merhaba:) Haklısın çekinmen gayet normal. Mesela ben dün bu bir beyi ekledim. Tabi ki o da merak etmiştir ama sormadı hiç neden ekledin diye. Bu ihtimal iyi belki olabilir ama karşındakinin aklında soru işareti de kalmış oluyor. Ve o sormadan ben şöyle dedim aynı şehirde yaşıyoruz. oradan sohbet açıldı:) Bunu bir örnek olarak verdim. Mesela sen o arkadaşı niçin beğendin? kendine yakın bir noktası var mı bunu düşün. Eğer sorarsa neden ekledin diye söyle mesela bunu. hem yalan da değil sonuçta dimi:) Ama belki de sormayacak.
0|1
0|0
Soran
10 gü
Şöyle benim karakollla alakalı bir işim vardır instagramdan karakol yerlerine bakarken dolaylı yoldan gördüm ama yine onun çalıştığı yerle işim yok tabi ama bunu nasıl toparlayıp dicem bilmiyorum
kisiyi tanimadan böyle bir ön yargiya sahipsen bence hic baslama derim! O'nu tanimadan bunu bilemezsin ön yargili olmak, karasiz olmak kötü bisey bence bunu kendisine söyle farkli yönlere cekerse muhatap olmazsin olur biter ama ön yargili olma!
afacan37 | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
Neden yanlış anlasın ki. Çok detaya girmemek lazım. Neden farklı algılansın ki
peki sana ilk isteği atan bir erkek aranıyor olarak gösterilmiyor mu onun farkı ne?
Soran
11 gü
Evet bazı erkekler de öyle kadınlarda da bunun cinsteyi yok yanlış aksettirdim ama şu demek istediğim ben beğendim be normal bir şekilde tanışmak istiyorum ama karşı taraf hemen muhabbeti başka yerlere çeker diye korkuyorum
karşı taraf muhabbeti başka yere çekerse sen de konuşmayı bırakabilirsin çay gibi düşün çay içmek istedin bardağı doldurdun illa ki o çayın hepsini bitirmek zorunda değilsin yarıda da bırakabilirsin
Soran
11 gü
Evet doğru bir de karşı taraf beni tanımıyor hani durduk yere nerden istek attın derse sence ne söylemeliyim lütfen pat diye seni beğendim attım de deme onu diyemem çünkü önerilenlerde çıktı falan desem nasıl olur sence
aynısını empati yapmanı öneririm bir erkek seni ekledi diyelim tanımıyon etmiyon sen de hayırdır neden ekledin diye sordun nasıl bir cevap yazması daha iyi olurdu onu düşün sen de aynı cevabı yaz :)
Soran
11 gü
Mantıklı teşekkür ederim
sedomania | Aşk İlişkileri konusunda 7,6b görüş paylaştı.
Master
11 gü
Genelde ilk adımı erkekler atmalı gibi saçma bir düşünce var. İlk adımı cesaret edebilen herkes atabilir. Bir erkek atınca normal oluyor da kız atınca neden farklı algılanıyor anlamış değilim.
0|1
0|0
Soran
11 gü
Beni nerden buldun derse diye çekiniyorum hani bir bahanem de yok
blade063 | Aşk İlişkileri konusunda 3,7b görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
mesela nasıl bir yanlış anlama bekliyorsunuz merak ediyorum ya biriniz bi açıklasın :)
1|0
0|0
Soran
11 gü
Ben beğendim ve tanımak istiyorum örneğin ama toplumda beyinlerine işleyen bir şey var hani kadın adım attı o zaman aranıyor kötü kadın anlamında bu şekikde anlaşoşmakran çekiniyorum
bahsi geçen toplumda beyinlerine işleyen dediğin kesim aslında sensin. Yani şayet erkeklere bir kız mesaj attığında ya da tanışmak istediğinde biz kötü kadın geldi benimle konuşmak tanışmak istiyor diye düşünmüyoruz. Bunu düşündüğümüzü düşünen saçmalayan kesim sizsiniz aslında.
bizedemitroll | Aşk İlişkileri konusunda 332 görüş paylaştı.
Xper 6
11 gü
bu olağan bir durum olmalı artık. ilki ikincisi yok bu işin. kadınlarımız lütfen bu kafadan kurturlur musunuz?
1|0
0|0
Soran
11 gü
Ben tamammen bu kafada değilim ama karşı taraf öyleyse ve sonradan sapıtırda diye çekiniyorum
Rahatsız hissediyorsan ve onun da seni yanlış anlamasından korkuyorsan kendini ona belli et. Direk konuşma. Onun olduğu ortamda çok bulun. Göz göze gelmeye çalış gülümseyip bakışını kaçır. vesaire
BabaTanrıça | Aşk İlişkileri konusunda 161 görüş paylaştı.
Xper 5
11 gü
Tanışmak istediğin anlaşılır bunda da yanlış bişey yok gibi
0|0
0|0
Soran
11 gü
Beni nerden buldun derse diye çekiniyorum açıkçası bahanem de yok ne desem bilmiyorum
İstek atmak bu kadar çok anlama gelmez bana göre olabilir yani istek atıyorsunuz ne var bunda o bundan ne yanlış anlayabilir anlıyorsa onda sorun var deyip geçersi.
_GerdekBasan_ | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Guru
11 gü
Ben anlamazdım onu bilmem
0|0
0|0
Heonir | Aşk İlişkileri konusunda 755 görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
Niye yanlış olsun ki çok normal
0|0
0|0
Soran
11 gü
Genelde erkek istek atınca sorun yok ama kadın atınca hemen kötü kadın imajı verirler ya ondan çekiniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
614Ama belki de sormayacak.
Şöyle benim karakollla alakalı bir işim vardır instagramdan karakol yerlerine bakarken dolaylı yoldan gördüm ama yine onun çalıştığı yerle işim yok tabi ama bunu nasıl toparlayıp dicem bilmiyorum
Yorumunda çok naif teşekkür ederim
ne yapacaksın peki:)
Bilmiyorum ya gerçekten için bir tuhaf
Senin gibi mi yapsam hani o yoldan ilerlesem
mantıklı bence
Muhabbeti farklı yönlere çeker diye korkuyorum ben gerçekten tanışmak istiyorum çünkü
kisiyi tanimadan böyle bir ön yargiya sahipsen bence hic baslama derim! O'nu tanimadan bunu bilemezsin ön yargili olmak, karasiz olmak kötü bisey bence bunu kendisine söyle farkli yönlere cekerse muhatap olmazsin olur biter ama ön yargili olma!
O beni tanımıyor nerden tanışıyoruz buldun falan derse ondan çekiniyorum bahane mi uydursam hani birine benzettim vs
O saçma olur istek at biraz bekle sonra hikayesine yanıt ver:)
Ama yine soracak nerden tanışıyoruz diye 😂
Tanışmıyoruz ama tanisabilirz:) de
Aranıyor olarak gösterirler ya hep kadını öyle anılmaktan korkuyorum
peki sana ilk isteği atan bir erkek aranıyor olarak gösterilmiyor mu onun farkı ne?
Evet bazı erkekler de öyle kadınlarda da bunun cinsteyi yok yanlış aksettirdim ama şu demek istediğim ben beğendim be normal bir şekilde tanışmak istiyorum ama karşı taraf hemen muhabbeti başka yerlere çeker diye korkuyorum
karşı taraf muhabbeti başka yere çekerse sen de konuşmayı bırakabilirsin
çay gibi düşün çay içmek istedin bardağı doldurdun illa ki o çayın hepsini bitirmek zorunda değilsin yarıda da bırakabilirsin
Evet doğru bir de karşı taraf beni tanımıyor hani durduk yere nerden istek attın derse sence ne söylemeliyim lütfen pat diye seni beğendim attım de deme onu diyemem çünkü önerilenlerde çıktı falan desem nasıl olur sence
aynısını empati yapmanı öneririm bir erkek seni ekledi diyelim tanımıyon etmiyon sen de hayırdır neden ekledin diye sordun nasıl bir cevap yazması daha iyi olurdu onu düşün sen de aynı cevabı yaz :)
Mantıklı teşekkür ederim
Beni nerden buldun derse diye çekiniyorum hani bir bahanem de yok
Ben beğendim ve tanımak istiyorum örneğin ama toplumda beyinlerine işleyen bir şey var hani kadın adım attı o zaman aranıyor kötü kadın anlamında bu şekikde anlaşoşmakran çekiniyorum
bahsi geçen toplumda beyinlerine işleyen dediğin kesim aslında sensin.
Yani şayet erkeklere bir kız mesaj attığında ya da tanışmak istediğinde biz kötü kadın geldi benimle konuşmak tanışmak istiyor diye düşünmüyoruz.
Bunu düşündüğümüzü düşünen saçmalayan kesim sizsiniz aslında.
Ben tamammen bu kafada değilim ama karşı taraf öyleyse ve sonradan sapıtırda diye çekiniyorum
böyle düşünen bir karşı tarafla ilişki kurmanı önermem.
Kesinlikle öyle hayal kırıklığa uğramaktan korkuyorum belki de öyle çıkar diye teşekkür ederim yorumun için
rica ederim, iyi şanslar.
İşte evet ama bu dönemde herkes kötü kadın gözüyle bakıyor ya ama erkek herşeyi yapabilir kafası ondan tedirgim oldum hadi beni yanlış anlar mı diye
Rahatsız hissediyorsan ve onun da seni yanlış anlamasından korkuyorsan kendini ona belli et. Direk konuşma. Onun olduğu ortamda çok bulun. Göz göze gelmeye çalış gülümseyip bakışını kaçır. vesaire
Beni nerden buldun derse diye çekiniyorum açıkçası bahanem de yok ne desem bilmiyorum
Bahaneye gerek yok
Beni nerden buldun derse diye çekiniyorum açıkçası bahanem de yok ne desem bilmiyorum Önerilenlerde çıktın falan mı desem saçma mı olur
Tanıyor musun onu
Birebir hayır maalesef
Nerden taniyorsun o zaman. Internetten görüp mü beğendin sadece
Bu arada konuyu farkli yere çekerse gerçek yüzünü görürsün engellersin
Tesadüfen bşr şey araştırırken gördüm sonra biraz araştırdım şimdilik olumsuz bir şey yok yani iyi biri gibi ama tabi güvenilmez yinede
Ya sadece internettem gördüğün birini takma kafana o kadar , fazla da umursama
Haklısın da alalem şans var alaksız yerlerde tanışıp baya iyi ilişkileri olanlar bile var şansızıö ben biraz ya
Gönlüne göre birini bulursun ya zamanla kısmet bu işler
Yaş kaç okuyor musun
23 e giricem okulun bir kaç ay önce bitti
Bulursun inşallah birini gençsin. Ama acele etme bu işlerde yoksa üzülürsün
Üzülmüşlüğüm var zaten ondan artık birden adım atmıyorum
Sonradan yanlış anlayıp sapıtır diye korkuyorum
İstek at ama sen başlatma sohbeti böyle de yapabilirsin.
Peki o beni hiç tanımıyor beni nerden buldun derse napiyim ortak arkadaş da yok hani ondan çekiniyorum canım açıkcası
İstek atmak bu kadar çok anlama gelmez bana göre olabilir yani istek atıyorsunuz ne var bunda o bundan ne yanlış anlayabilir anlıyorsa onda sorun var deyip geçersi.
Genelde erkek istek atınca sorun yok ama kadın atınca hemen kötü kadın imajı verirler ya ondan çekiniyorum
Alakası yok sacmalama ya. Eğer öyle düşünen bir erkekle konuşuyorsa konuşma zaten gerek yok yani o insanı hayatına almana
Peki kendini naısl belli eder muhabbeti başka yerlere çekerek mi
Onun net bir tanımını sana veremem ama hissedersin bence
Neden peki?