂😂bende yazmam aga
"Hayırdır aslan parçası bu mesajda neyin nesi?" De o zaman
Öyle yazdım zaten
Şimdi kızın yeni numarasını buldum, yazdım hayırdır lan dedim görüldü attı
Bencede öyle yaz zaten
Yazdım engel attı
Acaba lan birşey mi oldu mu yazsaydım
Kızda tam bi ruh hastasıymış insan bişey söyler bari
Az evvel engeli açmış hastaydın nasıl oldun demiş
Napmam gerel
Ya kesin mi hoşlandığı
Hıhı evet bisey hissetmiysan konusama bence
Ama az evvel babam ile kavga ettim sinirlerim bozuk yazdı
TM iste senle konsumaya calsiyoo
Hoşlandığını düşünmüyorum inanasım yok öyle biri değil çünkü
Msjlar öyle demiyo ama kızlar analr birbrini
Baban mı sorun yazdim bende
O da bilmem yazmış
Ovvvvv hoslaniyoo net
Anlatasım yok demiş şimdi de
Sinir oldum
Brooo net asikkk
Kanka bana defalarca kız ayarlamaya çalıştı kendisi
Hayır ben kendisinden hoşlanmıyorum o da benden hoşlanıcak biri değil
O zaman hiç üzerine düşme kızı da üzme kız senden hoşlanıyor maalesef 💁
Ne demesini bekliyorsun ben aşığım hadi daha çok yakıştırın falan mı yani öyle demesi gayet normal çünkü senin duygularını biliyor kendisini o duruma sokmak istememiştir seni kaybetmek istememiştir öyle demiştir
Evet bir kere bunu demişti yani kaybetmek istemiyorum demişti
Yani kafanda netleşmesini istiyorsan direk sor seni böyle soru işaretleriyle bırakması hoş değil onun için zor evet ama yapıcak bir şey yok
Ayıp olmaz mı
Ayıp olucak bir şey yok ki kız tam net olarak açmamış kendisini sen de 4 yılı öylece bırakma sor bakalım
Ya şimdi kardeşim diyorfu ben ona benden mi hoşlanıyorsun dersem ayıp olmaz mı
Öyle sorma sadece yazdıklarını biraz daha açmasını iste daha dolaylı yoldan sorabilirsin bunları
Yav ben, ne diyon oğlum yazdım engel atmiş
Asıl sen ne diyom oğlum ksmdkzn öyle denir mi hiç 😂
Yav ama ben hep böyle konuşurum tarzım bu
Tamam normalde konuşursun da kız zar zor bir şeyler anlatmış içini dökmüş yeri mi sence öyle konuşmanın kxnxk
sabah uyanınca görmüştüm mesajını hepsini okumadım uykuluydum ses attım kıza , ne dıyon oğlum dedim seste , sonra baktım kız ciddi birşeyler yazmış
Kötü olmuş. Bence bir şekilde ulaş kızla iletişime geç konuşun ayrıntılı güzelce
Kız yazdı da ben ne yazıcağımı bilemiyorum hastaydın nasıl oldun yazmış
İlk sorusuna cevap ver sonradan güzel nazikçe mesajlarını sor açmasını içini dökmesini iste ama sert tepki verip kırma kızı kendisini de tamamen açmasına engel olursun söylediğin şeylere dikkat et
Dedimki ; İyim sen iyi misin? Neden böyle davranıyorsun bana herşeyi rahat rahat anlatabilirsin aga. Böyle yazdım
Böyle bir kız değildi ama
Belki de hoşlanıyordu ama belli etmek istemedi, sonuçta onu yakın arkadaşın gibi görüyorsun, belli etmek istememiş
Ortak arkadaşlarımız bizi sürekli sevgili yapmaya çalışıyordu bende dalga geçiyordum he evleniriz falan diye bu kız da arkadaşlarımıza sinirleniyordu benim kardeşim gibi o dıyordu
Öyle yapacak zaten, arkadaşlarınınızın yanında senden hoşlandığını belli etmez, senden bile saklamış bunu. Klasik kadın davranışı, belli etmez duygularını
Yav ama daha önce bir yakın arkadaşımız vardı o buna yazmiş seviyor musun diye o da niye seviyim kardeşim demiş
Duygular değişebilir ya da senden çoktan hoşlanıyor ama kardeş gibi davranıyor, olmayacağını bildiyi için. Ama hoşlandığı kesin.
Ne diyim peki
Bana karşı hislerin mi var diye sor bence, başka nasıl anlayacaksın
Dümdük mü sorayım ayıp olmaz mo
Ne diyeceksin peki, bana gönderdiğin mesajdan bir şey anlayamadım, açıklar mısın böyle mi diyeceksin? Aslında bu da olur 🤔
Hayır bu mesajı görünce ne diyon la yazmiştım, sonra kız hattını kapattı
Şimdi de kızın yeni numarasını buldum hayırdır oğlum yazdım, görüldü atmiş.
Ne diyon la nedir ya? Sesli güldüm 😂
Biraz kibar olmayı deneseydin? Neyse, sen bir şey hissetmiyor musun ona karşı?
Hayır tabiki benim zaten önceden kapanmamış yaram var
Tamam, o zaman nazikçe hislerinin olmadığını, kapanmamış yaran olduğunu söyle işte. Ama büyük ihtimalle artık görüşmek falan istemez. Kısaca burada anlattığını, düşüncelerini anlat ona.
Ama engel attı
her yerden mi? Insta, fb falan yok mu?
Onun yok benim var
O zaman geçmiş olsun, olanları unut. Konuşmak istemiyorum zaten kız da.
Ciddiyim
Senden hoşlanıyor işte
Cevap verdiğim yorumları okurmusun aynı olayları tekrar yazmıyim 😅😅
Amannn salla sor işte hoşlanıyor musun diye uzatma zaten sen ondan hoşlanmıyorsun
Ne alaka
Kız senden hoşlanıyor
Yav ama imkansız çünkü daha önce çevremizdeki insanlar yapınca sinirleniyordu
Hoşlandığı için sinirlenmiş zaten anlarsın diye
Zaten imkansız olduğunu bildiği için umarım başkasıyla mutlu olursun ve hoşçakal demiş
Hayır bana değil onlara sinirleniyordu banada defalarca böyle birşey hissetmiyorum diyordu bende ona biliyorum sen benim kardeşimsin zaten diyordum
Duygular değişebilir
Tamam ne demem gerekir kıza
Direk benden hoşlandın mı yazayım ne yazayım
Kesinlikle cevap ver ama soru sorma. Kızdan hoşlanıyor musun?
Hayır
Kızın senden hoşlandığını anladığını ama senin flört düşünmediğini yaz. Bir de arkadaş olarak gördüğünü ve bu şekilde devam etmek istediğini yaz. Ayrıca konuyu unutacağını, eskisi gibi olmak istediğini de ekleyebilirsin. Sonra da “eee n’aptın, nasıl gidiyor, dünkü filmi izledin mi?” gibi günlük bir şeyler yaz ki kız kolay adapte olabilsin
Ayıp olur lan
Olmaz olmaz yaz sen
E engel attı açar diye hissediyorum da
Direk sormak ayıp olmaz mı şimdi derseki sen benim kardeşimsin ne alaka ya falan derse
Belirsizlikle yaşayamaz mesaj atma, cevap yazma bile dese mutlaka cevap bekler. Ayrıca öyle bir şey demez yazdıkları çok açık seviyorum diyor işte. Kimse reddedildi diye ben öyle bir şey yazmadım, sen öyle anladın yok benim kardeşimsin falan yazmaz. Diyelim ki yazdı, o zaman yazdıklarını bir daha okumasını, kesinlikle yanlış anlamadığını ve reddedildiği için kıvırdığını söylersin
Engeli açmış yazmış ki hastaydın nasıl oldun yani ben kıza ne yazayım kırmadan çünkü çok kırılgan ve alıngan biri bu ara aile sorunları falan da var
Öyleyse o mesajı hiç atmamış gibi, her zaman nasıl davranıyorsa öyle davran. Konuyu açarsa yukarıdakileri yazarsın 👐🏻
İyide seviyorsa konuşmamamk daha uygun olmaz mo
Hayır
Birşey daha sorabilir miyim
Evet
Şimdi ben bu kıza dedimki sorunun varsa bana güzelce anlat ben böyle sözlerden anlamam dedim o da babam ile kavga ettim sinirlerim bozuk birşey yok dedi bende tek sorun baban mıydı dedim o da bilmem yazmış
Şimdi hepiniz diyorsunuz ki senden hoşlanıyor bu kız hoşlanıyorsa şuanda niye babası ile kavga ettipini diyor
Şimdi burdakilerin aklına uyup kıza beni seviyor musun diye sorasım var zor tutuyorum kendimi😂
Ya sakın sorma saçmalamaaaa sevdiği zaten açık ve sorarsan iyi olmaz.
Şimdi kızın neden babasıyla kavga ettiğini söylediğiyle ilgili iki tane seçenek var.
1- Bu konularla ilgili konuşmak istemediği için babasını bahane etmiş olabilir
2- Babasıyla olan kavgası gerçekten aşk meşk işlerinden çok daha önemli bir konu olabilir.
Eğer 1se (ki bence 1) konuyu dağıtmak için, sevgili olamayacağınızdan en azından arkadaş olarak devam edebilmeniz için konuyu değiştirmiş.
Eğer 2yse gerçekten o an şefkate ihtiyacı olduğu ya da senin ona vereceğin cevabı ertelemen için babasıyla kavga ettiğini söylemiş olabilir.
Çok güzel yazmışsın teşekkürler bende tam böyle düşünüyorum şuanda günaydın yazmiş bende günaydın kanka yazdım daha cevap vermedi
Selo boş yapma görüş yap