2 senedir lezbiyen bi ilişkim var ve sevgilimi çok seviyorum. Uzun zamandır da ilişkiye giriyoruz sık sık fakat bu araldar sürekli Dost Kayaoğlu diye birinden bahsedip duruyor. Ve geçen benden Dost Kayaoğlunun kılığına girmemi istedi ve kabul etmedim yani sonuçta o da kılık değiştirebilir bilmiyorum çok saçma bir konu değil mi napıcam ben şimdi. Madem Dost kayaoğlunu seviyor benle niye sevgili?
Güncellemeler:
8 gü
2 senedir lezbiyen bi ilişkim var ve sevgilimi çok seviyorum. Uzun zamandır da ilişkiye giriyoruz sık sık fakat bu araldar sürekli Dost Kayaoğlu diye birinden bahsedip duruyor. Ve geçen benden Dost Kayaoğlunun kılığına girmemi istedi ve kabul etmedim yani sonuçta o da kılık değiştirebilir bilmiyorum çok saçma bir konu değil mi napıcam ben şimdi. Madem Dost kayaoğlunu seviyor benle niye sevgili?
#DostKayaoğlu
#DostKayaoğlu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34La bırak şu abazalıkları 😂😂
@yazılımcıçocuk__ lan olum adamin asabini bozma. Kime ne abazaligi yapmisim lan ben dangalak. Zaten sizin gibi düşünmeyen yasamak istemeyen kim varsa hemen bir b*k atma çabası. Yeter artik yaa bir düşün insanlarin yakasından.
Abaza oldugum icin mi brn kimseyi takip etmezkrn dahs 1 aylik hesabimda 25 bayan takipçim var? Yaa su mikletin en cok bu kıskançlık ve bitmek bilmeyen başkalarını yargılama huyuna kilim.
Hahahahaha Kızma be Kanki 😂