Güncellemeler
+1 yıl
2 senedir lezbiyen bi ilişkim var ve sevgilimi çok seviyorum. Uzun zamandır da ilişkiye giriyoruz sık sık fakat bu araldar sürekli Dost Kayaoğlu diye birinden bahsedip duruyor. Ve geçen benden Dost Kayaoğlunun kılığına girmemi istedi ve kabul etmedim yani sonuçta o da kılık değiştirebilir bilmiyorum çok saçma bir konu değil mi napıcam ben şimdi. Madem Dost kayaoğlunu seviyor benle niye sevgili?
#DostKayaoğlu
#DostKayaoğlu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne alaka yaa insanlar genelde 1 kisiye duygusal bag hissetse de birden fazla kisiye cinsel srzu duyarlar. Bu türk tipi gereksiz katı kurallar cidden mutsuz ediyor insanları.
La bırak şu abazalıkları 😂😂
@yazılımcıçocuk__ lan olum adamin asabini bozma. Kime ne abazaligi yapmisim lan ben dangalak. Zaten sizin gibi düşünmeyen yasamak istemeyen kim varsa hemen bir b*k atma çabası. Yeter artik yaa bir düşün insanlarin yakasından.
Abaza oldugum icin mi brn kimseyi takip etmezkrn dahs 1 aylik hesabimda 25 bayan takipçim var? Yaa su mikletin en cok bu kıskançlık ve bitmek bilmeyen başkalarını yargılama huyuna kilim.
Hahahahaha Kızma be Kanki 😂
Trollsün belli eğer gerçekse sen kılık değişceksen oda değişsin Kostüm fantezisi vardır belki seni butch görmek istiyordur
Saçma bence o zaman nedne seninle birlikte bence karşına alıp konuş olmuyorsada ayrıl derim
hadi sevgilisiniz neden bir erkeğe dönmeni istiyor demi
trolün bu kadarına da pes kardeşim. neyin kafasını yaşıyorsun acaba. iyi değilsin bi doktora görün.
Sevgilin acaba Asuka Langley Soryu mu?
Muhabbete bak mk
kendin ol.