gercekten canım acıdı ağladım o İstanbul'da babamda İstanbul'da gelicem dedim babamin yanina bulusuruz ama vizeler basladi diye erteledik vizeler bitince hemen gelcem dedim sonra yasak geldi 20 yaş alti 100 gün oldu beni oyaliyosun diyo ben napicagmi bilmiyorum artık
Arkadaşlar üç buçuk aydır sevgilim var bulusamiyoruz diye beni haketmiyosun diyo engel atmadigma şukret diyo?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Şartları görüp anlayış göstermesi lazımken "beni haketmiyorsun" demesi onun karekterini ortaya koyuyor. Engellediğine şükret bence.
Teşekkür ederim
Yani 100 gündür gelcem gelcem dedin bir yolunu bulamadın diyo bugün gidip otogara konuştum iste yil olarak 20 yim ay olarak doldurmadim polisle felan konuştum olur dedi annem izin vermiyo bu sefer ayrilicaksiniz niye gondereyim diyo
Seven sevdiğini 100 gün değil, bir ömür bekler. Bana kalırsa seni sevmiyor kullanma peşinde. Hem madem o kadar seninle buluşmak istiyor kendisinin gelmesi çok mu zor? İlla ben geleceğim dedin diye o gelemezmi yani?
Haklısın cidden çok haklısın
Insan sevince göremiyor işte ya da kondurmak istemiyor
Burda ise sen haklısın
Biraz konuşabilir miyiz seninle böyle mantıklı insana ihtiyacım var
Neden olmasın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Istek attim sana yazabilir misin bana
"Xper seviyen yeterli değil" bununla karşılaşıyorum. Sen bana atmayı dene birde.
O niye ilk adımı atmıyor madem o kadar buluşma hasretinde
Çünkü en başta ben gelicem demiştim ama olmadi biturlu
Oho bu senden nude da almıştır. ya malı seni
Beni haketmiyosun mu dedi oha
3 aydır bu adam elizabeth
Hiç bulusamadik daha
sanal yaptınızmı
Elizabeth ne demek
31
Anca akliniz cinselliğe çalışıyor zaten
seks olamdan nefes alamam
iletişimikesme
Sevgilimle mi
evet
Taniyamiyorum artık yani taman bulusucaz dedik ama durumlar izin vermiyor napiyim
sanalda olsa konuş görüş ilerdeolur herhalde