Seni tamamen es geçip zamanında başkasıyla vakit geçirmiş bir kızdan hayır geleceğini sanmam. Eğer ona gidersen gelecekte yine aynı şeyi yapacaktır. Böyle düşün.
Yerinde olsam hayatımdan komple çıkarır düşünmezdim bile hiç çünkü gerçekten bundan hayır gelmez o eskisiyle devam etsin öyle sevilecek bir kız gibi de durmuyor ya mesajları okurken bile daraldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Seni tamamen es geçip zamanında başkasıyla vakit geçirmiş bir kızdan hayır geleceğini sanmam. Eğer ona gidersen gelecekte yine aynı şeyi yapacaktır. Böyle düşün.
Dostum boyle kızdan hayır gelmez baksana öteki öteki diyip duruyor yok teğmen yok subay bos isler
Kıskandırmak için söylediğini düşünüyorum sizce
Sebebi ne olursa olsun benim sevdiğim kiz gidip baskasinda teselli oluyorsa o gün olay biter
Önce ben başka kızda olduğumu söyledim kıskansın diye
Valla dostum yazik etme cidden o kızdan ben bile soğudum yani tanımam etmem
Sağol kanka 5 gün geçti snaplarıma bakmasını bekledim ama bakmadı benim içinde bitti artık
Aynen en fazla 1 ay aklina gelir daha da gelmez
Bir ay da iyimiş ama sanmıyorum unuttu bile
Hoşlanıyordu bir ara
Kizlarinda erkeklerden geri kalır yanı yok onlarında dürüst olanı var pc olanı var
Biliyorum ama anlayamadım bu kızı
Ya aga neyi beklediğini boşver kızın IQ biraz düşük gibi geldi bana sal gitsin
Merak ettim 6 gün oldu yazmadım kıza oda snaplarıma bakmıyor
Yerinde olsam hayatımdan komple çıkarır düşünmezdim bile hiç çünkü gerçekten bundan hayır gelmez o eskisiyle devam etsin öyle sevilecek bir kız gibi de durmuyor ya mesajları okurken bile daraldım
Anladım Ayşe hanım teşekkür ederim
Rica ederim ama adım Aysel 😊
Pardon Ayşe diye okudum
Uzaklaş boşver kanka bir şey yapmana gerek yok bunlara